Item: EX10021167

|

Model: S-LS-76

Labvoeding - 0-30 V - 0-50 A DC -1500 W

€ 419,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Variabel - DC spanning van 0 tot 30 V en stroom van 0 tot 50 A
  • Groot LED-display - bekijk snel de actieve uitgangsstroom en uitgangsspanningswaarden
  • Veilig - slimme bescherming tegen oververhitting, overspanning en grote belastingen
  • Rubberen voetjes - voorkomen wegglijden en krassen op het werkoppervlak
  • Eenvoudig - overzichtelijk bedieningspaneel met vier draaiknoppen

PRODUCTOMSCHRIJVING

Krachtige laboratoriumvoeding tot 1.500 W

De tafelvoeding S-LS-76 levert betrouwbaar gelijkstroom naar externe apparaten, met individueel instelbare stroom en spanning. De voedingseenheid uit de collectie meetapparatuur is ontworpen voor professioneel en industrieel gebruik in laboratoria, de telecommunicatiesector, werkplaatsen met elektronische apparaten, maar ook in productiefaciliteiten en testinstituten. Door de gebruikte lineaire technologie produceert het apparaat een lage rimpel en weinig ruis.

Individuele en precieze DC voeding

Dankzij de grote LED-displays kunt u de ouput stroom en de huidige waarden op elk gewenst moment gemakkelijk en nauwkeurig aflezen. De cijfers zijn gemakkelijk te lezen, zelfs in slechte lichtomstandigheden. Bovendien zijn de afzonderlijke displays gemarkeerd met de bijbehorende afkorting van de eenheid, waarbij duidelijk onderscheid wordt gemaakt tussen stroomspanning en stroomsterkte.

De gebruiksvriendelijke dubbele voeding kan eenvoudig en gemakkelijk worden bediend met de knoppen. Met de knoppen kunt u zowel ruwe als fijne aanpassingen maken aan de gewenste stroomwaarden van 0 tot 30 V DC en 0 tot 50 A. Tijdens het afstellen kunt u de betreffende waarden bewaken op het grote LED-display en ze gemakkelijk aanpassen aan uw wensen behoeften. Als de voedingseenheid werkt als een constante spanningsbron (CV), schakelt de eenheid automatisch naar de constante stroommodus (CA) zodra de ingestelde belastingslimiet is bereikt. Dit voorkomt schade aan de aangesloten apparaten.

Deze tafelvoedingseenheid voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen: Het apparaat is uitgerust met overspanningsbeveiliging (OVP), overbelastingsbeveiliging (OPP) en speciale oververhittingsbeveiliging (OTP) die automatisch een geïntegreerde ventilator activeert zodra de maximale temperatuur wordt overschreden. Met dit veiligheidssysteem is een veilige werking gegarandeerd, zelfs bij intensief en doorlopend gebruik.

Antislip rubberen voetjes zorgen voor extra stabiliteit van het apparaat en beschermen tegelijkertijd het werkoppervlak tegen ongewenste krassen. De voeding is ook draagbaar gemaakt dankzij het lichte gewicht en kan ook worden gebruikt als een mobiele eenheid. De tafelvoeding van Stamos Soldering is een door en door professioneel apparaat voor het individueel leveren van gelijkstroom aan verschillende externe apparaten en apparatuur.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN