Trustpilot

Worstvullers

Het maken van worst is ambachtelijke klus. De worstvullers van Royal Catering helpen jou bij dit fijnmazige werk. In een handomdraai staan de lekkerste worsten op tafel. Een worstvuller van Royal Catering is eenvoudig vormgegeven en is volledig vervaardigd uit roestvrij staal. Na gebruik is dit apparaat daarom makkelijk te reinigen. De worstvullers kunnen direct worden gevuld met vlees uit onze gehaktmolens en daarna worden gesloten met onze worstclippers.

 

Roestvrijstalen worstvullers van Royal Catering

Een worstvuller van Royal Catering zorgt ervoor dat er goed gevulde, consistente worsten op tafel komen te staan. Deze machines zijn geschikt voor slagers, jagers, de vleesverwerkende industrie en voor thuis. Royal Catering produceert verschillende modellen, zodat iedereen de machine vindt die bij hem of haar past. Grofweg kan er worden gekozen tussen staande en liggende modellen. De horizontale worstvullers worden geleverd met twee klemmen, waarmee het apparaat aan de ondergrond kan worden bevestigd. Deze extra stabiliteit komt van pas bij het verwerken van stevige vleessoorten. Beide types zijn geschikt voor zowel links- als rechtshandigen en zijn gemaakt van roestvrij staal, dat na gebruik eenvoudig kan worden schoongemaakt. Een worstvuller wordt geleverd met vier verschillende vultrechters, waarmee verschillende soorten worst kunnen worden gemaakt. Of je nu fijne saucijsjes wilt maken of juist grovere braadworst – met een worstvuller van Royal Catering kun je altijd uit de voeten. De mechaniek is simpel en effectief: middels een hendel wordt de drukplaat aangedreven die het vlees uit het reservoir door de vultrechter perst. De aandrijving is handmatig en duurzaam. Via het ontluchtingsventiel kan lucht worden vrijgelaten, zodat de worsten consistent kunnen worden gevuld.

De lekkerste worsten

Royal Catering biedt alles voor de slagerij en de vleesverwerkende industrie. Naast worstvullers vind je bij ons hoogwaardige snijmachines en lintzagen. Al deze producten zijn ontworpen om jouw werkzaamheden te verlichten en zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, dat na gebruik eenvoudig kan worden gereinigd. Hygiëne en hoogwaardige afwerking staan bij ons op plaats 1. Op plek twee staat functionaliteit. Bij onze worstvullers zie je dit terug in het ontwerp. Deze machines zijn gemaakt van roestvrij staal en worden efficiënt met de hand aangedreven. Een worstvuller van Royal Catering wordt geleverd met verschillende vultrechters, zodat je meerdere soorten worst kunt maken met hetzelfde apparaat. Deze vultrechters worden met een grote moer aan de worstvullers bevestigd en zijn na gebruik los te schroeven en makkelijk te reinigen. De worsten kunnen vervolgens worden bereid met onze grillplaten, die tegelijkertijd genoeg ruimte bieden voor het bakken van groenten of andere producten. De horizontale worstvullers worden geleverd met twee klemmen. Hiermee kan de machine aan de ondergrond worden bevestigd en kunnen stevige vleessoorten worden verwerkt. Zowel de staande als de liggende machines zijn geschikt voor links- en rechtshandigen. Iedereen in het bedrijf kan zodoende overweg met deze machine.