Item: EX10250220

|

Model: UNI_SAUNA_G4.5KW

Saunakachel - 4,5 kW - 30 tot 110 ° C

€ 219,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Krachtig - 4,5 kW vermogen
  • Eenvoudig - eenvoudig te installeren en te gebruiken
  • Snel - verwarmt tot 110 ° C
  • Duurzaam - veerkrachtig, waterdicht materiaal
  • Mobiel - draagbare constructie

PRODUCTOMSCHRIJVING

Van 0 tot 100 ° C in 30 minuten met de krachtige saunakachel van Uniprodo

De elektrische saunakachel van 4,5 kW UNI_SAUNA_G4,5KW uit de uitgebreide verzameling saunabenodigdheden van Uniprodo is ideaal voor droge privésauna-cabines van 3 tot 6 m3. Het robuuste apparaat kan indien nodig eenvoudig aan de muur worden bevestigd.

Gezond en ontspannend - zweet het uit met de saunakachel van Uniprodo

De hoogwaardige Finse saunakachel verwarmt snel tot 110 ° C en dankzij de optimale warmteafgifte zweet je binnen de kortste keren op de ingestelde temperatuur. De temperatuur in een saunacabine van 6 m3 bereikt de maximale temperatuur van 110 ° C in slechts ca. 30 minuten. De ingebouwde thermostaat houdt de gewenste temperatuur constant.

De stenen mand in de stevige kachel kan tot 10 kg saunastenen bevatten - onze saunastenen UNI_SAUNA_S01 van Uniprodo zijn perfect voor dit doel. De stenen container, de behuizing en het luchtschot van de saunakachel zijn gemaakt van corrosiebestendig aluminium-zink, terwijl het paneel en het luchtschot zijn gemaakt van glanzend roestvrij staal. De buitenschaal is grijs gecoat. De krachtige verwarmingselementen worden ook beschermd tegen corrosie en zullen niet roesten. Een oververhittingsbeveiliging die wordt geactiveerd bij een temperatuur van 115 ° C garandeert veilige en zorgeloze saunasessies.

Kies vandaag voor een saunakachel van health & beauty en kijk uit naar uren wellness en ontspanning in uw thuis sauna. U kunt ook onze multifunctionele saunabesturingseenheden UNI_SAUNA_C04 of UNI_SAUNA_C05 bestellen bij Uniprodo, waarmee u temperatuur, tijd en licht intuïtief kunt aanpassen.

Opmerking: Houd er rekening mee dat het product geschikt is voor een 400V 3-fase elektrische bron, het werkt niet met 230V 1-fase.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN