Trustpilot
(1) Review
MSW

Diamantzaagblad - 350

€ 40,99
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10060808

|

Model: MSW-TB-350/25

Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 40,99
3+
5%
€ 38,94
5+
10%
€ 36,89
10+
15%
€ 34,84
Belangrijkste kenmerken
  • hoogwaardig en robuust diamantzaagblad voor het zagen van steen, keramiek, tegels, beton en meer
  • passend voor steenzaag S-SAW350 en andere compatibele cirkelzagen
  • 2,4 mm dikke staalconstructie met hoge duurzaamheid
  • gesegmenteerde bladkant voor snelle en efficiënte resultaten
  • diameter: 350 mm | kerngatdiameter: 25,4 mm
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Materiaal
Staal met diamant coating
Kleur
Zilver
Diameter zaagblad [mm]
350
Diameter kernboor [mm]
25.4
Bladdikte
2.4 mm
Afmetingen (LxWxH)
35 x 35 x 0.5 cm
Gewicht
1.65 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
36 x 35 x 1 cm
Verzendgewicht
1.9 kg

Bezorgpakket

  • Diamantzaagblad MSW-TB-350/25

Productomschrijving

Diamantzaagblad - 350

Het diamantzaagblad MSW-TB-350/25 van MSW is een kwalitatief hoogwaardig accessoire voor het professioneel zagen van steen, keramiek, tegels, beton en meer. De ideale oplossing voor alle werkzaamheden die een nauwkeurig en effectief resultaat vereisen bij het zagen en snijden. Kan in de bouw of loodgieterij worden gebruikt, vindt ook in elke privé-werkplaats waar aan hoge normen moet worden voldaan zijn plek.

Diamanten zijn de beste vrienden van de vakman

Met een diamantzaagblad beheert u het zagen en snijden van verschillende materialen professioneel en nauwkeurig. Het hoogwaardige zaagblad is voorzien van een diamant-coating en blinkt dus uit door een uitzonderlijk hoge robuustheid en duurzaamheid. Sneden verlopen altijd schoon en zonder storende bramen. Zelfs de hardste materialen snijdt dit blad op een veilige en efficiënte manier.
Met een diameter van 350 mm en een kerngatdiameter van 25,4 mm is het diamantzaagblad de ideale vervangingsonderdeel voor onze krachtige S-SAW350 steenzaag. Bovendien kan het zaagblad worden gebruikt met alle cirkelzagen die de juiste parameters hebben.
De buitenste rand van het diamantzaagblad is ontworpen in gesegmenteerde blokken, waardoor effectief snijden en scheiden van materialen met hoge snelheid mogelijk is. Bovendien vermindert deze constructie de vervormingen aan het blad en zorgt op die manier voor een nog langere duurzaamheid.
Het diamantzaagblad is vervaardigd uit 2,4 mm dik staal en garandeert daardoor een bijzonder hoge stabiliteit. Zelfs bij permanent gebruik behoudt het zaagblad zijn vorm en overtuigt het, dankzij de diamant-coating, met de beste resultaten bij het snijden en scheiden van verschillende materialen. Overtuig uzelf van het professionele hulpmiddel en de effectiviteit van het MSW-TB-350/25 diamantzaagblad MSW.

Beoordelingen en recensies


5.0

Gebaseerd op 1 review

Sorteer op :

6 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Portugal

Stenen schijf

Goed advies

Toon de originele review

Veelgestelde vragen

Kan ik dit zaagblad ook voor een ander apparaat gebruiken?

U kunt het diamantzaagblad MSW-TB-350/25 gebruiken voor alle zagen met een geschikte kerngatdiameter van 25,4 mm. Deze maat is gestandaardiseerd.

Kan ik dit zaagblad ook voor metaal gebruiken?

Nee, anders kan het zaagblad breken. Gebruik voor metaalbewerking alleen zaagbladen die geschikt zijn voor dit doel. Het diamantzaagblad MSW-TB-350/25 kan worden gebruikt voor steen, keramiek, tegels of beton.

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht