Item: EX10011700

|

Model: RC-WBDW6

Heetwaterdispenser - 6,5 L - 1.500 W - dubbelwandig

€ 99,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Krachtig - verwarmt dranken snel tot tussen 30 en 110 ° C dankzij het vermogen van 1500 W
  • Groot - capaciteit van 6.5 liter voor grote hoeveelheden ingrediënten
  • Veilig - warmte-geïsoleerde handgrepen en bescherming tegen oververhitting zorgen voor veiligheid
  • Nauwkeurig - tik voor het nauwkeurig serveren van dranken
  • Isolatie - dubbelwandige constructie houdt warme dranken warm en koude dranken koud 

PRODUCTOMSCHRIJVING

Verwarmt niet alleen water! De snelle heetwaterdispenser met 1.500 W

De heetwaterdispenser RC-WBDW6 van Royal Catering, de expert voor hoogwaardige horeca-apparatuur, is de ideale hulp bij het verwarmen en warmhouden van een grote diversiteit aan warme dranken. De dubbelwandige heetwaterdispenser heeft een inhoud van 6,5 liter en is daarmee ideaal voor gebruik in restaurants, hotels en kantines, maar ook op beurzen, festivals of kerstmarkten.

Blijf warm met de heetwaterkoker van Royal Catering

Deze ingebouwde precisiethermostaat in deze thermopot verwarmt dranken snel tot temperaturen tussen 30 en 110 ° C dankzij het vermogen van 1500 W. Het temperatuurbereik kan traploos worden aangepast met een bedieningsknop. Dankzij de praktische warmhoudfunctie blijft de inhoud klaar om op de geselecteerde temperatuur te serveren. Twee indicatielampjes geven de status van de verwarmings- of verwarmingsfunctie weer. Door het kijkvenster kunt u zien wanneer de heetwaterdispenser moet worden bijgevuld zonder de container te openen.

En als u geen heet water nodig heeft, kunt u ook koffie, cacao, thee of glühwein opwarmen in de warme dranken dispenser. De geïsoleerde dubbelwandige constructie van de heetwaterketel is zeer energiezuinig. Nog een voordeel: Door de dubbele wand blijven koude dranken binnen koud en kunnen ze ook in precieze porties met de tapkraan geserveerd worden.

De roestvrijstalen waterkoker heeft aan de zijkanten warmte-geïsoleerde handgrepen om je vingers niet te branden. Je kunt het robuuste deksel ook optillen zonder in aanraking te komen met de behuizing door de brede handgreep te gebruiken. Je vult de heetwaterdispenser in enkele seconden via de grote opening en sluit hem vervolgens luchtdicht af met het vergrendelingsmechanisme. De oververhittingsbeveiliging schakelt het apparaat automatisch uit in het geval dat de heetwaterdispenser te heet wordt.

De materialen, zoals voedselveilig roestvrij staal, zijn niet alleen zeer hygiënisch en duurzaam, maar ook bijzonder onderhoudsarm. Kies vandaag nog voor de heetwaterdispenser van Royal Catering - al het andere laat u koud!

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN