Item: EX10060809

|

Model: MSW-TB-400/25

Diamantzaagblad - 400

€ 99,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • hoogwaardig en robuust diamantzaagblad voor het zagen van steen, keramiek, tegels, beton en meer
  • passend voor steenzaag S-SAW400 en andere compatibele cirkelzagen
  • 3,2 mm dikke staalconstructie met hoge duurzaamheid
  • gesegmenteerde bladkant voor snelle en efficiënte resultaten
  • diameter: 400 mm | Kerngatdiameter: 25,4 mm

PRODUCTOMSCHRIJVING

Diamantzaagblad - 400

Het diamantzaagblad MSW-TB-400/25 van MSW is een kwalitatief hoogwaardig accessoire voor het professionele zagen van steen, keramiek, tegels, beton en meer. De ideale oplossing voor alle werkzaamheden die een nauwkeurig en effectief resultaat vereisen bij het zagen en snijden. Het kan niet alleen in de bouw of loodgieterij worden gebruikt, maar vindt ook in elke privé-werkplaats waar aan hoge normen moet worden voldaan zijn plek.

Diamanten zijn de beste vrienden van de vakman

Met een diamantzaagblad beheert u het zagen en snijden van verschillende materialen professioneel en nauwkeurig. Het hoogwaardige zaagblad is voorzien van een diamant-coating en blinkt dus uit door een uitzonderlijk hoge robuustheid en duurzaamheid. Sneden zijn altijd schoon en zonder storende bramen. Zelfs de hardste materialen snijdt dit blad op een veilige en efficiënte manier.

Met een diameter van 400 mm en een kerngatdiameter van 25,4 mm is het diamantzaagblad de ideale vervanging voor onze krachtige S-SAW400 steenzaag. Bovendien kan het zaagblad worden gebruikt met alle cirkelzagen die de juiste parameters hebben.

De buitenste rand van het diamantzaagblad is ontworpen in gesegmenteerde blokken, waardoor effectief snijden en scheiden van materialen met hoge snelheid mogelijk is. Bovendien vermindert deze constructie de vervormingen aan het blad en zorgt op die manier voor een nog langere duurzaamheid.

Het diamantzaagblad is vervaardigd van 3,2 mm dik staal en garandeert daardoor een bijzonder hoge stabiliteit. Zelfs bij permanent gebruik behoudt het zaagblad zijn vorm en overtuigt het, dankzij de diamant-coating, met de beste resultaten bij het snijden en scheiden van verschillende materialen. Overtuig uzelf van het professionele hulpmiddel en de effectiviteit van het MSW-TB-400/25 diamantzaagblad MSW.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN