Trustpilot

Bain Maries

Ben je op zoek naar een accessoire die geschikt is om smakelijk gerechten lange tijd op temperatuur te houden? Dan ben je bij de Bain Maries van Royal Catering aan het juiste adres. Een Bain Marie van expondo kenmerkt zich door zijn eenvoudige, tijdloze design en is eenvoudig te bedienen via een thermostaat. De GN-containers van onze Bain Maries hebben verschillede afmetingen en zijn daarom geschikt voor het op temperatuur houden van knapperige frites uit een Royal Catering friteuse of pasta uit een pastakoker.

Bain Maries voor professioneel gebruik

Royal Catering heeft geruime ervaring op het gebied van horeca. Onze producten worden altijd gekenmerkt door een functioneel en modern design en ze zijn makkelijk in gebruik. Neem onze werkbanken of gehaktmolens als voorbeeld. Voor de Bain Maries geldt dezelfde stelregel! De machines zijn vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal. Dit materiaal heeft als voordeel dat het in ieder interieur past en makkelijk te reinigen is. Het reservoir wordt gevuld met warm water, dat via een thermostaat op de gewenste temperatuur wordt gehouden. Hierdoor worden de gerechten constant en gelijkmatig verwarmd en blijft de smaak gedurende lange tijd behouden. De GN-containers worden vervolgens in dit warmwaterbad geplaatst. Deze containers hebben praktische vormen die makkelijk schoon te maken zijn. Mocht een container na verloop van tijd verslijten, is het altijd mogelijk om een nieuwe bak aan te schaffen in onze shop. Bijpassende deksel zorgen ervoor dat er niet al te veel temperatuur en smaak verloren gaat.   

Praktisch en esthetisch

Een Bain Marie van Royal Catering is een praktische accessoire voor in de keuken en helpt bijvoorbeeld bij het overbruggen van verschillende gaartijden. Daarnaast is de machine geschikt voor het op temperatuur houden van soepen, sauzen en diverse soorten groenten, vlees of vis. Ook op een lunch- of brunchbuffet misstaat deze Bain Marie niet. Het apparaat valt door zijn eenvoudige voorkomen amper op en is makkelijk te gebruiken. Gasten hoeven enkel het deksel op te tillen en het gewilde gerecht op te scheppen. De containers zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en daarom onderhoudsarm en effectief beschermd tegen corrosie. Na gebruik zijn de bakken eenvoudig uit te nemen en te reinigen. De meeste Bain Maries van Royal Catering zijn voorzien van een aftapkraantje. Hiermee kan het water na gebruik worden afgetapt