Trustpilot

Pizzaovens

Zoek je een oven die jouw pizza’s lekkerder en knapperiger bakt? Dan is een pizzaoven van Royal Catering de beste keuze! Binnen enkele minuten staan pizza’s met een maximum diameter van 40 centimeter op tafel. Afhankelijk van de pizzaoven, kunnen er een of meerdere pizza’s tegelijk worden gebakken. De pizzaovens zijn voorzien van stenen bodemplaten, die ervoor zorgen dat pizza’s gelijkmatig en krokant worden gebakken. Bekijk voor het bereiden van luchtig deeg voor pizza en pasta onze deegkneedmachines.

 

Een pizzaoven uit het expondo-assortiment

Royal Catering beschikt over jaren ervaring op het gebied van horecabenodigdheden. Al onze producten voldoen aan de strengste normen en zijn ontworpen met de modernste technologieën. Het principe van een pizzaoven van Royal Catering is simpel, doch effectief. Op de bodem bevindt zich een plaat van 400 x 400 x 15 mm, gemaakt van cordieriet. Na het ingeschakelen van de oven wordt deze plaat effectief verhit en vervolgens worden pizza’s gelijkmatig verwarmd. Daarnaast kan de midden- en bovenwarmte ook handmatig worden ingesteld. De temperatuur wordt ingesteld via de aanwezige thermostaten en de maximumtemperatuur is 350 °C. Hierdoor kun je pizza’s met gorgonzola, tonijn, champions of andere groenten op de gewenste temperatuur bakken. De pizzaovens zijn voorzien van een geïntegreerde timer die kan worden ingesteld tussen 0 en 120 minuten. Hierdoor houd je zicht op de baktijd en zullen pizza’s niet verbranden. Na levering hoeft enkel de stekker te worden aangesloten en vervolgens kan de machine meteen worden gebruikt. Een normaal stopcontact is hiervoor geschikt, aangezien de oven werkt met een ingangsspanning van 230 volt. Voor het bereiden van pizza’s zijn de werkbanken van expondo een uitkomst en gebruik voor het snijden van salami onze snijmachines.

Duurzame pizzaovens van Royal Catering

Royal Catering maakt bij de productie haar producten enkel gebruik van de beste materialen. Onze pizzaovens zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Op de bodem bevindt zich een stenen plaat die warmte vasthoudt en zorgt dat deze warmte gelijkmatig wordt verdeeld. De temperatuur kan individueel worden geregeld via verschillende thermostaten. Zo kun je de boven-, midden en onderwarmte naar wens instellen. Een pizzaoven heeft een ingangsspanning van 230 volt en minimaal 2000 Watt vermogen. Dit  zorgt ervoor dat de machine snel op temperatuur is. Naast het bakken van pizza’s is deze oven geschikt voor het afbakken van diepvriespizza’s en het opwarmen van slices pizza. Onze pizzaovens zijn een absolute must have voor iedere pizzeria, maar kunnen ook worden gebruikt in cafetaria’s of snackbars. In combinatie met een pizzawerkbank van Royal Catering staat er binnen een mum van tijd een heerlijke pizza op tafel. Bekijk onze deeguitrolmachines ook eens; deze assistenten verlichten het werk in de keuken zienderogen. Na een avond bakken kan een pizzaoven eenvoudig worden schoongemaakt. De steen kan met een handveger of een poetsdoek worden schoongeveegd. De ruiten en de behuizing kunnen met een vochtige doek en eventueel een beetje schoonmaakmiddel worden gereinigd.