Trustpilot

Staafmixers

Mixstaaf - 300 mm
Royal Catering
(2)

Mixstaaf - 300 mm

Afmetingen (LxWxH)
8 x 8 x 34 cm
€ 89,00
Laagsteprijs garantie
Op voorraad
GRATIS LEVERING ca. 28-6
Mixstaaf - 400 mm
Royal Catering
(2)

Mixstaaf - 400 mm

Afmetingen (LxWxH)
8 x 8 x 40.5 cm
€ 95,00
Laagsteprijs garantie
Lage voorraad
GRATIS LEVERING ca. 28-6

Een staafmixer is vandaag de dag een onmisbare keukenhulp. Of het nu gaat om pureren, mixen, versnipperen, opkloppen of mengen van voeding, met een professionele staafmixer wordt al dit werk in een handomdraai gedaan. In deze categorie vindt u bijzonder hoogwaardige staafmixers voor professioneel gebruik in de horeca. Al onze apparaten uit de categorie horeca bieden u een onbeperkt hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en een lange levensduur. Een cateringbedrijf dat een staafmixer wenst te kopen, vindt hier gegarandeerd het ideale apparaat.

 

Professionele en krachtige staafmixer

Een staafmixer wordt zonder twijfel meerdere keren per dag gebruikt in professionele keukens. Daarom moet dit soort keukenapparaat bijzonder robuust, krachtig en betrouwbaar zijn. Een horecazaak kan natuurlijk het aanbod van staafmixers doorzoeken. Toch moet rekening worden gehouden met de kwaliteit van de machine bij het kiezen van het apparaat.

Een hoogwaardige blender biedt eenvoudige aanpassingsmogelijkheden voor de gewenste prestatie. Het gespecificeerde vermogen van de apparaten verwijst altijd naar het vermogen in watt en de snelheid. Een apparaat met hoge snelheid biedt natuurlijk een overeenkomstig groot aantal toepassingen. Zelf moeilijke of harde voeding kan zonder problemen worden versnipperd met deze krachtige apparaten. Voor het pureren en grondige mixen wordt de zogenaamde pureerstaaf van een staafmixer gebruikt. Aan het onderste uiteinde bevinden zich scherpe roestvrij stalen messen, die met de ingestelde snelheid draaien wanneer het apparaat wordt ingeschakeld. Voor de activering hebben de mixers een gemakkelijk bereikbare drukknop.

Om de best mogelijke flexibiliteit te garanderen, bieden gerenommeerde elektronicafabrikanten staafmixers aan waarvoor verschillende verwisselbare hulpstukken beschikbaar zijn. Met deze verwisselbare bevestigingen kan het apparaat in een handomdraai worden getransformeerd in een garde of een emulgator. Een professionele kok heeft met dit soort apparaat een echt multifunctioneel tool bij de hand en kan dit in de keuken voor diverse bereidingswerken gebruiken.

Staafmixers zijn veilig en handig

Staafmixers worden over het algemeen elektrisch bediend. Dit betekent dat deze apparaten zijn uitgerust met een krachtige elektromotor. De elektromotor zorgt ervoor dat de gemonteerde hulpstukken draaien wanneer het apparaat wordt geactiveerd. Om de best mogelijke veiligheid te garanderen bij het werken met vloeistoffen, zitten de elektromotoren veilig in een robuuste kunststofbehuizing. Dit maakt het gemakkelijk om een staafmixer schoon te maken zonder de elektromotor te beschadigen door indringend water.

De voeding voor de elektromotoren wordt geleverd door een stroomkabel, die rechtstreeks op een stopcontact wordt aangesloten. Naast de veiligheid is de handigheid van de apparaten natuurlijk ook belangrijk. Daarom zorgen de gerenommeerde fabrikanten ervoor dat de apparaten ondanks hun hoge prestaties altijd een compact uiterlijk hebben en niet te zwaar wegen. Het bijzondere aan een staafmixer is het comfortabel en flexibel werken met deze apparaten. Om deze reden is een dergelijk apparaat nooit te groot of te zwaar.

Professionele staafmixers voldoen vandaag aan de gevraagde vereisten en hebben nagenoeg geen beperkingen. Met hun hoge vermogen, lage gewicht en de verwisselbare opzetstukken, zorgen de apparaten voor comfortabel, effectief en flexibel werken in de professionele keuken. Uitbaters van horecazaken die op zoek zijn naar een gunstige staafmixer, moeten niet alleen letten op de prijs, maar ook op de technische details van de apparaten. Een apparaat dat aan de bovenstaande criteria voldoet, is dan ook echt voorbestemd om professioneel te gebruiken.