Trustpilot
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Laboratoriumvoeding - 0-30 V - 0-5 A DC - 205 W

€ 85,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10021064

|

Model: S-LS-34

Lage voorraad

Wees snel! Er zijn nog maar een paar items over

Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. maandag 22 juli
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 85,00
3+
5%
€ 80,75
5+
10%
€ 76,50
10+
15%
€ 72,25
Belangrijkste kenmerken
  • Stroombereik: 0 - 5 A - Stroomuitlezing 000 - 999 mA bij minder dan 1 A
  • groot LED-display - controleer snel de actieve uitgangsstroom- en spanningsuitgangswaarden
  • Oververhitting / overspanning / overstroombeveiliging
  • Rubberen voetjes - Geen wegglijden of krassen op het oppervlak
  • Intelligente, temperatuurgestuurde ventilator
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

Laboratoriumvoeding - 0-30 V - 0-5 A DC - 205 W

De laboratoriumvoeding S-LS-34 is gespecialiseerd in het voeden van externe apparaten met gelijkstroom, waarbij de stroom en spanning individueel kunnen worden ingesteld. De voeding werkt zeer stil en is voornamelijk ontworpen voor gebruik in de industriële sector, in laboratoria, op het gebied van telecommunicatie, voor werkplaatsen met elektronische apparaten en voor productie-installaties en kan daarom professioneel worden gebruikt in deze gebieden. De lineaire technologie resulteert in slechts een lage resterende rimpel en weinig ruis. Verder heeft het apparaat een hoge instel- en weergaveresolutie van 100 mV / 10 mA. Of het nu voor professionals in ontwikkeling is of voor het elektronicaproject thuis, de laboratoriumbenodigdheden van Stamos Soldering verrijken uw werk.
Dankzij het grote LED-display lees je op elk moment eenvoudig de ingestelde spannings- en stroomwaarden af. De waarden worden in vier cijfers weergegeven op het LED-scherm, zodat zelfs de meest nauwkeurige waarden kunnen worden weergegeven. Zelfs bij slechte lichtomstandigheden zijn de cijfers gemakkelijk te lezen. Bovendien zijn de afzonderlijke waarden voorzien van hun respectieve eenheidsafkorting, wat betekent dat stroomsterkte en spanning op elk moment duidelijk te onderscheiden zijn.
Met deze fijnafstelling kan de laboratoriumvoeding nog individueler en nauwkeuriger in gebruik worden genomen om precies het benodigde vermogen te leveren. De fijnafstelling van de spanning of de stroom is 100 mV / 10 mA. De gebruiksvriendelijke laboratoriumvoeding kan zeer eenvoudig en comfortabel worden bediend met behulp van de draaiknoppen.
Met de laboratoriumvoeding krijgt u een apparaat met een hoge veiligheidsstandaard: het apparaat is uitgerust met overspanningsbeveiliging (OVP), overstroombeveiliging (OCP) en een speciale oververhittingsbeveiliging (OTP), die automatisch een geïntegreerde ventilator activeert zodra de maximale temperatuur wordt overschreden. Dit veiligheidssysteem garandeert een veilige werking van de voeding, ook bij intensief en langdurig gebruik.
De gewenste stroomsterkte kan op deze laboratoriumvoeding ook individueel worden ingesteld met behulp van speciale draaiknoppen. De draaiknoppen maken zowel een grove als een fijnafstelling van de waarden mogelijk en garanderen zo een exacte instelmogelijkheid voor de gewenste stroom van 0 tot 30 V DC en 0 tot 5 A. Tijdens de instelling kunt u de respectieve waarden controleren op het grote LED-display en past u eenvoudig aan uw behoeften aan.
Daarnaast heeft de voeding een geïntegreerde oververhittingsbeveiliging, die door middel van een ventilator begint te koelen zodra temperaturen boven de 40 °C worden bereikt. Pas bij 35 °C stopt de ventilator.
Antislip rubberen voetjes zorgen er ook voor dat het apparaat stevig staat en beschermen het oppervlak ook tegen ongewenste krassen. Daarnaast is de voeding ontworpen om draagbaar te zijn en dankzij het lage gewicht ook onderweg te gebruiken. Met de laboratoriumvoeding van Stamos Soldering krijgt u een door en door professioneel apparaat voor de individuele gelijkstroomvoeding van verschillende externe apparaten en apparaten.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


Sorteer op :

Veelgestelde vragen

Wordt deze voeding digitaal of analoog aangestuurd?

De powerpack S-LS-34 wordt analoog aangestuurd.

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht