Trustpilot

Labvoedingen

Labvoedingen van Stamos Soldering zijn apparaten die goed werken in laboratoria, werkplaatsen, servicewerkplaatsen en werkplaatsen met elektronica. Dankzij de precisieknoppen kunnen de bedrijfsparameters traploos worden ingesteld en snel worden afgelezen via duidelijke LED-displays.

Naast voedingen voor laboratoria omvat het assortiment van expondo.nl ook professionele weegschalen, evenals een breed assortiment cateringapparatuur en andere apparatuur voor industrieel of privégebruik.

Alles voor je werkplaats - expondo.nl

Elke professionele elektronicaservice zou niet alleen LCD-scheiders moeten omvatten, maar ook voedingen voor laboratoria. Deze apparaten zijn zeer nuttig tijdens functionele tests die worden uitgevoerd tijdens reparatiewerkzaamheden.

Producten van Stamos Soldering worden gebruikt in servicewerkplaatsen, werkplaatsen, laboratoria, industriële gebieden, onderzoeksinstituten, onderwijsinstellingen, telecommunicatiebedrijven, enz.

De labvoedingen in het aanbod van de expondo.nl shop leveren uitstekend werk bij het werken met Stamos Soldeerstations.

Met de gepresenteerde apparaten kunnen de uitgangsspanning en de waarde van de uitgangsstroom nauwkeurig worden ingesteld. Ze gebruiken conventionele 230 V stopcontacten als stroombron en de objecten worden aangesloten via banaanstekkers. Bij het product worden meetkabels geleverd.

Het merk Stamos Soldering is een keurmerk voor alle gebruikers die op zoek zijn naar betrouwbaar, professioneel elektrisch gereedschap. Uiteraard is de kwaliteit van deze producten net zo hoog als de oplossingen die gebruikt worden voor MIG MAG lassers of plasmasnijders van de Stamos Welding Group.

De online shop expondo.nl is een bron die betrouwbare apparatuur biedt voor diverse werkplaatswerkzaamheden. Hoge kwaliteit is niet alleen van toepassing op voedingen voor laboratoria.

De Stamos Soldering voedingen zijn er voor diverse toepassingen

De uitgangsspanning en -stroom worden digitaal weergegeven tot op 0,1 V en 0,1 A nauwkeurig met behulp van een LED-display. De labvoedingen van Stamos Soldering zijn ontworpen voor gebruik in werkplaatsen. Alle units hebben een behuizing gemaakt van duurzaam staal.

De gepresenteerde apparatuur kan werken bij omgevingstemperaturen van -10 tot 40 graden Celsius en een luchtvochtigheid van minder dan 90%. Als de warmte in de kast stijgt, wordt de geïntegreerde thermische beveiliging geactiveerd, die de koelventilator start.

Elke labvoeding van het merk Stamos Soldering is uitgerust met een zekering aan de achterkant van de behuizing. Als hij eenmaal doorbrandt, kan hij gemakkelijk worden vervangen.

Naast hoogwaardig elektrisch gereedschap en verschillende soorten industriële apparatuur, biedt de expondo.nl winkel ook professionele cateringapparatuur van Royal Catering . Het assortiment omvat zowel vleesmolens als keukenhakselaars.