Trustpilot
(1) Review
Royal Catering

Dönergrill-Gyrosgrill – 6.000 W – 400 V

€ 799,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10010228

|

Model: RCEK-380

Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 799,00
3+
5%
€ 759,05
5+
10%
€ 719,10
10+
15%
€ 679,15
Belangrijkste kenmerken
 • Hoogwaardige Gyros- en Dönergrills voor kebab, shoarma, taco's al pastor, etc.
 • Geschikt voor verwarmen, braden en grillen van kip, lam, rund, kalkoen, groenten, enz.
 • 6 verwarmingselementen op 3 niveaus met afzonderlijke temperatuurregeling
 • Gelijkmatige warmteverdeling door het draaien van de spies
 • Maximale lengte van de grill-spies: 730 mm
 • Krachtige 6.000 W / Energiebesparing als gevolg van reflecterend oppervlak van keramiekstenen
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Materiaal
Roestvrij staal
Vuurvaste steen
Kleur
Zilver
Spanning [V]
400
Vermogen [W]
6000
Max. vermogen [W]
6000
Afstand tussen spit en verwarmingsstaven [mm]
120 - 230
Max. hoogte vlees
700 mm
Afmetingen (LxWxH)
68 x 61 x 100.5 cm
Gewicht
30.3 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
73.5 x 68 x 115 cm
Verzendgewicht
76 kg

Bezorgpakket

 • Dönergrill-Gyrosgrill RCEK-380
 • Spies
 • Dönerschop
 • Gebruikshandleiding
 • zonder stekker / plug geleverd

Productomschrijving

Kebabgrill - 6.000 W - 400 V - incl. Grillspies en schep

Of het nu kip, lam, kalkoen of kalfsvlees is – met de Dönergrill-Gyrosgrill RCEK-380 van Royal Catering maak sappig en krokant vlees voor kebab, shoarma, gyros, taco's al pastor, en nog veel meer klaar. Zelfs groenten of gebraden kip worden hiermee snel geserveerd. Het apparaat is geschikt voor professioneel gebruik in snackbars, restaurants, maar ook voor gebruik thuis. Aan de 730 mm lange spies draait het te roosteren voedsel 360 ° en wordt daarom gelijkmatig gaar van alle kanten. Dankzij de open constructie kunt u het vlees direct van de spies snijden.
Kenmerkend voor dit apparaat is de omlopende verhitting met zes elektrische verwarmingselementen op drie niveaus in combinatie met een reflecterend oppervlak van keramieksteen en een individuele regeling van de afstand tussen de draaispies en de verwarmingselementen. De vuurvaste chamotte-steen is zeer energiezuinig omdat de warmte van de grill reflecteert en zorgt dus naast de warmte-isolatie ook voor een lager energieverbruik. Het rooster aan de achterwand van de Dönergrill beschermt de verwarmingselementen tegen contaminatie die zich kan voordoen tijdens het kookproces.
De behuizing van de Gyrosgrill is gemaakt van duurzaam en eenvoudig te reinigen roestvrij staal. De draaispies draait 360°, waardoor een gelijkmatige verdeling van warmte resulteert de een optimale bruining van het vlees. Dankzij de verticale positie van de draaispies kan het overtollig vet weglopen door een afvoeropening en wordt het opgevangen in een afdruppelschaal, die gemakkelijk kan worden geledigd en gereinigd na gebruik.
De elektrische Dönergrill heeft een krachtige 6.000 W motor, die zich in de onderste behuizing van het apparaat bevindt en waarborgt door het draaien van de spies een optimaal grillresultaat. Voor de werking hebt u geen gasaansluiting nodig, want dit apparaat werkt uitsluitend met elektriciteit. Voor elk van de drie niveaus kan de roostertemperatuur van het spiesvlees individueel worden geregeld en door middel van een draaiknop individueel worden gegrild of gebruind. Vier slipbestendige voetjes aan de onderkant zorgen ervoor dat de grill stabiel en veilig op uw werkplaat staat.
Naast de Dönergrill-Gyrosgrill RCEK-380 van Royal Catering krijgt u ook een draaispies met spiesplaat en een handschop van roestvrij staal, waarmee het kebabvlees gemakkelijk kan worden gedoseerd. U kunt dus meteen beginnen met het grillen van heerlijke vleesgerechten na ontvangst van deze kebabspies.

Beoordelingen en recensies


4.0

Gebaseerd op 1 review

Sorteer op :

5 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon France

Machine een kebab

Ik heb deze machine gekocht om mijn kebabspit te verwarmen, het is een goede machine, gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken. Hij warmt heel snel op... maar het verbaast me dat ik geen rood op de weerstanden zie... zelfs niet mogelijk...

Toon de originele review

Veelgestelde vragen

Wat kunt u met behulp van dit apparaat voorbereiden of voorbereiden?

Deze kebabgrill kan gebruikt worden om bijvoorbeeld kebabs, shoarma, gyros en taco's van Al Pastor te bereiden. Het multifunctionele apparaat is geschikt voor het grillen, braden en opwarmen van diverse soorten vlees.

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht