Trustpilot
(9) Reviews

Saunakachel - 8 kW - 30 tot 110 ° C

€ 199,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10250222

|

Model: UNI_SAUNA_G8.0KW

Prijs inclusief 21% btw.

Levertijd ca. 3-5 werkdagen
Belangrijkste kenmerken
  • Krachtig - 8 kW vermogen
  • Eenvoudig - eenvoudig te installeren en te gebruiken
  • Snel - verwarmt tot 110 ° C
  • Duurzaam - veerkrachtig, waterdicht materiaal
  • Mobiel - draagbare constructie
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen en recensies


4.6

Gebaseerd op9 reviews

Sorteer op :

2 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

prijs-prestatie

Supergemakkelijke installatie (moet altijd door een elektricien worden gedaan) Ik ben een van degenen met een grijns. Prijs-prestatie onverslaanbaar. De kosten voor de reparatie zouden hoger zijn geweest. Kwaliteit. Een suggestie voor verbetering is de aansluitterminal

Toon de originele review

vorige maand Gepubliceerd op Expondo Netherlands

Opgelost

Kleine issue zeer vakkundig opgelost. Zo hoort het te zijn! Dank jullie wel!👍

28 dagen geleden Gepubliceerd op Expondo Austria

Saunakachel snelle levering goed product

Binnen 5 dagen (met een weekend ertussen) na de bezorgmelding heb ik de saunakachel, die dient ter vervanging van een 18 jaar oude kachel, ontvangen. Het product komt exact overeen met de beschrijving en was na 2 uur al in gebruik. Uitwisseling eenvoudig en probleemloos.

Toon de originele review

2 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Saunakachel met een goede prijs-kwaliteitverhouding

De oven voldoet volledig aan zijn doel. Het warmt snel op en verspreidt een aangename warmte. De montage en elektrische aansluiting zijn eenvoudig. Na een half uur bij de eerste keer opwarmen is de bijbehorende geurontwikkeling voorbij.

Toon de originele review

21 dagen geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Sauna-oven

Helaas was er schade bij de eerste levering. Retourneren en ruilen verliep probleemloos. De nieuwe oven werkt perfect.

Toon de originele review

vorige maand Gepubliceerd op Expondo Austria

Er is geen opmerking geplaatst.

Toon de originele review

3 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Switzerland

Goedkoop apparaat met verrassend nogal complexe montage

De oven voldoet aan zijn doel – prijs/prestatie: zeer goed. De levertijd komt overeen met de aankondiging; de verpakking is goed. De informatie over het product is onvoldoende. De beschrijving op de website komt op essentiële onderdelen niet overeen met de gebruiksaanwijzing: - Volgens deze dient de oven 20 cm van de vloer geplaatst te worden; Op de eerste foto is echter een vloermodel te zien en er staat alleen “Wandmontage mogelijk”. Dit is echter absoluut noodzakelijk om de luchtcirculatie te laten werken. - Over de wandmontage is niet goed nagedacht. Met normale schroeven kan de kachel alleen stevig aan de muur worden bevestigd als u een haakse schroevendraaier gebruikt. (Tip: gebruik een hulpconstructie of inbusschroeven) - Voor het monteren van de stroomkabel dient er een gat geboord of gezaagd te worden door hard plastic (geen verwijderbare pluggen). - De thermostaat is niet ingebouwd, maar moet (verstandig!) aan het plafond worden gemonteerd en wordt meegeleverd in de bedieningsunit, die apart verkrijgbaar is. - Bij het eerste gebruik brandt een rokende beschermlaag van de verwarmingselementen. Pas na ongeveer een uur verwarmen met de deur open kan de sauna zonder geuruitstoot worden gebruikt. - Er staat in de beschrijving niet vermeld dat er geen stroomaansluitkabel wordt meegeleverd.

Toon de originele review

6 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Er is geen opmerking geplaatst.

Toon de originele review

2 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

De saunakachel werkt prima... als je hem goed aansluit...

De bestelde goederen werden zeer snel binnen twee dagen geleverd. Dat beviel verrassend goed, want aanvankelijk werd een levertijd van 6 dagen aangekondigd. Helaas werd de elektrische aansluiting op de saunakachel een probleem. De elektrische aansluiting wordt in de gebruiksaanwijzing niet nader beschreven: er staat alleen “400V 3N, 5x2,5”. Er is geen schakelschema en ook geen informatie over de toewijzing van de aansluitklemmen. In de aansluitkast van de saunakachel zit immers een zilveren sticker met de aansluitaanduidingen. De positie en het formaat van deze sticker pasten echter niet op de aansluitterminal. Dit had tot gevolg dat ik de oven in eerste instantie verkeerd had aangesloten, waardoor één van de drie zekeringen onmiddellijk doorsloeg en de oven niet goed functioneerde. Ik heb toen geklaagd over de saunakachel en kreeg binnen twee dagen een retournummer. Bij het inpakken van de goederen heb ik de aansluitterminal nog eens nader bekeken en herkende de fout bij de onjuiste toewijzing van de terminals. Nadat ik de saunakachel correct had aangesloten, werkte deze perfect. Mijn conclusie: Graad 2…3 voor technisch onderlegde mensen, Graad 5 als het voor “normale consumenten” is.

Antwoord van

Bedankt voor je mening. Wij zijn voortdurend bezig om onze producten en onze service te verbeteren.
Toon de originele review

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht