Tegelzaagmachine - 800 W

Fabrikant: MSW | Artikelnummer: EX10060497 | Model: MSW-T-SAW200

Tegelzaagmachine - 800 W
Tegelzaagmachine - 800 W
Tegelzaagmachine - 800 W
Tegelzaagmachine - 800 W
Tegelzaagmachine - 800 W
Tegelzaagmachine - 800 W
360° foto
Klik om de galerij te openen
In plaats van 319,00 € U bespaart 100,00 € 219,00 € In plaats van 319,00 €

Prijzen incl. btw

 • Gratis verzending binnen Nederland

  ?

  Dit artikel is momenteel niet beschikbaar!

 • 30 dagen retour-service*

  ?
 • 3 jaar garantie

Product hoogtepunten

 • Vermogen: 800 W
 • Zaagblad: Ø 200 mm
 • Zaagdiepte: 30 mm
 • Toerental: 2,900 RPM
 • Hoek: 45 - 90 º

Zelfs de grootste badkamer en de langste gang zijn ooit betegeld. De MSW-tegelzaagmachine is ontworpen dat deze gemakkelijk en met weinig moeite in te klappen is, terwijl deze tegelijkertijd zeer stevig staat. Met een nettogewicht van 26 kg biedt dit elektrisch gereedschap een uitstekend compromis tussen stabiliteit en mobiliteit. Het dragen wordt vergemakkelijkt door de comfortabele grip.

Toon meer Laat minder zien

De krachtige motor met een energieverbruik van 800 W zorgt er in combinatie met het robuuste ontwerp voor dat deze betrouwbaar is en een lange levensduur heeft - twee eigenschappen die essentieel zijn voor professionals. Met een werkblad van 64,5 tot 38 cm biedt de snijtafel voldoende ruimte voor alle gangbare tegels.

Toon meer Laat minder zien

Het duurzame diamantzaagblad met een diameter van 200 mm is ideaal voor het efficiënt snijden van tegels. De diamantmatrix van het zaagblad is niet alleen een garantie voor duurzaamheid, maar ook voor precieze sneden en een efficiënte voortgang van de werkzaamheden.

Toon meer Laat minder zien

U kunt niet alleen in een rechte hoek op het tegeloppervlak snijden. De hellingshoek van het zaagblad kan traploos worden gevarieerd tussen 0 en 45 graden. De verstekgeleider maakt versteksneden onder elke hoek mogelijk. Bovendien is de tegelzaagmachine uitgerust met een geleider voor nauwkeurige parallelle sneden.

Toon meer Laat minder zien

Met een stationair toerental van 2900 RPM heeft de tegelzaag een toppositie in zijn productcategorie. Om oververhitting bij zulke hoge snelheden te voorkomen, is het apparaat uitgerust met krachtige waterkoeling. Het koelcircuit is gesloten, noch inlaat noch uitlaat zijn vereist. De prestaties en levensduur van het zaagblad worden verhoogd door de waterkoeling, waardoor uiteindelijk de kosten voor het vervangen van het zaagblad worden gereduceerd.

Toon meer Laat minder zien

Het feit dat de tegelzaagmachine optimaal is afgestemd op de behoeften van professionals in de bouw blijkt uit de enorme zaagdiepte van 30 millimeter. Met deze waarde kunnen alle in de handel verkrijgbare tegels eenvoudig in de gewenste vorm worden gebracht. Met een zaaglengte van 55 centimeter kunnen ook de steeds populairder wordende grote formaten worden verwerkt.

Toon meer Laat minder zien

Met zijn classificatie in veiligheidsklasse IP 54 biedt de zaag niet alleen bescherming voor de gebruiker, maar is deze zelf ook beschermd tegen beschadigingen door spatwater en stof. Een andere belangrijke veiligheidsfunctie is de herstartbeveiliging. Als een stroomstoring optreedt of de machine losgekoppeld wordt van het elektriciteitsnet, moet de aan-schakelaar opnieuw worden ingedrukt om de tegelzaagmachine weer in gang te zetten.

Toon meer Laat minder zien

 • Eenvoudig transport door inklapbare onderbouw
 • Krachtige motor gecombineerd met robuuste constructie
 • Hoge prestaties dankzij het duurzame zaagblad
 • Efficiënt werken dankzij hoge snelheid van 2,900 RPM
 • Ideaal voor dikke tegels met een zaagdiepte van 30 mm

Tegelzaagmachine - 800 W

De elektrische tegelzaagmachine MSW-T-SAW200 is ontworpen voor het ongecompliceerd en veilig zagen van onder andere wand- en vloertegels, keramische tegels dubbele tegels en ontworpen. De zaag is bedoeld voor professioneel continu gebruik, maar ondersteunt ook ambitieuze doe-het-zelvers bij hun projecten. De tegelzaag wordt gekenmerkt door zijn uitstekende mobiliteit en de machine beheerst zowel schuine sneden als versteksneden.

Model
MSW-T-SAW200
Artikelstaat
Nieuw
Spanning
230 V / 50 Hz
Vermogen
800 W
Stationair toerental
2,900 RPM
Werkmodus
S2 10 min
Diameter zaagblad
200 mm
Dikte zaagblad
2 mm
Diameter boring
25,4 mm
Hellingshoek zaagblad
0 - 45 º
Verstekhoek
0 - 90 º
Max. lengte snede
550 mm
Lengte diagonale snede
430 mm
Zaagdiepte bij 90 º
30 mm
Zaagdiepte bij 45 º
25 mm
Afmetingen tafel
65 x 38 cm
Geluid
73 dB
Veiligheidsklasse
IP54
Lengte stroomkabel
2 m
Afmetingen (LxBxH)
40,50 x 104,00 x 108,00 cm
Gewicht
26,10 kg
Verzendafmetingen (LxBxH)
90,20 x 47,00 x 44,00 cm
Verzendgewicht
28,60 kg
Handleiding
Leveromvang
 • Tegelzaagmachine MSW-T-SAW200
 • Diamant zaagblad Ø 200 mm
 • 2 Moersleutels
 • Gebruiksaanwijzing

Kan de tegelzaagmachine tegels ook zonder water tegels snijden?

Nee. Het systeem moet actief worden gekoeld met water.

Als ik andere materialen wil zagen, kan ik dan ook het diamantzaagblad gebruiken?

Het bijgevoegde zaagblad is ontworpen voor tegels, voor andere materialen moeten speciaal daarvoor geschikte zaagbladen worden gebruikt.

4.5 Gebaseerd op 2-recensies

Sorteer op...

Laat een beoordeling achter (5 sterren is het hoogst, 1 is het laagst)
Klik op de link die naar uw e-mailadres is gestuurd en bevestig uw mening! Na verificatie wordt het gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Beoordeling door Amazon Customer (9 nov. 2019)
Beoordeling door Amazon Customer (9 nov. 2019) Very pleased with my purchase

Excellent piece of kit well built

Beoordeling door Amazon Customer (20 aug. 2019)
Beoordeling door Amazon Customer (20 aug. 2019) Basic but workable

I had another, slightly better tile saw, reviewed previously, but unfortunately stolen, which I suppose is some validation. Anyhow, I bought this because it is about £60 quid cheaper and it is a bit shorter, thinking it would aid portability. However, it weighs a ton, but just about manageable carrying it on your own. It has foldable legs, which in my case needed a bit of work to get working: take care on this account, because any damage in use is liable to invalidate the warrantee - and I have to say that this is definitely poor service. When I first used it, there was a worrying lag between the time I turned it on until water started to flow and aid cutting. Similarly, cutting, at the start was sluggish with frequent stops. I was cutting slabs close to , but not at the absolute limit of the saw's capability, but this improved as I used it. in the end, it cut quite well - the supplied blade may be subject to improvement with a better blade purchased, but it was more than adequate. By the time I had completed a day's work, I got the hang of the machine and found that it was a workable prospect and would probably cut smaller tiles and slabs with less effort. I could, arguably, give the machine a 3 star rating, but considering the value compared against other tile saws, this was good value for money, if not the best that is out there. If you are on a budget, you will find this machine better than okay and completely workable, if not actually lovable, because you can get better, but you will have to pay more to do so. 4 stars overall, despite not being as good as I might like.

expondo expert

Nog niet zeker?

Onze experts staan klaar om u te helpen!
020 3690 780
ma - vr 09:00 - 17:00