Item: EX10061435

|

Model: MSW-DCD-450/220-PRO

diamantkernboor - Ø 220 mm - 450 mm

€ 229,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • Hoogwaardige - robuuste boor gemaakt van Staal met diamantcoating
  • Krachtig - voor het boren in steen, keramiek, tegels, beton en meer
  • Veelzijdig - voor droog en nat boren
  • Compatibel - betrouwbare connector met schroefdraad G1:
  • Exact - 220 mm diameter en 450 mm lengte

PRODUCTOMSCHRIJVING

Diamantboorkroon met 220 mm diameter voor kernboormachines

De diamantboorkern MSW-DCD-450/220-PRO is geschikt voor nat en droog boren. Met dit hoogwaardige accessoire voor uw kernboormachine kunt u gaten boren tot 450 mm diep en 220 mm in diameter. Door de hoge slijtvastheid zijn harde materialen zoals beton, gewapend beton, bakstenen, klinker, kalksteen of chape geen probleem voor de diamantboor. De boren en schroevendraaiers van MSW zijn de perfecte gereedschappen voor nauwkeurig en effectief boren.

Stalen boor met diamantcoating

Met de krachtige diamantboorkroon boort u nauwkeurig en vakkundig verschillende materialen. De hoogwaardige kernboor heeft een diamantcoating op de boorkop wat zorgt voor een uitzonderlijk hoge duurzaamheid en een lange levensduur. Zeg hallo tegen schone sneden en vaarwel tegen ongemakkelijke bramen! Zelfs de hardste materialen kunnen veilig en efficiënt worden geboord met deze kernboor.

Met een diameter van 220 mm en een kerngatdiepte van 450 mm is de diamantboor de ideale boor voor onze krachtige kernboren. De diamant-kernboor kan ook worden gebruikt met elk elektrisch gereedschap met een schroefdraadverbinding van (G1).

De diamantkernboor voor beton is gemaakt van veredeld staal, wat een bijzonder hoge stabiliteit garandeert. Deze granieten kernboor behoudt ook bij continu gebruik zijn vorm en levert dankzij zijn diamantcoating hoogwaardige resultaten. Je kunt hem zowel voor droog als nat boren gebruiken, al raden we de natboormethode aan. Dit zorgt voor zowel veiligheid als een langere levensduur.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN