Verzendinformatie

Verzendinformatie

  • Bestellingen kunnen naar Nederland, België en Duitsland worden verstuurd
  • Geen verzendkosten naar Nederland en binnen Duitsland - neem voor België contact op met onze Klantenservice
  • Retourneren is altijd gratis wanneer u gebruikmaakt van de procedure zoals omschreven op https://www.expondo.nl/annuleren
  • Afhankelijk van de grootte, wordt uw bestelling geleverd door DHL of GLS. U ontvangt een trackingcode. Als u niet thuis bent, nemen we opnieuw contact met u op. Vanaf 40 kg wordt uw bestelling verzonden met Krage goederen voor expeditie. We bellen je en maken een afspraak voor bezorging.
  • Het ophalen van producten, expreszendingen, zendingen op afgesproken tijdstippen en verzendingen aan postbussen is helaas niet mogelijk.

Leveringsinformatie

Voor bezorging binnen de EU met GLS en DHL verzekeren wij u voor 95% dat de opdracht voor bezorging van betaalde bestellingen, die op werkdagen voor 14:00 uur zijn geplaatst, de eerstvolgende werkdag worden verstuurd. Dit geldt voor onze merken: Goldbrunn, MSW Motor Technics, Physa, Royal Catering, StaMony, Stamos Soldering, Stamos Welding, Steinberg Systems, Ulsonix en Welbach.

Bij betaling via overschrijving wordt de levering in gang gezet op de dag na onvangst van het bedrag op onze rekening. Voor andere betaalmethoden volgt verzending op de dag na bestelling. Is dit een zaterdag, zondag of (nationale) feestdag, dan start de levering op de eerstvolgende werkdag.

Bestaat uw bestelling uit meerdere artikelen met verschillende levertijden, dan worden de producten tegelijkertijd verzonden - tenzij anders is overeengekomen. In dit geval is de levertijd van de gehele zending gelijk aan het product met de langste levertijd.

Na levering van de gekochte producten, kan de verkoper in het kader van het contract met de klant, de klant een uitnodiging sturen naar het e-mailadres om een ​​enquête in te laten vullen om zijn mening over de transactie te onderzoeken. De klant is niet verplicht deze in te vullen.