(4) Reviews

Item: EX10030102

|

Model: SBS-KW-5000

Kraanweegschaal - 5.000 kg / 2 kg

€ 379,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • Veelzijdig - weegeenheden kunnen worden gewijzigd tussen kg / lb
  • Afstandsbediening - eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken
  • Snel - betrouwbare en nauwkeurige meting
  • Modern - LED-display
  • Solide - duurzame constructie

PRODUCTOMSCHRIJVING

Kraanweegschaal - 5.000 kg / 2 kg

Nauwkeurige metingen zijn vaak vereist in de industrie en vakmensen - en een zeer nauwkeurige kraanweegschaal kan in dergelijke situaties een echte troef zijn. De Steinberg Systems kraanweegschaal SBS-KW-5000 is speciaal ontworpen voor gebruik in stationaire en mobiele handel. Met een weegnauwkeurigheid van 2 kg is de professionele kraanweegschaal het ideale apparaat om u actief te ondersteunen bij uw dagelijkse werkzaamheden. De weegschaal heeft een hoge belastingslimiet en een ongeëvenaarde duurzaamheid. Ideaal voor dagelijks gebruik op de bouwplaats of in de handel. Dankzij het compacte formaat en het lage totaalgewicht is de kraanweegschaal simpelweg onverslaanbaar qua prestaties op maat. Hiermee meet je objecten tot 5000 kg nauwkeurig. Het productassortiment van Steinberg Systems bevat hoogwaardige industriële benodigdheden en precieze weegschalen voor alle toepassingsgebieden.

Gecertificeerde, commercieel erkende kraanweegschaal voor het bepalen van de prijs in de handel

De kraanweegschaal van Steinberg Systems biedt een aantal handige functies zoals opslaan, tarra en zero. Uiteraard heeft de digitale kraanweegschaal alle benodigde knoppen voor eenvoudige bediening. Hierdoor is de weegschaal altijd perfect aan te passen aan de wensen van de gebruiker. Inclusief zelfverklarende en gemakkelijke menunavigatie.

De weegschaal is ook uitgerust met een 35 mm LED-scherm voor een goede leesbaarheid. Het apparaat wordt gevoed door een oplaadbare batterij van 6 V / 4 Ah. De weegschaal meet 21 x 25.5 x 52 cm en weegt zelf slechts 12.4 kg.

Met behulp van de nieuwste generatie microprocessors, high-speed, hoge nauwkeurigheid, A / D-conversietechnologie en een speciaal ontworpen trillingscompensatiecircuit, kan deze kraanweegschaal snel, betrouwbaar en nauwkeurig meten. De hogere stabiliteit die dit garandeert, zorgt voor nog nauwkeurigere en reproduceerbare meetresultaten.

De stevige behuizing van de weegschaal bestaande uit gietijzer beschermt het apparaat tegen invloeden en schokken van buitenaf, waardoor de veiligheid van de weegschaal te allen tijde gegarandeerd is.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen & reviews


4.8

Gebaseerd op 4 reviews

01.06.2023

Sehr ordentliches Produkt.

01.06.2023

Si la qualité s'étale dans le temps, un investissement et un choix à refaire les yeux fermés

01.06.2023

Good value

01.06.2023

Produit conforme et mesure précise a 2kg livraison rapide on regrettera juste le poids du peson 15kgLa télécommande est utile