Item: EX10012462

|

Model: RC-WBDWC6O

waterkoker - 6.1 L - 1500 W - Oranje

€ 89,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • Krachtig – dankzij 1500 W worden dranken snel opgewarmd tot 30 - 110 °C
  • Ruim - 6.1 l capaciteit voor grote hoeveelheden
  • veilig – thermisch geïsoleerde draaggrepen en oververhittingsbeveiliging zorgen voor veiligheid
  • Nauwkeurig – tap voor exacte portionering van de dranken
  • isolatie - Dubbelwandige constructie houdt warme dranken warm en koude dranken koud

PRODUCTOMSCHRIJVING

Dubbelwandige roestvrijstalen waterkoker voor koffie, thee, glühwein & meer

De Royal Catering waterkoker is de ideale hulp bij het opwarmen en warmhouden van een breed scala aan warme dranken. De dubbelwandige waterkoker kan worden gevuld met 6.1 l vloeistof en heeft daardoor het ideale formaat voor gebruik in restaurants, hotels en kantines, maar ook op beurzen, festivals of kerstmarkten.

Veilig & krachtig: De cateringbehoefte naar jouw wensen

De precisiethermostaat die in deze glühweinmaker is ingebouwd, verwarmt dranken snel tot temperaturen van 30 - 110 °C dankzij een vermogen van 1500 W. Dit temperatuurbereik kan traploos worden aangepast met een draaiknop. Dankzij de praktische opwarmfunctie is de inhoud altijd klaar om te serveren op de temperatuur die is geselecteerd op de draaiknop. Twee indicatielampjes geven de status van de verwarmings- of verwarmingsfunctie aan. Met de externe vloeistofindicator kun je altijd zien wanneer je moet bijvullen zonder de container te openen.

En als je geen zin hebt in heet water, warm je koffie, cacao, thee of glühwein gewoon op in de warme drankendispenser. De dubbelwandige constructie van de glühweinkoker blijkt door zijn isolatie bijzonder energiezuinig te zijn. Nog een voordeel: dankzij de dubbele wand blijven koude dranken binnen koud en kunnen ze ook nauwkeurig geportioneerd worden met de druppelvrije kraan.

Zodat je je vingers niet verbrandt, heeft de roestvrijstalen waterkoker warmte-geïsoleerde draaggrepen aan de zijkant. De robuuste kap kan ook zonder risico worden opgetild met behulp van een brede handgreep - u komt niet in contact met de behuizing. Dankzij de grote opening is de heetwaterkoker binnen enkele seconden gevuld en dankzij het vergrendelingsmechanisme weer luchtdicht vergrendeld.

De gebruikte materialen, zoals het voedselveilige RVS, zijn niet alleen zeer hygiënisch en duurzaam, maar ook uiterst onderhoudsvriendelijk. Kies nu voor de warme dranken dispenser of glühwein waterkoker van Royal Catering - al het andere is koude koffie!

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen & reviews