Filterkoffiemachine - 6 L

Fabrikant: Royal Catering | Artikelnummer: EX10010884 | Model: RCKM-WOF6

Filterkoffiemachine - 6 L
Filterkoffiemachine - 6 L
Filterkoffiemachine - 6 L
Filterkoffiemachine - 6 L
Video afspelen
360° foto
105,00 €

Prijzen incl. BTW. excl. verzendkosten

 • Gratis verzending binnen Nederland

  ?

  Dit artikel is momenteel niet beschikbaar!

 • 30 dagen retour-service*

  ?

Product hoogtepunten

 • Vermogen: 1.150 W
 • Kook- en warmhoudfunctie
 • 6-liter-capaciteit
 • Met doseerkraan
 • Incl. druppelschaal

Optimale percolator voor buffetten en grote evenementen

 

Het filter-koffiezetapparaat kan maximaal 6 liter water of koffie bevatten, zodat er ongeveer 60 kopjes van 100 ml per doorgang kunnen worden bereid. Kopjes met een grotere capaciteit verminderen het aantal kopjes. De geïntegreerde niveau-indicator geeft aan hoeveel liter water u hebt aangevuld. Deze vertelt u ook wanneer u nieuw water moet toevoegen. Dit maakt de machine geschikt voor kleine, middelgrote en grote keukenbedrijven.

Toon meerLaat minder zien
 

De behuizing van het filter-koffiezetapparaat is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Dit materiaal scoort hoog vanuit een hygiënisch oogpunt. Het is bestand tegen vervuiling zoals roest, watervlekken, corrosie of drankresten. De koffie blijft neutraal van smaak en geur. Bovendien bevordert de hoogwaardige verwerking eenvoudig onderhoud en reiniging. Individuele componenten zoals handvatten, doseerkraan en druppelschaal zijn gemaakt van kunststof.

Toon meerLaat minder zien
 

Met een efficiënt totaal vermogen van 1.150 watt kan de inhoud dankzij de automatische thermostaat snel worden verwarmd op een maximumtemperatuur van 85 °C. Het apparaat kan intuïtief worden bediend via de tuimelschakelaar. Het water wordt naar boven gedrukt wanneer het wordt verwarmd door de percolatorbuis, van waaruit het naar buiten komt en op de gemalen koffie druipt. Door het koffiedik heen, mengt het zich met de rest van het water. Dit circulerende proces herhaalt zich en wordt alleen gestopt als de koffie de gewenste sterkte heeft. Zodra de koffie klaar is, gaat de groene indicatorlamp branden en wordt de temperatuur constant gehouden om de inhoud warm te houden. Als gevolg hiervan heeft het apparaat een laag energieverbruik.

Toon meerLaat minder zien
 

Als de watertank leeg is, schakelt het apparaat automatisch uit en garandeert met deze ingebouwde droogkookbeveiliging maximale veiligheid . De percolator heeft ook een ingebouwde oververhittingsbeveiliging, die het apparaat automatisch uitschakelt in het geval van een naderende overbelasting. Een versterkte kabel biedt bovendien extra bescherming en een stabiele stroomaansluiting.

Toon meerLaat minder zien

De constructie zorgt voor eenvoudige reiniging en onderhoud

 

Het reservoir heeft twee grote cool-touch-handvatten aan de zijkant, die het transport vergemakkelijken. Deze zijn voorzien van een kunststofdeklaag om de ontwikkeling van hitte te voorkomen. Het handvat van het deksel beschermt ook de handen tegen brandwonden. Een waarschuwingssticker dient ook ter bescherming van de gezondheid en de veiligheid van werknemers en klanten.

Toon meerLaat minder zien
 

De koffie kan rechtstreeks in een kopje of kop worden gevuld met de handige doseerhendel. De anti-druppel-kraan zorgt altijd voor het schone en druppelvrije schenken van de warme drank. Het is gebaseerd op een 2-wegs werking: als de hendel in verticale positie staat, is de doorstroom gesloten. Wanneer de hendel horizontaal naar voren wordt geduwd, gaat de doorstroom open totdat de hendel handmatig terug wordt gebracht naar de oorspronkelijke positie. Als u de hendel horizontaal naar achteren duwt, wordt de doorstroom eveneens geopend. Dit gebeurt echter alleen zo lang als de hendel wordt ingedrukt, anders keert deze terug naar de normale positie.

Toon meerLaat minder zien
 

Het gemakkelijk toegankelijke reservoir, de verwijderbare deksel en de extra druppelschaal aan de onderkant van het filter-koffiezetapparaat, zorgen voor een eenvoudige reiniging. Deze verzamelt alle resterende vloeistoffen en kan gemakkelijk worden verwijderd en geleegd. Het kan ook in de vaatwasmachine worden schoongemaakt.

Toon meerLaat minder zien
 

Met de voordelige permanente filter hoeft u zich nooit zorgen te maken over het vervangen van filterzakken. Behalve geld voor de papieren koffiefilters bespaart u veel tijd en kunt u het proces voor permanente, aromatische koffie in uw bedrijf met dit keukentoestel optimaliseren.

Toon meerLaat minder zien

Hoogtepunten

 • grote capaciteit van 6 liter - tot 60 kopjes in één kookproces
 • maximale watertemperatuur van 85 °C
 • duurzame en solide roestvrijstalen constructie
 • automatische thermostaat voor constante temperatuur
 • veilig in gebruik en eenvoudig schoon te maken

Filterkoffiemachine - 6 L

Heeft u een machine nodig die de koffieconsumptie van uw klanten aankan? Dan is het filterkoffiemachine RCKM-WOF6 van Royal Catering het juiste product om uw cateringbehoeften uit te breiden. Het 2-in-1 apparaat is ideaal voor het maken en warm houden van aromatische koffie. Met het gebruiksvriendelijke koffiezetapparaat van 6 liter bespaart u veel tijd bij het maken van grote hoeveelheden koffie en biedt u uw klanten of werknemers de hele dag een perfecte partner - of het nu gaat om hotels, kantines, kantoren of grote evenementen.

Model
RCKM-WOF6
Artikelstaat
Nieuw
Materiaal
RVS
Spanning
230 V
Vermogen
1,150 W
Watertemperatuur maximum
85 °C
Capaciteit
6 l
Waterhoeveelheid minimum
2,5 l
Capaciteit per kookproces
60 kopjes à 100 ml
Duur per kookproces
Ca. 55 min.
Beveiligingssystemen
Beveiliging tegen oververhitting, Cool-Touch-handvaten
Lengte stroomkabel
1,5 m
Afmetingen (LxBxH)
33 x 30,5 x 42 cm
Gewicht
3,5 kg
Verzendafmeting (LxBxH)
31 x 31 x 47 cm
Verzendgewicht
4,1 kg
Technische Zeichnung
Leveromvang
 • Filterkoffiemachine RCKM-WOF6
 • Druppelschaal
 • Percolatorbuis
 • Manddeksel
 • Filtermand
 • Mandondersteuningen
 • Borstel
 • Krabber
 • Gebruiksaanwijzing

Hoog vermogen van 1.150 W

 

Maximaal 60 kopjes koffie per zetbeurt

 

Ideaal voor een bar, restaurant of een verzorgd feest

Pure koffie dankzij koffiefilter

Handige kraan voor gemakkelijke service

Getest door Michał Orłowski, chef-kok van prestigieuze restaurants in Sydney en Warschau. Een ervaren en professionele restauranthouder, net als onze klanten.

Hittebestendigde handvaten voor eenvoudig gebruik

Automatische thermostaat handhaaft een temperatuur van 85 ° C

 

Praktische lekbak voor eenvoudige reiniging

 

Makkelijk te zien niveau-indicator

PRO TIP

Om kalkaanslag te voorkomen en een optimale koffiesmaak te behouden, raad ik aan gefilterd water of bronwater te gebruiken.

Voor de beste smaak is het een goed idee om een ​​vers gemalen koffie van hoge kwaliteit te gebruiken. Het is belangrijk op te letten dat u de koffie niet te fijn of te grof maalt.

Kostenefficiënt

U hoeft geen filters voor eenmalig gebruik te kopen

Roestvrij staal

Roestvrij staal is duurzaam en voedselveilig

Laag onderhoud

Gemakkelijk schoon te maken dankzij gladde oppervlakken

Eenvoudig

Constante temperatuur

Ik werk elke dag met professionele producten. Voor deze video heb ik ervoor gezorgd dat ik het apparaat grondig heb getest. U kunt van dichtbij bekijken hoe dit product werkt en vervolgens beslissen welk model het beste bij uw bedrijf past. Ik hoop dat mijn video en tips zullen helpen om uw bedrijf nog succesvoller te maken.

Chef-kok van de prestigieuze restaurants in Sydney en Warschau. Een ervaren en professionele restauranthouder

Wees de eerste om dit product te beoordelenLaat een beoordeling achter
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.