Chocoladesmelter - 2 GN 1/4 container
Fabrikant: Royal Catering | Artikelnummer: EX10010249 | Model: RCCM-250-2GN
Het efficiënte verwarmingselement van 250 watt is gemaakt van aluminium. De uitstekende warmtegeleiding van het materiaal zorgt voor een snelle en gelijkmatige warmteontwikkeling. De chocolade wordt verwarmd door convectie. Het verwarmingselement aan de onderkant van het apparaat verwarmt de lucht tussen het hoofdcompartiment en de containers. Dit brengt de warmte over naar de containers en hun inhoud zonder vocht te gebruiken, waardoor rijke en complexe aroma's in de chocolade worden behouden.
Toon meer Laat minder zienDe chocoladesmelter is gemaakt van stevig roestvrij staal en uitgerust met twee verwijderbare GN-bakken. Het hoogwaardige vakmanschap maakt het apparaat bijzonder veerkrachtig, duurzaam en onderhoudsarm. Dankzij de hygiënische eigenschappen is roestvrij staal bijzonder geschikt voor het bereiden van voedsel. De gladde oppervlakken zijn ook zeer gemakkelijk te reinigen.
Toon meer Laat minder zienDe roestvrijstalen GN-bakken zijn vaatwasmachinebestendig en houden chocolade warm tot 100 ° C. De containers zijn 15 cm diep en hebben elk een inhoud van 4 liter. Dit komt overeen met ca. 5 kg chocolade per container. Zorg ervoor dat u de inhoud leegmaakt terwijl de gesmolten chocolade nog warm is, wat ervoor zorgt dat de verwijderbare containers eenvoudig kunnen worden gewassen met een mild reinigingsmiddel en gespoeld met helder water.
Toon meer Laat minder zienDekens en chocolaatjes moeten goed worden getemperd, daarom heeft het apparaat een ingebouwde thermostaat waarmee u de bedrijfstemperatuur kunt instellen tussen 1 en 100 ° C. Het verwarmingselement bevindt zich aan de onderkant van het apparaat en voorziet de container van gelijkmatige warmte. De huidige temperatuur wordt weergegeven en aangepast op het LED-display zodat u altijd perfecte controle hebt over de gewenste temperatuur. De timerfunctie wordt ook weergegeven op het LED-display.
Toon meer Laat minder zienDe compacte afmetingen van de chocoladetemper maken het gemakkelijk op te bergen of te integreren in verschillende werkgebieden. Het lichte gewicht van het apparaat maakt opslag en transport eenvoudig. Bovendien zorgen de vier rubberen voetjes op de basisplaat voor optimale stabiliteit op vrijwel elk werkoppervlak.
Toon meer Laat minder zien- Grote capaciteit tot 10 kg chocolade - twee verwijderbare GN 1/4 containers met deksels
- Temperatuurbereik tot 100 ° C - ideaal voor alle soorten chocolade
- LED-display - gemakkelijk af te lezen parameters
- Roestvrij staal is bestand tegen corrosie en is onderhoudsarm
- Automatische thermostaat maakt het gemakkelijk om de juiste temperatuur te selecteren
Chocoladesmelter - 2 GN 1/4 container
De chocoladesmelter RCCM-250-2GN biedt een breed scala aan opties voor het bereiden van heerlijke chocoladecreaties. Het smelten en temperen van de chocolade zorgt ervoor dat het na het afkoelen een mooie glans heeft en de perfecte consistentie voor consumptie behoudt. Of u het puur in de vorm van pralines gebruikt of in muffins, brownies of als glazuur voor gebak of softijs gebruikt - uw verbeelding kent geen grenzen. Royal Catering, uw online retailer voor foodservice-apparatuur, biedt de optimale smeltmachine voor heerlijke en gemakkelijke voedselbereiding. Maak de juiste keuze en maak chocoladecreaties zoals de professionals!
- Chocoladesmelter RCCM-250-2GN
- 2 GN 1/4 containers met deksels (150 mm diep)
- Instructiehandleiding

Heizelement mit 250 W schmilzt schnell Schokolade
großes Fassungsvermögen von 2 x 4 l ideal für die Gastronomie
auch geeignet für Käse, Saucen, Toppings, etc.

komfortable Temperaturkontrolle

4 Gummifüße stabilisieren das Gerät

Getestet von Artur Siwiec, Chefkonditor renommierter Hotels und Restaurants in Berlin und Warschau. Ein Profi mit 20 Jahren Berufserfahrung.

inklusive 2 GN 1/4 Behälter mit Deckeln

Aluminium-Heizelement leitet Wärme effizient ab
spülmaschinenfeste, entnehmbare Teile
kompaktes, leicht zu transportierendes Gerät
Denken Sie daran, die richtige Temperatur einzustellen. Für dunkle Schokolade 32 °C (89 °F), für Milch und weiße Schokolade 30 °C (86 °F).
Vergewissern Sie sich vor dem Eingießen oder Einschenken der Schokolade, dass sich kein Wasser in den Behältern befindet. Um die Eigenschaften der Schokolade zu erhalten, muss sie trocken sein.

präzise
präzise Temperatureinstellung im Bereich von 1 - 100 °C
Umlufthitze
trockene Erwärmung verhindert das Verbrennen der Schokolade
Edelstahl
langlebiger, lebensmittelechter Edelstahl
digitales Display
pflegeleicht

Kan ik dit apparaat gebruiken om couverture te smelten, of moet ik het eerst over stoom smelten en vervolgens in de container plaatsen om te temperen?
Je kunt chocolaatjes zoals geperste blokken (couverture) direct in het apparaat smelten. Laat de GN-container afkoelen om hem te koelen. De geperste blokken chocolade (couverture) behoudt een mooie glans.
Gebruikt het apparaat droge hitte?
De warmte wordt via de lucht overgedragen naar de inhoud zonder vocht te gebruiken, waardoor het mogelijk is om rijke en complexe aroma's te behouden. Dit apparaat is niet bedoeld voor verwarming via een waterbad.
Me va genial para manter la temperatura del chocolate
Solo la use um pascua y fue genial
The machine is reliable and well built. Do not expect accurate temperature though. The probe is only in contact with one of the 2 containers which means you’ll never have the same temperature in both. Moreover, the temperature reading is non very accurate and when you work with chocolate, this can be a big deal. I registered even 4 or 5 degrees difference between the machine indicator and my infrared probe. Hence, if you want to keep your chocolate in temper, you always have to check and it’s not easy to manage with big quantities.
Good product easy to use
boulanger patissier de metier je recommande.j'ai juste change le bac et me retrouve avec une tempereuse pour pas cher.merci
Il prezzo non è basso, ma comunque svolge il suo lavoro. Alcune parti si sono già arrugginite dopo pochi mesi di lavoro
la usiamo nella nostra Festa del cioccolato, se volete verde video dell'utilizzo andate su Facebook e cercate la pagina @chocoarteventi e vedrete parecchi video del nostro evento dove utilizziamo questo scioglitore per sciogliere il cioccolato e poi lo facciamo temprare ai bambini, la temperatura serve per rendere lavorabile il cioccolato altrimenti resta opaco, non secca ecc... la temperatura di lavoro è di 30 gradi !
Compatta e facile da usare. Svolge egregiamente il suo lavoro abbreviando i tempi del temperaggio del cioccolato. La comprerei un'altra volta!!! Non pesa tanto per cui si sposta con facilità. Vasche e coperchi lavabili in lavastoviglie. Temperatura regolabile. Basso consumo. Le vasche sono due e non si possono usare a temperature differenti l'una dall'altra ma per contro, si fonde contemporaneamente due tipi di cioccolato e per me questo è stato fantastico. La consiglio.
Ottimo prodotto, corriere celere,Non ho avuto nessun problema, l'ho usato molto per le festività con risultati eccellenti Temperaggio cioccolato eccellente. Lo consiglio

Nog niet zeker?
Onze experts staan klaar om u te helpen!- Kracht: 250 W
- Temperatuur: Max. 100 ° C
- Capaciteit: 2 x 4 L
- 2 GN 1/4 containers
- LED display
Op voorraad, levertijd ca. 2-4 werkdagen

Chocoladesmelter - 2 GN 1/4 container
Op voorraad, levertijd ca. 2-4 werkdagen
- Kracht: 250 W
- Temperatuur: Max. 100 ° C
- Capaciteit: 2 x 4 L
- 2 GN 1/4 containers
- LED display
- Afmetingen: 32,5 x 26,5 x 15 cm
- Volume: 8,9 liter
- Gastronorm: GN 1/2
- Roestvrij staal
- Diepte 150 mm
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar!

GN-container - 1/2
- RVS
- Afsluitbare vuller
- 1,3 liter volume
- 8 mm
- Inclusief staander
Op voorraad, levertijd ca. 2-4 werkdagen

Vultrechter - 8 mm
- Afmetingen: 26,5 x 16,5 x 3 cm
- Vaatwasserbestendig
- Gastronorm: GN 1/4
- Roestvrij staal
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar!

GN-deksel - 1/4
- Capaciteit: 3 liter
- Vermogen: 1200 w
- Met roersysteem
- Temperatuurbereik tot 90 °C
Op voorraad, levertijd ca. 2-4 werkdagen

Chocolademelkdispenser - 3 liter