Trustpilot

Hotdogmachines

Hebt u nog eens zin in een paar heerlijke hotdogs? Of wilt u uw klanten laten genieten van warme worstjes? Dan hebt u een professioneel apparaat nodig dat u helpt bij de voorbereiding. Kies nu voor een Hot Dog Maker uit onze onlineshop en profiteer van aangenaam en gemakkelijk werken! U kunt uiteraard ook rekenen op dezelfde hoge kwaliteit zoals u deze kent van andere horeca-apparatuur, zoals onze kebabsnijders of snijmachines.

 

Hotdog-maker in actie

Warme worstjes zijn pas echt op hun best als ze vers en vooral warm zijn. Precies daarom komt onze praktische hotdog-maker goed van pas! In het ingebouwde glasreservoir kunt u eenvoudig water verwarmen en zo de worstjes opwarmen. Sommige modellen zijn zelfs voorzien van praktische toast-stangen. Met de verwarmingsstangen kunnen de broodjes warm worden gemaakt. Zowel de worstjes als de broodjes blijven dus overal warm en kunnen snel en gemakkelijk dienen in het geval van een kleine honger. Natuurlijk kunt u de nuttige hotdog-maker niet alleen privé, maar ook als inrichting in uw snackbar of uw eigen slagerij gebruiken. Ook dan profiteert u van de lichte constructie en de comfortabele handgrepen. U kunt de hotdog-maker gemakkelijk meenemen naar de werkplek en uitkijken naar overheerlijke worstjes. Als u overigens lekkere bijgerechten wilt aanbieden bij de hotdogs, raden we u ook onze groente- en fruitsnijders aan uit ons uitgebreide assortiment. Binnen enkele seconden maakt u heerlijke bijgerechten klaar voor de bereide worsten van uw hotdog-maker. En wat dacht u van een lekkernij volgens de “American Way of Life”? Op privéfeesten of in uw bedrijf: Wat is origineler dan een heerlijk portie popcorn als dessert?

Eenvoudige reiniging

Net zoals onze wafelijzers en worstvullers zijn onze hotdog-makers eveneens van het merk Royal Catering. Bij Royal Catering werken professionals dagelijks aan de ontwerpen en de bruikbaarheid van praktische helpers voor het dagelijkse werken in de gastronomie. U krijgt bij Royal Catering dus kwaliteit waarop u niet alleen in uw keuken thuis, maar ook in professionele horecazaken kunt vertrouwen. Onze hotdog-makers zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Dit zorgt niet alleen voor absolute duurzaamheid, maar zorgt ook voor een snelle en vooral eenvoudige reiniging. Eenvoudig afspoelen en afvegen met in de handel verkrijgbare reinigingsmiddelen is voldoende om uw hotdog-maker opnieuw te laten glanzen. Hetzelfde geldt overigens voor het glasreservoir voor het opwarmen van de worsten: het reservoir overtuigt ook door zijn bijzondere stabiliteit en wordt gegarandeerd door een speciaal hardingsproces dat op het glas werd toegepast. Het glas kan ook gemakkelijk worden afgeveegd, waardoor aan de vaak hoge eisen voor hygiëne wordt voldaan. De temperatuur van de hotdog-maker is traploos instelbaar van 0 - 110 °C via de thermostaat en behoudt de eenmaal ingestelde temperatuur dankzij de praktische controlefunctie van de temperatuurbestendigheid. Onze hotdog-makers zijn dus de perfecte helpers in het dagelijks leven tijdens het bereiden van uw nieuwe favoriete gerecht! Profiteer nu van een snelle levering, gunstige prijzen en vooral de betrouwbare kwaliteit van de expondo onlineshop!