Trustpilot

Chocoladefonteinen

Ben je op zoek naar accessoire die jouw buffet meer cachet geeft en het goed doet op feesten en partijen? Dan is de chocoladefontein van Royal Catering het juiste product. Deze machines zijn licht en daardoor makkelijk mee te nemen. Dit maakt deze chocoladefontein geschikt voor allerlei evenementen, zoals buurtfeesten, brunchbuffetten en kinderfeestjes. Het opbouwen van de machine is een enkele handeling en daarna kan er direct chocola worden gesmolten. Voor andere bruikbare accessoires bekijk ook onze keukenapparatuur en kookapparatuur.  

 

Klassieke chocoladefonteinen met moderne technologie

Een gezellig middagje samen met vrienden hoeft niet ingewikkeld en duur te zijn. Schil verschillende soorten fruit, maak kleurrijke prikkers en haal ze vervolgens door gesmolten chocola. De chocoladefonteinen van Royal Catering helpen jou bij deze laatste stap. Zij zijn voorzien van twee aparte draaiknoppen. Met een schakelaar kan het smeltproces van de chocola worden geregeld. Als de chocola de juiste temperatuur en structuur heeft bereikt, kan de fontein worden ingesteld met de tweede schakelaar. Hierdoor wordt een spiraal in werking gezet die de massa naar boven transporteert. Eenmaal boven heeft de chocola alle ruimte om geleidelijk uit te vloeien via de cascaden. Aardbeien, ananas, bananen, druiven, ijs en koek lenen zich uitstekend om door de vloeibare, warme massa te halen. Na gebruik is de chocoladefontein eenvoudig te demonteren en vervolgens kunnen de onderdelen worden gereinigd. Aangezien de cascaden zijn gemaakt van roestvrij staal, kunnen ze worden gereinigd in een vaatwasser. Vervolgens kan het apparaat worden opgeborgen in de kast zodat hij beschermd is tegen stof en de volgende keer weer direct gebruikt kan worden. 

Desserts voor iedere gelegenheid

Een chocoladefontein van Royal Catering kan op verschillende plekken worden ingezet. Het apparaat is geschikt voor kinderfeestjes, buffetten, maar ook voor schoolfeesten, reünies en verjaardagen. Ook komt deze tijdloze accessoire van pas op beurzen, bedrijfsfeesten en jubilea. Het voordeel van chocoladefonteinen van Royal Catering is dat ze makkelijk te gebruiken zijn. Van kleine kinderen tot bejaarden; iedereen ziet direct hoe de fontein werkt en hoe deze moet worden gebruikt. Het enige dat nodig is, is een prikker met een aantal soorten gezond fruit of een ijsje. Deze haal je een aantal malen door de gesmolten chocola en vervolgens is jouw snack voorzien van een extraatje. Naast gebruiksgemak is de chocoladefontein een lust voor het oog. Met deze fontein van Royal Catering op een buffet, verandert de uitstraling van het geheel direct. Na gebruik hoeft de machine enkel te worden gedemonteerd en daarna kan de cascade eenvoudig worden gereinigd. De fontein beschikt over een krachtige motor, die ervoor zorgt dat de chocola snel smelt. Nadat de chocola gemolten is, kan de chocoladestroom worden geactiveerd via de tweede schakelaar.