Trustpilot

Rijstkokers

De dagen waarop rijst verbrandde in een pan op het vuur zijn voorbij. Geen aangekoekte, zwarte rijst meer dankzij de rijstkokers van Royal Catering. Met deze machine wordt rijst geleidelijk perfect gegaard en vervolgens op temperatuur gehouden. Samen met een grill of en groentesnijder van expondo creëer je de lekkerste gerechten voor bijvoorbeeld barbecues of feesten. Een rijstkoker is zeer eenvoudig te bedienen en na gebruik in een handomdraai te reinigen. Laat je overtuigen door de modellen van Royal Catering!

 

Rijstkokers van Royal Catering

Met een energiezuinige rijstkoker van Royal Catering kun je verschillende rijstsoorten koken. Naast het koken van rijst kun je met deze machines ook vlees en dim sum stomen en voedsel warmhouden. De behuizing is gemaakt van hetzelfde soort roestvrij staal als onze warmhoudplaten en is zodoende duurzaam en makkelijk te reinigen. Daarom voldoet een rijstkoker van Royal Catering aan de strenge hygiëne-eisen waaraan keukenapparatuur moet voldoen. Na gebruik kun je de machine reinigen met een doek en eventueel met een beetje reinigingsmiddel. Hierna is de rijstkoker weer klaar voor gebruik. De ketel waarin de rijst wordt gegaard is uitneembaar en voorzien van een anti-aanbaklaag. Dit vergemakkelijkt het portioneren en het reinigen naderhand. De coating heeft als doel dat rijst niet aan de ketel kleeft en niet verbrandt. Dankzij het grote vermogen kunnen er grote hoeveelheden rijst tegelijkertijd worden bereid. Afhankelijk van het model kan er rijst voor zo’n 40 tot 50 personen worden gekookt. De kunststof pootjes zorgen ervoor dat het apparaat stabiel staat en via het bedienpaneel kunnen de rijstkokers intuïtief worden bediend.

Koken voor groepen

De volgende situatie klinkt jou als muziek in de oren. Je organiseert een diner voor een groep vrienden en je wilt de heerlijke ragout of stoofschotel voorzien van perfect gegaarde rijst. Met een pan op het vuur is dit een hels karwei en de kans dat de rijst aanbrandt is groot. Voor deze situaties is een rijstkoker van Royal Catering de uitkomst. Deze handige accessoire komt ook van pas in restaurants en kantines. Naast het koken van rijst kunnen onze machines worden gebruikt voor het warmhouden van gerechten en voor het stomen van allerlei soorten groenten, vlees en dim sum. Dit is een gezonde manier van bereiden, aangezien er geen vet of olie bij komt kijken en de vitamines behouden blijven. Na gebruik kan de ketel worden verwijderd en worden schoongemaakt met water en eventueel een beetje schoonmaakmiddel. Aangezien het reservoir is voorzien van een anti-aanbaklaag, blijft rijst niet kleven en is het reinigen een fluitje van een cent. Bekijk ook eens onze handige Bain Maries waarin de rijst netjes kan worden gepresenteerd en onze snijmachines.