Trustpilot

Popcornmachines

Wie houdt niet van de geur van vers gemaakte popcorn? Iedereen wordt blij van een portie verse popcorn! Een popcornmachine van Royal Catering is een betrouwbare metgezel voor het bereiden van grote porties pofmaïs. Onze popcornmachines zijn kleurrijk, makkelijk schoon te maken en een lust voor het oog. Aangezien ons assortiment verschillende kleuren en modellen bevat, is er voor ieder wat wils. Zwart of toch liever rood? Bij expondo vind je de popcornmachine die jij zoekt!

 

Popcornmachines van Royal Catering

Het vinden van de juiste popcornmachine kan een flinke klus zijn. Zeker als je niet precies weet wat handig voor jou is en wat niet. Royal Catering maakt al jaren popcornmachines en maakt het kiezen van de juiste machine makkelijker. Iedere machine beschikt standaard over een aantal handige functies die altijd van pas komen. Of je de popcornmachine dagelijks gebruikt of slechts eens per week voor filmavonden met vrienden. De popcornmachines van Royal Catering beschikken allen over een pan met teflon coating. Dit materiaal zorgt ervoor dat de maïs niet aanbrandt en is na gebruik eenvoudig schoon te maken met keukenpapier. De ramen zijn groot zodat iedereen de popcorn vanaf een afstand kan zien. Deze ruiten zijn gemaakt van gehard glas en voorzien van kleurrijke stickers, die de machines een Amerikaanse look en feel geven. Na gebruik zijn deze ruiten in een handomdraai schoon te maken. Iedere machine beschikt over een lekbakje waarin overtollige olie wordt opgevangen, dat na afloop met warm water kan worden afgespoeld. Na het reinigen kan de machine weer opnieuw worden gebruikt. Op kinderfeestjes en in bioscopen doen de suikerspinmachines en crêpemakers het ook altijd goed.  

Een passend model voor iedereen

Royal Catering biedt verschillende soorten popcornmachines: rode, zwarte en modellen met en zonder onderstel. Zo vindt ieder het apparaat dat in zijn of haar interieur past. Een popcornmachine van Royal Catering heeft een groot vermogen: per uur levert ze maximaal 5 kilogram (16 liter) popcorn. Via de klep is de warme popcorn uit de machine te scheppen. Dit gaat eenvoudig met de meegeleverde schep. Daarnaast wordt het apparaat geleverd met een maatbeker, waarmee maïs en olie kan worden geportioneerd. Door de grote ramen kan iedereen van een afstand zien wat voor lekkers er wordt bereid. De machine is voorzien van een lamp, zodat de popcorn ook in het donker goed te zien is. De bodemplaat is verwarmd, zodat de maïs na het poffen lekker op temperatuur blijft en warm gegeten kan worden. De machines zijn voorzien van rubber pootjes die ervoor zorgen dat op iedere ondergrond stabiel kan worden gewerkt. Voor het bereiden van andere snacks raden wij aan om onze friteuses en hotdog grills eens te bekijken. Met deze machines kunnen heerlijke snacks voor zowel de kleine als de grote trek worden gemaakt.