Trustpilot
(2) Reviews

Pakketweegschaal - geijkt - 150 kg / 50 g

€ 259,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10200026

|

Model: BEK+C030X050150-F-B1

Prijs inclusief 21% btw.

Levering ca. vrijdag 26 april
Belangrijkste kenmerken
  • Gekalibreerd en geijkt - geschikt voor de handel
  • Compact weegoppervlak van 50 x 40 cm en mobiele draaggreep
  • Gecertificeerde weegnauwkeurigheid van 20 g (60 kg) of 50 g (150 kg)
  • Modern LCD display met achtergrondverlichting
  • Accu met tot wel 100 bedrijfsuren
  • RS232-interface voor gegevensoverdracht naar kassa of computer
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen en recensies


4.5

Gebaseerd op2 reviews

Sorteer op :

3 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Switzerland

Gewoon geweldig!

In eerste instantie was ik een beetje sceptisch omdat 1. de artikelen teruggestuurd moesten worden naar Polen (ze komen dus ook daar vandaan, wat later werd bevestigd) en 2. er zijn over het algemeen behoorlijk wat negatieve recensies! Toch heb ik de TEM-weegschaal bij expondo besteld omdat ik niets vergelijkbaars kon vinden voor een redelijke prijs. En ik wilde ook geen Chinese goederen. Ik vond het leuk dat TEM uit Turkije komt en ook hun website overtuigt. Nou, het pakketje kwam echt uit Polen en heel snel! Wat echt geweldig was: het pakket had niet de minste schade, niets! Het leek alsof het maar 5 km was vervoerd. Ik was en ben blij! Het display is apart verpakt en goed opgevuld, de rest zit samen in de doos. Na een korte testfase moet ik zeggen: de beste pakkettenweger die er is voor de prijs en bovendien een zeer goede kwaliteit van de elektronica! Helaas is het chassis wat lelijk (randen niet afgebraamd), maar dat zit verborgen onder het weegvlak en dat zie je niet en hoef je ook niet aan te raken, volle punten dus! Ook het vermelden waard: de weegschaal wordt compleet geleverd met batterij. Voeding en RS232-kabel en stekkeradapter! Bij Kern moet je voor alles extra betalen, bij TEM is het all-inclusive! Nu wil ik expondo bedanken voor hun extreem snelle reactie en zeer klantvriendelijke service! Zoiets heb ik nog nooit eerder meegemaakt, zo zou het altijd moeten zijn, geweldig! Hartelijk dank aan mevrouw Teschner :-). Dankzij jou was dit niet de laatste bestelling...

Toon de originele review

3 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo France

AANBEVELEN

Goed materiaal. Aan de andere kant heb ik nu twee keer bij jullie besteld en de LCD-schermen komen kapot aan. Gelukkig is uw retourservice van topklasse!

Toon de originele review

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht