Trustpilot
In de uitverkoop
(17) Reviews

Popcornmachine rood - 8 oz

€ 259,00 € 289,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10010840

|

Model: RCPR-1325

Laagsteprijs garantie
Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. vrijdag 3 mei
5% Korting bij minimaal 3 dezelfde artikelen 10% Korting bij minimaal 5 dezelfde artikelen!
Set prijs
Per item
Korting
€ 259,00
€ 259,00
0%
€ 777,00
€ 246,05
5%
€ 1.295,00
€ 233,10
10%
Belangrijkste kenmerken
  • Makkelijk schoon te maken waterkoker met teflon coating
  • aparte tuimelschakelaars voor individuele voorbereidingsfasen
  • laag gewicht van slechts 15 kg
  • Bereidingstijd: 180 sec.
  • grote boilerinhoud: 1.350 ml
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen en recensies


4.6

Gebaseerd op17 reviews

Sorteer op :

2 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

1A Popcornmachine

Over de popcornmachine moet ik zeggen: ik ben aangenaam verrast, of eigenlijk moet ik zeggen: hij maakt popcorn zo lekker als ik had verwacht! Er zijn echter een paar dingen waarmee u rekening moet houden en ook enkele omstandigheden die ik moet bekritiseren: 1. Gebruiksaanwijzing bij de levering inbegrepen: Er is een gebruikershandleiding meegeleverd, maar dit is geen echte gebruikershandleiding, maar eerder een veiligheidsinformatieblad. Het wijst er wel op dat je de QR-code moet scannen om de gedetailleerde gebruiks- en veiligheidsinstructies te lezen, maar als iemand geen internet heeft, blijft hij als het ware zonder instructies zitten. Maar u moet deze zeker lezen voordat u de machine gebruikt! Er zit ook een blad bij waarop u wordt geadviseerd om vóór gebruik de transporttape van de roerarm te verwijderen - maar het is veel belangrijker om erop te wijzen dat de machine voor de eerste keer 30 minuten moet draaien zonder te vullen, zodat de eerste dampen van de tefloncoating kan bij het eerste gebruik ontsnappen! Goed ventileren! Alleen dan kan de machine gebruikt worden om popcorn te maken! 2. Bereiding van popcorn: De bereiding volgens de instructies is vrijwel perfect, maar let op het volgende: In de instructies staat: "De HEAT-knop moet op ON staan, dan kun je de olie bijvullen en ongeveer 5 minuten wachten. -6 minuten tot het verwarmd is." Ik raad aan te wachten tot de olie begint te stomen en bijna rookt, wat bij mij al na 4 minuten het geval was. "Zet vervolgens de TURN-knop op ON en voeg de maïskorrels toe (eventueel ook een beetje suiker) en sluit het deksel." Ja, dat kan, ik wachtte 2-3 seconden na het toevoegen van de granen voordat ik de suiker toevoegde, verdeeld in 2 porties voor de linker- en rechterkant van de pot! Hierdoor ligt niet het hele hoopje op één plek en kan het roerstaafje de suiker beter verdelen. "De pot moet geleegd worden en de verwarming uitgeschakeld als de frequentie (ca. 2-3 seconden) van het barsten van de korrels afneemt." Dit betekent dat als je zo lang wacht dat de korrels nog steeds elke 2-3 seconden barsten, het te laat is. Dat is wat er met mij gebeurde. Het resultaat was dat de suiker de eerste keer in de pot verbrandde. Dus als het onweer wat afneemt (een merkbaar einde aan veel barsten, niet genoeg), zet dan meteen de verwarming uit (laat de beurt door lopen), wacht even en leeg dan de pot. Dit maakte voor mij perfecte popcorn en niets verbrandde. Wat betreft de verbrande pot moet ik zeggen dat de klantenservice zeer beleefd en begripvol was, zodat ik na mijn klacht direct een nieuwe binnenpot kreeg (vervanging alleen bij elektrische kennis!) Als je hier rekening mee houdt werkt de machine perfect en je kunt je verheugen op zeer smakelijke popcorn. Nog één ding: ik raad eigenlijk aan om popcornolie te gebruiken - de mijne was koolzaad- en druivenpitolie met natuurlijke boteraroma's... gewoonweg heerlijk! Veel succes als u voor deze machine kiest!

Toon de originele review

2 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

1A Popcornmachine

Over de popcornmachine moet ik zeggen: ik ben aangenaam verrast, of eigenlijk moet ik zeggen: hij maakt popcorn zo lekker als ik had verwacht! Er zijn echter een paar dingen waarmee u rekening moet houden en ook enkele omstandigheden die ik moet bekritiseren: 1. Gebruiksaanwijzing bij de levering inbegrepen: Er is een gebruikershandleiding meegeleverd, maar dit is geen echte gebruikershandleiding, maar eerder een veiligheidsinformatieblad. Het wijst er wel op dat je de QR-code moet scannen om de gedetailleerde gebruiks- en veiligheidsinstructies te lezen, maar als iemand geen internet heeft, blijft hij als het ware zonder instructies zitten. Maar u moet deze zeker lezen voordat u de machine gebruikt! Er zit ook een blad bij waarop u wordt geadviseerd om vóór gebruik de transporttape van de roerarm te verwijderen - maar het is veel belangrijker om erop te wijzen dat de machine voor de eerste keer 30 minuten moet draaien zonder te vullen, zodat de eerste dampen van de tefloncoating kan bij het eerste gebruik ontsnappen! Goed ventileren! Alleen dan kan de machine gebruikt worden om popcorn te maken! 2. Bereiding van popcorn: De bereiding volgens de instructies is vrijwel perfect, maar let op het volgende: In de instructies staat: "De HEAT-knop moet op ON staan, daarna kun je de olie bijvullen en ongeveer 1 minuut wachten. 5-6 minuten tot het verwarmd is." Ik raad aan te wachten tot de olie begint te stomen en bijna rookt, wat bij mij al na 4 minuten het geval was. "Zet vervolgens de TURN-knop op ON en voeg de maïskorrels toe (eventueel ook een beetje suiker) en sluit het deksel." Ja, dat kan, ik wachtte 2-3 seconden na het toevoegen van de granen voordat ik de suiker toevoegde, verdeeld in 2 porties voor de linker- en rechterkant van de pot! Hierdoor ligt niet het hele hoopje op één plek en kan het roerstaafje de suiker beter verdelen. "De pot moet geleegd worden en de verwarming uitgeschakeld als de frequentie (ca. 2-3 seconden) van het barsten van de korrels afneemt." Dit betekent dat als je zo lang wacht dat de korrels nog steeds elke 2-3 seconden barsten, het te laat is. Dat is wat er met mij gebeurde. Het resultaat was dat de suiker de eerste keer in de pot verbrandde. Dus als het onweer wat afneemt (een merkbaar einde aan veel barsten, niet genoeg), zet dan meteen de verwarming uit (laat de beurt door lopen), wacht even en leeg dan de pot. Dit maakte voor mij perfecte popcorn en niets verbrandde. Wat betreft de verbrande pot moet ik zeggen dat de klantenservice zeer beleefd en begripvol was, zodat ik na mijn klacht direct een nieuwe binnenpot kreeg (vervanging alleen bij elektrische kennis!) Als je hier rekening mee houdt werkt de machine perfect en je kunt je verheugen op zeer smakelijke popcorn. Nog één ding: ik raad eigenlijk aan om popcornolie te gebruiken - de mijne was koolzaad- en druivenpitolie met natuurlijke boteraroma's... gewoonweg heerlijk! Veel succes als u voor deze machine kiest!

Toon de originele review

5 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Germany

Popcorn zoals in de bioscoop

Wauw, de prijs-prestatieverhouding klopt hier. Een robuuste machine die in een mum van tijd echt popcorn tovert. Warmhoudfunctie. Eenvoudige, zelfverklarende bediening. Er blijft niets plakken omdat de pot gecoat is. Makkelijk schoon te maken. Popcorn smaakt zoals in de bioscoop. De machine is echter zwaar, dus deze moet een vaste locatie hebben.

Toon de originele review

10 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo United Kingdom

Deze Pop Corn machine was de headline van onze Summer School Fair!!

Met de School PTA besluiten we te investeren in een Pop Corn-machine van goede grootte om geld in te zamelen voor onze school op onze zomerbeurs en tijdens andere evenementen gedurende het jaar, en het was zo'n GEWELDIG IDEE!! De Pop Corn-stand was het populairst, we hebben de machine bijna 3 uur lang niet gestopt omdat we constant klanten hebben die om onze popcorn vragen, de capaciteit van de machine was goed voor ons gebruik, omdat we nooit in de rij stonden, was het gemakkelijk te gebruiken en met 2 moeders zijn we erin geslaagd ruim 400 emmers popcorn te serveren.

Toon de originele review

2 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Bovenkant

Geweldige aanbeveling! Geweldig ontwerp. Gemakkelijk schoon te maken en betere popcorn dan in de bioscoop.

Toon de originele review

4 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon United Kingdom

Geweldig product, gemakkelijk te gebruiken

Perfect voor het beoogde werk, maakt massa's heerlijke popcorn

Toon de originele review

3 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Goede popcornmachine

Na 14 dagen onregelmatig gebruik nu onze review. De machine maakt een zeer waardevolle indruk. Alle zijvlakken zijn van glas. Netjes in elkaar geschroefd met metalen hoekelementen. Ook de deksel is van metaal. Al met al is er niets negatiefs aan de eerste indruk. De pot is aan de binnenkant gecoat en is, net als al het andere in de binnenkant, heel gemakkelijk schoon te houden. Geen lang wachten op heerlijke bioscooppopcorn. De meegeleverde gebruiksaanwijzing is begrijpelijk en alles wat beschreven is, kan eenvoudig worden geïmplementeerd. Mijn conclusie: een echte aanrader!

Toon de originele review

3 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Super Popcornmachine

Met deze machine maak je in 3 minuten popcorn zoals in de bioscoop. 150 g is genoeg voor 2 personen, we hebben alleen meer suiker gebruikt, het was niet zoet genoeg. De eerste machine was kapot. De uitwisseling verliep snel. Leuke klantenservice.

Toon de originele review

vorig jaar Gepubliceerd op Expondo Germany

Popcorn met suiker kan niet.

Volgens support is het apparaat niet geschikt voor het maken van popcorn met suiker zoals in de bioscoop. De suiker gaat in rook op en verbrandt. Wie heeft zoiets nodig?

Antwoord van

Bedankt voor je bericht. Uw feedback helpt ons enorm. We werken momenteel aan een oplossing om u in de toekomst een betere winkelervaring te bieden. Wij kunnen het. Bedankt voor uw vertrouwen.
Toon de originele review

vorig jaar Gepubliceerd op Expondo United Kingdom

Superpopcornmachine

Ik ben dol op deze popcornmachine. Ten eerste werd het op tijd geleverd en het maakt goede popcorn zonder dat de pot aanbrandt. Makkelijk schoon te maken machine en super kwaliteit machine. Zal dit hoe dan ook op elk moment aanbevelen

Antwoord van

Bedankt voor de positieve en bemoedigende woorden. Wij helpen u graag in de toekomst met Get It Done. Een fijne dag verder!
Toon de originele review

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht