Trustpilot

Kabelpelmachines

Betrouwbare draadstrippers zijn een belangrijk hulpmiddel voor elektriciens, auto-experts, bouwvakkers en doe-het-zelvers, waarmee u snel en nauwkeurig de coating van kabels, draden en koorden kunt verwijderen en de blootliggende koperen uiteinden opnieuw kunt verbinden met terminals of andere bedradingsprojecten. Ze zijn een onmisbaar hulpmiddel voor veilig en goed uitgevoerd elektrisch werk, of u nu voertuigen repareert of verlichting en verwarming installeert. Wat de taak ook is, met ons veelzijdige assortiment van MSW zit u goed. Ontdek hieronder ons volledige aanbod manuele en automatische apparaten.

Voor allerlei elektrische klussen

• Breed scala aan handmatige en automatische apparaten • Wereldwijd vertrouwd merk, MSW • Krachtig, compact, robuust • Professionele resultaten op het werk of thuis • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Van voertuigreparaties en verwarmingsinstallaties tot verlichtingsarmaturen en uitgebreide elektrische onderzoeken, draadstrippers zijn een integraal hulpmiddel voor het verwerken, onderzoeken, repareren en opnieuw aansluiten van elektrische draden. Of u nu investeert in een klein handmatig apparaat voor incidentele taken, of een volautomatische draadstripmachine, onze brede selectie draadstrippers uit ons assortiment professionele gereedschappen heeft u gedekt. Onze professionele draadstrippers zijn compact, krachtig en gebouwd met robuuste materialen, waardoor u jarenlang plezier zult hebben van uw huis of bedrijf. Onze beste prijs-kwaliteitverhouding is de handmatige kabelstripmachine van MSW, geschikt voor enkel- of meervoudige koperen, ijzeren of aluminium kabels. Het compacte en robuuste apparaat is perfect geschikt voor mobiel gebruik en kan gemakkelijk in uw gereedschapskist worden bewaard op momenten dat je onderweg bent. Gemaakt van massief plaatstaal, worden de draadstrippers aan de rand van uw werkbank bevestigd en handmatig bediend met behulp van drie verstelbare katrollen, om kabels met een diameter tot 15 mm te ontmantelen. Voor professionals die tientallen kabels tegelijk verwerken, heeft u een automatische machine nodig die u tijd en energie bespaart bij deze anders slopende en langdurige taak. Hiervoor zijn onze duurste draadstrippers geschikt, uitgerust met 21 kabelsleuven voor het strippen van enkele of meeraderige kabels, elk met een snelheid van 33 m per minuut. Het robuuste apparaat is uitgevoerd met massief plaatstaal en werkt met een getande snijrol. Deze speciaal geharde messen zijn aan de binnenzijde geplaatst, om de veiligheid tijdens het gebruik te garanderen. Deze multifunctionele draadstripmachine is tevens voorzien van een veiligheidsschakelaar in geval van kabelstoring. De machine kan worden gebruikt met koperen, aluminium en platte kabels met een maximale diameter van 45 mm. Twee wielen onder het apparaat, voorzien van veilige remmen, zorgen voor snel en gemakkelijk transport.

Er zit nog veel meer in onze professionele gereedschapskist!

• Meer professionele gereedschappen om uit te kiezen • Multifunctionele polijstmachines • Geschikt voor metaal, kunststof en hout • Boorhamers • Multifunctioneel voor hamerboren en beitelen Naast onze automatische en handmatige draadstrippers, biedt het Expondo-assortiment nog veel meer ingenieuze apparaten en elektrisch gereedschap voor elektrisch werk, reparaties, constructie en meer. Bijvoorbeeld onze multifunctionele polijstmachines die speciaal zijn ontworpen voor het satineren, slijpen, polijsten, matteren en borstelen van oppervlakken van roestvrij staal, kunststof of hout. Deze robuuste, krachtige machine is compatibel met meerdere eenvoudig te verwisselen opspanningen, afhankelijk van het gewenste effect. Bekijk ook ons ruime assortiment boorhamers , compleet met transportkoffers en toebehoren. Ons assortiment boorhamers van de doe-het-zelf-experts van MSW Motor Technics zijn zowel geschikt voor hamerboren als voor beitelen, zowel binnen als buiten. Met maximaal zes instelbare snelheidsinstellingen, zijn onze veilige en intuïtieve

boorhamers ontworpen met snel reagerende stop/start-functies, en de fittingen kunnen snel worden aangepast aan de uit te voeren taak. Elk bedrijf is belangrijk voor ons, hier bij Expondo. Vergeet niet om ons wereldwijd bekende assortiment cateringbenodigdheden en krachtige industriële apparatuur te bekijken, voor veilige en efficiënte apparatuur, waar u ook werkt.