Trustpilot
(11) Reviews
Steinberg Systems

Pakketweegschaal - 300 kg / 50 g

€ 95,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10030148

|

Model: SBS-PT-300C

Lage voorraad

Wees snel! Er zijn nog maar een paar items over

Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. donderdag 1 augustus
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 95,00
3+
5%
€ 90,25
5+
10%
€ 85,50
10+
15%
€ 80,75
Belangrijkste kenmerken
  • breed meetbereik tot 300 kg
  • precieze weergave met een nauwkeurigheid van 50 - 100 g
  • ondersteunt 3 eenheden: kilogram, steen en pond
  • langer batterijvermogen door automatische uitschakeling
  • comfortabel aflezen van het digitale beeldscherm door optionele wandmontage
  • LCD-beeldscherm inclusief praktische achtergrondverlichting
Accessoires
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Kleur
Zwart
Scherm
LCD
Stroomvoorziening
AC adapter + battery
Vermogen [W]
2.3
Gewichtsbereik [kg]
0,1 - 300
Weegoppervlak [mm]
400 x 400 x 50
Hoogte cijfers [mm]
22
Nauwkeurigheidsklasse
III
Gewichtseenheden
kg / st:lb / lb:oz
Nauwkeurigheid/nauwkeurigheid [kg]
0.1
Energiebesparende modus
5 min (werkt op batterij)
Bedrijfstemperatuur [°C]
5 -35
Materiaal weegoppervlak
Metaal
Details Stroomvoorziening
Batterij: 4 x 1,5 V AA / voeding: wisselstroom 230 V / 50 Hz
Opslaan
Nee
Tarra
Ja
Nul
Ja
Toevoegen
Nee
Tellen
Ja
Verandering van eenheden
Ja
Afmetingen (LxWxH)
39.5 x 39.5 x 11.3 cm
Gewicht
4.8 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
66 x 49.5 x 7 cm
Verzendgewicht
5.4 kg

Bezorgpakket

  • Pakketweegschaal SBS-PT-300C
  • Display-houder
  • Schroeven voor houder
  • Gebruiksaanwijzing

Productomschrijving

Pakketweegschaal - 300 kg / 50 g

De pakketweegschaal SBS-PT-300C van Steinberg Systems is een professioneel, digitaal apparaat voor het wegen van lichte en zware voorwerpen. De hoogwaardige weegschaal is bijzonder stabiel en biedt hoge nauwkeurigheid in de weegresultaten. Als industriële voorziening is het ideaal voor postkantoren, magazijnen, verpakkings- of transportbedrijven, winkels, grootwarenhuizen en nog veel meer.
De pakketschaal biedt een bijzonder breed meetbereik tot 300 kg en maakt het nauwkeurige wegen van lichte en zware voorwerpen mogelijk. Zelfs gewichten van extra grote voorwerpen, die 40 x 40 cm overschrijden, kunnen eenvoudig en nauwkeurig worden bepaald met behulp van deze weegschaal. Het betreffende meetresultaat wordt vrijwel onmiddellijk weergegeven. Als de weegschaal overbelast wordt, verschijnt er een waarschuwing op het beeldscherm.
Ongeacht het gewicht dat met deze digitale weegschaal wordt gewogen, u krijgt altijd een precies resultaat: Het gewicht van ladingen die minder dan 20 kg wordt weergegeven met een nauwkeurigheid van 50 g en ladingen met een gewicht van meer dan 20 kg, worden teruggebracht tot 100 g en precies gewogen. Voor lichte en zware ladingen levert de pakketschaal consistent nauwkeurige resultaten op.
Met de professionele verzendweegschaal heeft u de mogelijkheid om verschillende gewichten in verschillende eenheden weer te geven. Via het beeldscherm kunnen deze eenheden in kilogram als in steen, pond of ounces worden ingesteld. Bovendien kan het gewicht tijdens het weegproces worden omgezet in een andere eenheid, zodat u met behulp van de UNIT-functie, op elk gewenst moment flexibel tussen internationale eenheden kunt schakelen.
Als de weegschaal met batterijen wordt gebruikt, zorgt een automatische uitschakeling ervoor dat de industriële weegschaal na 5 minuten wordt uitgeschakeld. Dit heeft het voordeel dat het batterijvermogen veel hoger is dan bij apparaten zonder uitschakelfunctie. Op deze manier kunt u de weegschaal voor langere tijd, energiebesparend en dus efficiënt gebruiken.
De digitale weergave van deze industriële weegschaal kan, ongeacht het weegoppervlak, aan een wand worden bevestigd en maakt daardoor het bijzonder comfortabele aflezen van de resultaten mogelijk. Bovendien zorgt de wandmontage van de weergave ervoor dat het weegbereik op elk moment ongehinderd en snel als werkplek kan worden gebruikt. Dankzij de afzonderlijke digitale weergave kunt u de componenten van de weegschaal dus flexibel gebruiken.
Zelfs in donkere of felle lichtomstandigheden kan de industriële weegschaal effectief worden gebruikt: het digitale LCD-beeldscherm is voorzien van een achtergrondverlichting en maakt de weegresultaten bijzonder groot en gemakkelijk af te lezen. Deze kan handmatig worden ingeschakeld met behulp van de LAMP-functie en maakt een individuele aanpassing van de weegschaal mogelijk.
Al met al biedt de verzendschaal vele praktische functies: met de AAN/UIT-knop kan de weegschaal handmatig worden in- en uitgeschakeld, met de UNIT-functie kunt u overschakelen naar de gewenste gewichtseenheid, een praktische COUNT-knop geeft het aantal gewogen voorwerp weer en met behulp van de TARE-functie kan het tarragewicht van verpakkingen of inhoud worden bepaald en afgetrokken.
Met zijn afmetingen van slechts 42,4 x 39,2 x 5,1 cm en zijn lage gewicht van 4,6 kg, kan de weegschaal ook mobiel worden gebruikt en bijzonder gemakkelijk worden getransporteerd. Praktische rubberen poten zorgen altijd voor een slipbestendige stand. De professionele pakketschaal SBS-PT-300C van Steinberg Systems is een all-round flexibele oplossing met permanent nauwkeurige weegresultaten.

Beoordelingen en recensies


4.5

Gebaseerd op11 reviews

Sorteer op :

vorige maand Gepubliceerd op Expondo Italy

Geweldig product

Goed gemaakte weegschaal, uitstekend vakmanschap, aanbevolen

Toon de originele review

2 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Spain

UITSTEKEND

EEN UITSTEKEND PRODUCT, LEVERINGSSERVICE 10/10.

Toon de originele review

9 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo France

Tevreden !

Deze weegschaal voldoet aan mijn verwachtingen. Wegen van pakketten (rommelmarktartikelen) vóór verzending.

Toon de originele review

9 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Switzerland

Uitstekend product vervult de functie

Toon de originele review

2 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Ireland

Geweldig product

Blij met mijn aankoop Uitstekende service, op tijd aangekomen, zal opnieuw via deze site kopen

Toon de originele review

4 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Germany

Topproduct, in alle opzichten.

De weegschaal is erg snel en geeft direct het actuele gewicht weer. Dit is erg belangrijk als u vloeistoffen bijvult en voortdurend moet controleren hoeveel gewicht erop staat. Het “nulstellen” gebeurt ook onmiddellijk en niet na 5 seconden zoals bij een keukenweegschaal. De weegschaal is lekker groot en stabiel. Gewichten worden zeer nauwkeurig weergegeven. Je kunt de weegschaal gebruiken met de beschikbare voeding of met batterijen. Met de voeding staat de weegschaal altijd aan en schakelt pas automatisch uit na ca. 1 uur inactiviteit.De displaykabel is lang genoeg om hem in de gewenste positie te plaatsen. Ik ben zeer tevreden en kan deze weegschaal aan iedereen aanbevelen.

Toon de originele review

4 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Spain

Precisie en comfort

Het is een prachtige weegschaal, hij is heel precies en het scherm dat het gewicht aangeeft, kun je plaatsen waar je maar wilt, want hij wordt geleverd met alle toebehoren om te installeren. Ideaal voor pakketten tot 75 kg.

Toon de originele review

4 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Bijna perfect voor ons

Levertijd geweldig, verpakking veilig, bediening zeer eenvoudig, verwerking zonder merkbare gebreken. Voor onze doeleinden (het wegen van ruwe steen voor steenhouwen) is de oppervlakteafwerking bijna TE elegant. Het weegoppervlak bedekken met een dunne plastic folie is waarschijnlijk ruim voldoende en duurzaam voor het wegen van kartonnen dozen/pakketten - maar we moeten nog steeds een extra antislipoppervlak aanbrengen dat ongevoelig is voor harde randen en vervolgens de weegschaal opnieuw afstellen. Anders wordt de mooie folie uiterlijk bij de derde steen gescheurd. Toch 5 van de 5 sterren, omdat ons hoesje misschien wat afwijkt van de standaardtoepassing...

Toon de originele review

2 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Sweden

Golf

Er is geen opmerking geplaatst.

Toon de originele review

4 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Czech Republic

Volhardend

De prijs X-prestatieverhouding is de moeite waard

Toon de originele review
De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht