Trustpilot

Kookpannen

Inductiepan 13 L
Royal Catering
(4)

Inductiepan 13 L

Afmetingen (LxWxH)
32.5 x 39 x 22 cm
€ 75,00
Laagsteprijs garantie
Lage voorraad
GRATIS LEVERING ca. 26-4

In een horecakeuken maar ook de privékeuken maakt de kookpot over het algemeen deel uit van de basisuitrusting. Met een hoogwaardige pot kan zelfs een complex gerecht in een mum van tijd worden klaargemaakt. Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan de kwaliteit bij het aankopen van kookpotten. In professionele keukens wordt de voorkeur gegeven aan grote kookpotten. Kleinere modellen worden ook gebruikt in privé- en cateringkeukens. In onze categorie horeca vinden professionals en hobbykoks hoogwaardige kookpotten van elk formaat, gemaakt van kwaliteitsmateriaal.

 

Kookpotten voor privékeukens en de gastronomie

Professionals weten heel goed dat een goede kookpot van cruciaal belang is voor het succes van een gerecht. In een hoogwaardige kookpot brandt de voeding niet zo snel aan en de kok krijgt daarenboven de mogelijkheid om zijn gerechten heel voorzichtig te bereiden. Door een gelijkmatige warmteverdeling worden de aroma's in de voeding behouden en kan de kok bijzonder heerlijke specialiteiten toveren. Veel restauranthouders en hobbykoks kiezen tegenwoordig voor een uitgebreide kookpotten-set. Met dit soort set hebben koks alles wat ze nodig hebben om voortreffelijk te koken. Een potten-set bestaat uit verschillende potten in verschillende groottes. Al deze potten hebben dezelfde kwaliteitsstandaard. Dit geeft de chef een duidelijk voordeel: als hij een kookpot uit zijn set kent, kent hij meteen alle potten. De chef weet dus precies hoe hij met al zijn potten moet omgaan, welke temperaturen ze kunnen verdragen en hoe lang de kooktijden van de verschillende soorten voeding zijn.

 

De voordelen van een hoogwaardige kookpot:

 

  • zelfs complexe gerechten slagen altijd
  • een kookpot-set biedt potten van verschillende groottes met dezelfde kwaliteitsstandaard

 

Als het gaat om keukengerei zijn potten de belangrijkste hulpmiddelen voor professionele en privékeukens. Met name de roestvrij stalen kookpot is al vele jaren erg populair in de professionele gastronomie.

Een roestvrij stalen kookpot is duurzaam en robuust

Ein Edelstahltopf bietet den klaren Vorteil, dass er komplett rostfrei und besonders robust ist. Selbst der Dauergebrauch mindert die Qualität von einem derartigen Kochtopf nicht. Profis entscheiden sich heute für Küchenutensilien aus Edelstahl. Und dies nicht ohne Grund. Edelstahl ist robust, rostfrei, langlebig und zudem überaus hygienisch. Das Küchenpersonal kann einen Kochtopf aus Edelstahl im Handumdrehen reinigen. Selbst scharfe ReiEen roestvrij stalen kookpot biedt het duidelijke voordeel dat deze volledig roestvrij en bijzonder robuust is. Zelfs langdurig gebruik doet niets af aan de kwaliteit van dit type pot. Professionals kiezen tegenwoordig voor keukengerei van roestvrij staal en daar hebben ze een goede reden voor. Roestvrij staal is robuust, roestvrij, duurzaam en ook bijzonder hygiënisch. Keukenpersoneel kan in een handomdraai een roestvrij stalen kookpot schoonmaken. Zelfs bijtende reinigingsmiddelen zullen het materiaal van deze potten niet beschadigen. Zo garanderen deze potten altijd een onberispelijk hoge mate van hygiëne in de keuken. Dit geldt voor kookpotten voor een normaal fornuis en natuurlijk ook voor potten die gemaakt zijn voor inductiekookplaten. Elke roestvrij stalen pot biedt dezelfde voordelen, ongeacht het type fornuis waarvoor deze geschikt is. Alleen een inductiekookpot moet een kok gebruiken op een daarvoor bestemd fornuis. Als de kok een complete set kookpotten kiest, ontvangt hij een passend kookpotdeksel voor een aantal potten in de set. Met behulp van deze deksels kan de kok de gerechten in de kookpot op een zacht vuur voorzichtig garen. Of de chef nu aardappelen, pasta of vlees kookt in de pot - alle soorten gerechten slagen gegarandeerd en altijd met een pot van deze hoogwaardige kwaliteit. Een aantal kookapparaten, hoogwaardige potten en pannen, evenals een aantal kleine accessoires en een keuken is al ideaal uitgerust.