Trustpilot

Soepketels

De elektrische soepketels van Royal Catering zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoen aan de strengste eisen. Ze zijn duurzaam, gaan lang mee en zijn makkelijk te reinigen. Een soepketel van Royal Catering is dankzij zijn krachtige verwarmingselement snel op temperatuur en houdt soepen en sauzen lange tijd warm. Het reservoir is gemaakt van roestvrij staal en is uitneembaar. Dit materiaal heeft als voordeel dat het niet vatbaar is voor corrosie en makkelijk te reinigen is. Bestel een perfecte soepketel voor jouw restaurant! 

 

Hoogwaardige elektrische soepketels bij expondo

De professionele soepketels van Royal Catering zorgen ervoor dat jij soepen en sauzen langdurig op temperatuur kunt houden. Of je nu romige aspergesoep, heldere kippensoep of een stoofschotel wilt verwarmen; ieder ketel van expondo is geschikt voor een groot aantal gerechten en is te allen tijde klaar voor gebruik. Gezien hun grote reservoir zijn de soepketels van Royal Catering geschikt voor dagelijks professioneel gebruik in restaurants en kantines. De soepgroeten kunnen met behulp van onze groentesnijders eenvoudig in kleine stukjes worden gesneden. Daarna kunnen ze worden toegevoegd aan de soep. Daarnaast is een soepketel uitgerust met een thermostaat, die ervoor zorgt dat de gewenste temperatuur langdurig constant blijft. Het temperatuurbereik is 30 – 85 °C. Aangezien de maximum temperatuur 85 °C is, is het uitgesloten dat de soep verder kookt in de machine. Daarnaast is iedere soepketel uitgerust met een deksel die te draaien en open te klappen is. Deze deksel is voorzien van een uitsparing voor een soeplepel. Na een soepje is een hotdog een passende snack. Bekijk voor het opwarmen van worsten onze hotdog grills van Royal Catering.  

Lekkere soepen uit professionele ketels van Royal Catering 

De soepketels van Royal Catering zijn gemaakt van zorgvuldig gekozen materialen. Tijdens het productieproces in de kwaliteit continu gecontroleerd en bewaakt. Door zijn lage gewicht van minder dan 5 kilogram en de compacte bouwwijze is een soepketel van Royal Catering makkelijk te vervoeren en geschikt voor mobiel gebruikt. Daarnaast zijn ze eenvoudig aan te sluiten; je hoeft enkel de stekker in het stopcontact te steken en de machine is klaar voor gebruik. Onze soepketels zijn niet alleen geschikt voor restaurants en cafetaria’s, maar ook voor cateringsbedrijven. Op familiefeesten, reünies en andere grootschalige gelegenheden misstaan de ketels niet. Een soepketel van Royal Catering is eenvoudig en tijdloos vormgegeven en gaat lang mee. Dit zorgt ervoor dat de machine in ieder interieur past. Naast het elegante zwarte design zijn onze soepketels energiezuinig. Ze zijn te bedienen via een thermostaat en blijven langdurig en constant op temperatuur. Ook is een soepketel de manier om soepen en stoofschotels aantrekkelijk te presenteren op buffetten. Met een naambordje voor de ketel ziet de gast in een oogopslag wat de pot schaft. Bekijk ook eens onze Bain Maries en sapdispensers.