(2) Reviews

Item: EX10030559

|

Model: SBS-KW-50

Hangweegschaal - 50 kg / 20 g

€ 33,99
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • krachtig - hoog draagvermogen tot 50 kg
  • zichtbaar - groot LCD-scherm met 20 mm hoge cijfers
  • nauwkeurig - afwijking van max. 20 g
  • Stevig - Gegoten aluminium behuizing, haak van gelegeerd staal
  • gebruiksvriendelijk – eenvoudige functieselectie en unitwisseling

PRODUCTOMSCHRIJVING

Hangweegschaal tot 50 kg met hoge nauwkeurigheid

Overal waar geen tafel of vast oppervlak is om het gewicht te meten, blijkt de hangende weegschaal van Steinberg Systems een onmisbare hulp te zijn. Of het nu gaat om vissenweegschaal op de snijder, spelweegschaal in de slagerij of als hangende weegschaal voor voedsel bij de marktkraam - hij meet alles betrouwbaar en veilig. Maar ook koffers op het vliegveld, post of auto-onderdelen in de werkplaats kunnen met de weegschaal snel en eenvoudig worden gewogen.

De gebruiksvriendelijke hangende weegschaal toont het gewicht op een ongecompliceerde manier

De weegschaal is ontworpen voor goederen met een maximale belasting van 50 kg. Het bepaalt uiterst nauwkeurige resultaten met een nauwkeurigheid van 20 g. Het gewicht wordt weergegeven op het LCD-scherm, waarvan de cijfers van 20 mm altijd goed afleesbaar zijn. U kunt kiezen tussen kg, lb of oz als gewichtseenheid. Selecteer.

Alle functies van de bagageweegschaal zijn eenvoudig te bedienen op het bedieningspaneel. De knoppen zijn voorzien van duidelijke symbolen, zodat u naast het selecteren van de gewichtseenheid ook gemakkelijk nul kunt instellen of het gewogen gewicht (HOLD) kunt vasthouden. De spelweegschaal kan zonder schade tot 120% worden overbelast. Twee AAA 1,5 V-batterijen, die bij de levering zijn inbegrepen, dienen als stroombron voor de kraanweegschaal.

De marktweegschaal van gegoten aluminium kan worden vastgehouden of vastgezet met een geïntegreerd handvat, de goederen of items worden voor het wegen aan een haak van gelegeerd staal bevestigd. Alle dragende componenten van de hangweegschaal worden gekenmerkt door hun bijzonder hoge stabiliteit en veerkracht, zodat ook goederen zoals vis of vlees probleemloos kunnen worden gewogen.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen & reviews


2.5

Gebaseerd op 2 reviews

01.06.2023

für meine zwecke völlig ausreichend und in ordnung. schnell geliefert. bin sehr zufrieden.

01.06.2023

très décevant