In de uitverkoop

Item: EX10010198

|

Model: RCGN-1/2-150

GN-container - 1/2

€ 24,99 € 42,99
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • perfect accessoire voor een bain marie of koelvitrine
  • zeer duurzaam door het gebruik van hoogwaardig roestvrij staal
  • robuuste reliëfrand en braamvrije randen vergemakkelijken het gebruik
  • groot vulvolume van 8,9 liter
  • eenvoudige reiniging en onderhoud

PRODUCTOMSCHRIJVING

GN-container - 1/2

De GN-container RCGN-1/2-150 van Royal Catering is ontworpen voor professioneel gebruik. Hij is geschikt voor gebruik in restaurants, kantines, snackbars, saladebars, cafetaria’s pizzeria’s hotels etc.

Altijd goed om gerechten in te houden: de GN 1/2 bak van Royal Catering!

Het wordt gebruikt om voedsel in te bewaren, het eten kan erin worden warm gehouden of om het voedsel gedurende een langere periode te koelen.

Met zijn robuuste en vormvaste constructie voldoet de GN 1/2 container perfect aan de hoge eisen van de horeca en maakt hij tegelijkertijd indruk met zijn tijdloze design. Hij is 150 mm diep en heeft een inhoud tot 8,9 liter. Dankzij de royale hoekranden met een praktische reliëfrand kan de GN-container gemakkelijk in een bain marie of gekoelde vitrine worden geplaatst en worden verwijderd voor reiniging.

Door gebruik te maken van hoogwaardig roestvrij staal, kunt u het gladde oppervlak gemakkelijk reinigen. Bovendien bevorderen de afgeronde hoeken aan de onderkant een grondige en snelle reiniging van de GN-container RCGN-1 / 2-150. De aangeboden bain-marie accessoires zijn ook vaatwasmachinebestendig.

Dankzij het hoogwaardige materiaal is de GN 1/2 container smaak- en geurloos, zeer resistent en biedt hij u een lange levensduur. Bovendien geeft het gebruikte materiaal de ingestelde temperatuur optimaal door aan de gevulde gerechten. Of het nu belangrijk is om ze koud of warm te houden, met een GN-bak van Royal Catering vinden uw klanten altijd goed getemperde gerechten.

Let op: Het deksel dat bij de GN-container past, kan ook in onze winkel worden gekocht.

Meer informatie over de GN-containers vindt u in ons datablad.

TECHNISCHE DETAILS