Industrie

In de industrie bestaat er vrijwel geen twijfel: industriële apparatuur van slechte kwaliteit kan het eind betekenen van jouw bedrijf. Van laboratoria tot bouwplaatsen, fabrieken tot juwelierswerkplaatsen, goede industriële apparatuur is altijd een investering waard. Onze kwaliteitsapparatuur in de uitgebreide catalogus van expondo is geschikt voor elk budget en elke behoefte van de klant, waardoor jouw investering de moeite waard is - zelfs op de lange termijn. We zijn trots op het leveren van robuuste, effectieve en gebruiksvriendelijke apparatuur voor het volledige de gehele industrie.

De tools die je vandaag nodig hebt voor jouw dagelijkse werkzaamheden

We betrekken al onze industriële apparatuur, of het nu gaat om kettingtakels of precisieweegschalen, alleen van gerenommeerde merken zoals Steinberg Systems en Ulsonix - merken die we zorgvuldig hebben beoordeeld om aan onze hoge eisen te laten voldoen. Dat betekent dat onze industriële apparatuur robuust en functioneel blijft, zelfs bij intensief dagelijks gebruik. Onze hefapparatuur is bijvoorbeeld gebouwd met materialen van de hoogste kwaliteit en beschikt over moderne technologie, zoals krachtige hefmagneten, die veel meer bieden dan het absolute minimum, zowel wat betreft prestaties als een lange levensduur. Dit geldt voor al onze industriële apparatuur; dankzij de hoogwaardige constructie met hoogwaardige materialen is elk product bestand tegen corrosie en slijtage, terwijl het ook zeer geschikt is voor de omstandigheden op de werkplek waar het zal worden gebruikt. Wij bieden krachtige en betrouwbare elektrische gereedschappen die perfect kunnen worden gecombineerd met onze industriële apparaten en apparatuur om elke werkplaats, bouwplaats of fabriek uit te rusten voor de klus. Onze veiligheidsuitrusting helpt werknemers te beschermen tegen verwondingen, terwijl de ergonomische kenmerken van elk stuk gereedschap of apparaat heel betrouwbaar is en eenvoudig in gebruik. En in tegenstelling tot veel aanbieders van industriële apparatuur, vervullen wij net zo graag de behoeften van particuliere klanten – bijvoorbeeld als u een doe-het-zelf-station in uw huis opzet, een nieuwe hobby begint of zelfs een beroepsvak geeft op een school of middelbare school.

Industriële apparatuur voor elke klus

Of je nu een palet van sintelblokken optilt of een precieze hoeveelheid ergens van meet, je hebt de juiste apparatuur nodig om dit te doen. en voor het juiste gereedschap zijn wij. Voor elk product zorgen we ervoor dat het zijn werk goed doet – onze hefapparatuur is sterk, betrouwbaar en slijtvast, terwijl onze meetapparatuur, zoals ons assortiment weegschalen , is gebouwd met precisie waarover is nagedacht. We hebben ook reinigings- en zuiveringsapparatuur op voorraad, zoals ozongeneratoren en een breed scala aan ultrasone reinigers , even nuttig in een laboratorium als in een juwelierszaak, waar onze smeltovens ook van pas kunnen komen . Bovendien biedt onze catalogus vaak extra accessoires of uitbreidingen op individuele industriële uitrustingen, zoals lieren die kunnen worden gebruikt met onze kraanliften en ander hijsgereedschap. Met deze add-ons kunt u afzonderlijke onderdelen vervangen als ze kapot gaan, of de functionaliteit van het product uitbreiden om perfect aan uw behoeften te voldoen. Ook professionals in de horeca vinden in ons assortiment professionele horeca-apparatuur van topkwaliteit , zowel automatisch als handmatig. De meeste producten zijn verkrijgbaar met verschillende kenmerken en variaties, zoals precisieniveaus voor onze weegschalen of maximale belastingen voor onze hefapparatuur, wat betekent dat u een gereedschap kunt vinden dat het meest geschikt is voor zijn doel – u hoeft niet te betalen voor een 3-tons hijsen wanneer u maximaal 600 kg gaat tillen! Van magazijnen tot werkplaatsen, assemblagelijnen tot productie op maat, u vindt de industriële apparatuur die u nodig hebt in onze online catalogus.