Item: EX10012173

|

Model: RCBC-18V2

Keukensnijder - 1500/2200 RPM - Royal Catering - 18 l

€ 1.399,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • universeel - veelzijdig in gebruik van vlees tot groente
  • ruim - zeer grote capaciteit van 18 l
  • krachtig - krachtig 2200 - W-motor met 1500/2200 tpm
  • Onderhoudsvriendelijk - behuizing en mes van roestvrij staal
  • praktisch - opening voor bijvullen en transparant deksel met wisser

PRODUCTOMSCHRIJVING

Met de Keukensnijder krijg je vlees en groenten fijngesneden

De Keukensnijder RCBC-18V2 van Royal Catering is ontworpen voor gebruik in de horeca en maakt indruk met zijn extreem hoge werkvolume en een vermogen van 2200 W. Het professionele apparaat is ideaal voor het hakken, mixen en snijden van vlees, groenten, kruiden of kaas zodat je verschillende soepen, taarten en nog veel meer kunt bereiden. Geniet van de voordelen van een functioneel, effectief en duurzaam product!

De krachtige Keukensnijder voor uw cateringbehoeften

Met zijn aantrekkelijk en praktisch design kan de Keukensnijder in elke moderne horecakeuken worden geïntegreerd. De behuizing en de bereidingskom zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en garanderen een snelle en eenvoudige reiniging. Vier antislip rubberen voetjes aan de onderkant van de machine zorgen ervoor dat deze stevig op het werkoppervlak staat.

Het dubbele raspmes is ideaal voor het malen of grof hakken van voedsel. Het lemmet is gemaakt van roestvrij staal en kan veilig worden gebruikt met zure of zoute voedingsmiddelen. De speciale verwerking van het mes garandeert altijd een perfecte snede zonder het te snijden materiaal negatief te beïnvloeden.

De Tafelsnijder 18 l van de vleeswinkel van Royal Catering is eenvoudig en intuïtief in gebruik. Het apparaat kan via het bedieningspaneel worden in- en uitgeschakeld. Daarnaast kunt u kiezen tussen twee toerentallen (1500/2200 rpm) en de pulsknop gebruiken voor intensief snijden. Of het nu grof, middelfijn of fijn is - u bepaalt zelf de perfecte fijnheid en verwerkt een grote verscheidenheid aan levensmiddelen in enkele seconden.

De uitneembare bereidingspot biedt een totaal volume van 18 l. De kunststof afdekking beschermt tegen mogelijke spatten, vermindert het bedrijfsgeluid en geeft u volledige controle. In het deksel is een wisser geïntegreerd voor een optimaal zicht op de pot. Een vulopening in het deksel wordt gebruikt om achteraf ingrediënten toe te voegen. De zijhandgrepen aan de pot garanderen een veilig en comfortabel transport.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN