Trustpilot
In de uitverkoop
(7) Reviews

Labvoeding - 0-64 V - 0-5 A DC - 320 W

€ 109,00 € 115,71
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10021172

|

Model: S-LS-81

Laagsteprijs garantie
Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. maandag 22 juli
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 109,00
3+
5%
€ 103,55
5+
10%
€ 98,10
10+
15%
€ 92,65
Belangrijkste kenmerken
  • Variabel - DC spanning van 0 tot 64 V en stroom van 0 tot 5 A
  • Groot LED-display - bekijk snel de actieve uitgangsstroom en uitgangsspanningswaarden
  • Veilig - slimme bescherming tegen oververhitting, overspanning en grote belastingen
  • Rubberen voetjes - voorkomen wegglijden en krassen op het werkoppervlak
  • Eenvoudig - overzichtelijk bedieningspaneel met vier draaiknoppen
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

Krachtige laboratoriumvoeding tot 320 W

De tafelvoeding S-LS-81 levert betrouwbaar gelijkstroom naar externe apparaten, met individueel instelbare stroom en spanning. De voedingseenheid uit de collectie meetapparatuur is ontworpen voor professioneel en industrieel gebruik in laboratoria, de telecommunicatiesector, werkplaatsen met elektronische apparaten, maar ook in productiefaciliteiten en testinstituten. Door de gebruikte lineaire technologie produceert het apparaat een lage rimpel en weinig ruis.

Individuele en precieze DC voeding

Dankzij de grote LED-displays kunt u de ouput stroom en de huidige waarden op elk gewenst moment gemakkelijk en nauwkeurig aflezen. De cijfers zijn gemakkelijk te lezen, zelfs in slechte lichtomstandigheden. Bovendien zijn de afzonderlijke displays gemarkeerd met de bijbehorende afkorting van de eenheid, waarbij duidelijk onderscheid wordt gemaakt tussen stroomspanning en stroomsterkte.
De gebruiksvriendelijke dubbele voeding kan eenvoudig en gemakkelijk worden bediend met de knoppen. Met de knoppen kunt u zowel ruwe als fijne aanpassingen maken aan de gewenste stroomwaarden van 0 tot 64 V DC en 0 tot 5 A. Tijdens het afstellen kunt u de betreffende waarden bewaken op het grote LED-display en ze gemakkelijk aanpassen aan uw wensen behoeften. Als de voedingseenheid werkt als een constante spanningsbron (CV), schakelt de eenheid automatisch naar de constante stroommodus (CA) zodra de ingestelde belastingslimiet is bereikt. Dit voorkomt schade aan de aangesloten apparaten.
Deze tafelvoedingseenheid voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen: Het apparaat is uitgerust met overbelastingsbeveiliging (OPP) en speciale oververhittingsbeveiliging (OTP) die automatisch een geïntegreerde ventilator activeert zodra de maximale temperatuur wordt overschreden. Met dit veiligheidssysteem is een veilige werking gegarandeerd, zelfs bij intensief en doorlopend gebruik.
Antislip rubberen voetjes zorgen voor extra stabiliteit van het apparaat en beschermen tegelijkertijd het werkoppervlak tegen ongewenste krassen. De voeding is ook draagbaar gemaakt dankzij het lichte gewicht en kan ook worden gebruikt als een mobiele eenheid. De tafelvoeding van Stamos Soldering is een door en door professioneel apparaat voor het individueel leveren van gelijkstroom aan verschillende externe apparaten en apparatuur.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


4.7

Gebaseerd op7 reviews

Sorteer op :

vorige maand Gepubliceerd op Expondo Slovakia

Laboratoriumstroombron STAMOS S-LS-81 64V 5A

Zeer goede bron, tevredenheid!!!

Toon de originele review

4 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Finland

Product: EX10021172 | Model: S-LS-81

Echt een goede prijs/kwaliteit verhouding. En snelle levering!

Toon de originele review

4 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Netherlands

Doet wat het doen moet

De labtrafo is heel precies in te stellen en een aanwinst voor klussen waarbij het testen van apparatuur nodig is. Waar voor het geld. Alleen ontbrak een gebruiksaanwijzing, maar die was op internet snel geonden.

5 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Denmark

Voedingsmodel: S-LS-81

Het is een hele mooie voeding voor de prijs! Ook de levertijd was zeer bevredigend. Dus al met al ben ik zeer tevreden.

Toon de originele review

2 jaar geleden Gepubliceerd op ManoMano France

nauwkeurige voeding mist eenvoudigweg een schakelaar waarmee niet alles kan worden onderbroken om bepaalde verbindingen te maken die zeggen dat hij terugkeert naar de laatste instelling -

Toon de originele review

7 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

meetlijnen

Gezien de prijs had ik niet zo'n hoge kwaliteit verwacht. De spannings- en stroombegrenzing kan perfect worden aangepast met behulp van de grove en fijne instellingen en hun waarden blijven dagenlang constant. De resterende rimpel is zeer laag. Twee apparaten kunnen perfect in serie worden geschakeld. Als de extreem armoedige meetlijnen er niet waren geweest, zou ik alle punten hebben gegeven. Ik zou de apparaten steeds opnieuw kopen.

Toon de originele review

2 jaar geleden Gepubliceerd op ManoMano France

Hoogspanning van 64V, correcte stroom van 5A, Ventilatie onder thermostaat maakt gebruik in 80% van de gevallen stil. Een synoptisch beeld van deze energievoorziening zou ons in staat stellen te verifiëren dat deze inderdaad lineair is, omdat het gewicht ervan ons ervan weerhoudt dit te doen.

Toon de originele review

Veelgestelde vragen

Is dit apparaat gemakkelijk te vervoeren?

Ja, de compacte constructie en een handgreep maken de laboratoriumvoeding geschikt voor mobiel gebruik.

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht