Trustpilot
(6) Reviews

Popcornmachine - Retro-design jaren 50 - rood

€ 85,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10080006

|

Model: BCPK-300-WR

Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 85,00
3+
5%
€ 80,75
5+
10%
€ 76,50
10+
15%
€ 72,25
Belangrijkste kenmerken
  • Popcorn 57 g maïs in minder dan 3:30 minuten
  • Makkelijk schoon te maken waterkoker met teflon coating
  • grote boilerinhoud: 630 ml
  • aparte tuimelschakelaars voor voorbereiding en verlichting
  • professionele kwaliteit
  • BPA-vrij plastic
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

Popcornmachine – Retro-design jaren 50 - rood

Met de popcornmachine BCPK-300-WR van bredeco kunt u popcorn professioneel klaarmaken, optimaal bewaren en warm serveren. De machine is ontworpen voor privégebruik en is ideaal voor een gezellige filmavond, een tussendoortje of bij alle gelegenheden waar u een uitzonderlijke en populaire snack wilt aanbieden.
Met de popcornmachine kunt u in een handomdraai heerlijke popcorncreaties maken: in slechts 200 seconden wordt een portie popcorn van 57 gram klaargemaakt om te serveren. In vergelijking met gebruikelijke, commerciële machines blinkt dit popcornstation uit door zijn uitzonderlijk snelle bereiding, in iets meer dan vier minuten.
De bredeco popcornmachine overtuigt in elke discipline. Of het nu gaat om korte opwarmtijden, een effectief gebruik van energie of een hoge temperatuur. Ze behalen altijd de beste resultaten. Breid vandaag nog uw cateringbehoeften uit met de popcornmachine BCPK-300-WR van bredeco.
De machine werkt met een 300 watt en kan de popcornketel in slechts een paar seconden verwarmen. De ketel zelf bereikt tot 350 °C verwarmingstemperatuur. De oververhittingsbeveiliging stopt de popcornmachine wanneer de maximale temperatuur wordt overschreden.
De popcornketel is gemaakt van staal en heeft een anti-aanbaklaag. De anti-aanbaklaag van de bekleding zorgt ervoor dat de popcorn niet blijft kleven en maakt een soepele voorbereiding mogelijk. Het materiaal ondersteunt ook het verwarmingsproces en maakt het nog sneller bereiken van de doeltemperatuur mogelijk.
De popcornketel heeft een transparante deur met magnetische sluiting die de temperatuur binnenin de gesloten popcornmachine houdt. Voor het eenvoudige leegmaken of schoonmaken, is de popcornketel uitneembaar en uitgerust met een warmte-geïsoleerde kunststofhandgreep. Dankzij het roersysteem kan de hete popcorn niet aanbranden.
Over het algemeen overtuigt de popcornmachine door het compacte retro-design uit de jaren 50, de afmetingen van 29 × 32 × 46,5 cm en het lage gewicht van slechts 3,45 kg. Een transport en een ruimtebesparende opberging staan dus niets in de weg. De rubberen pootjes beschermen gevoelige oppervlakken tegen krassen bij het neerzetten van de popcornmachine. De popcornmachine BCPK-300-WR van bredeco zorgt ervoor dat alle popcorn-wensen uitkomen - eenvoudig, efficiënt en volledig automatisch.
Profiteer van een hoogwaardig apparaat gemaakt van BPA-vrij plastic! Bij de productie van deze popcornmachine zijn bewuste materialen gebruikt. Daarnaast is het gebruikte kunststof bijzonder robuust en heeft het een lange levensduur. Geniet van je popcorn - veilig en zeker!

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


4.3

Gebaseerd op6 reviews

Sorteer op :

2 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Switzerland

Popcornmachine/klantenservice

Er was een probleem met de popcornmachine. Het probleem werd serieus genomen door de klantenservice. De klantenservice van AK was zeer behulpzaam en beleefd. Bedankt.

Antwoord van

Bedankt voor uw positieve en nuttige feedback. Wij kijken uit naar een reünie. Tot snel en een fijne dag!
Toon de originele review

2 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Poland

5

Werkt heel mooi. ik raad aan

3 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Czech Republic

De popcornmaker deed wat hij moest doen

Het hele gezin is tevreden met de popcornmachine, het duurde even voordat we erachter kwamen, het is noodzakelijk om hem te laten afkoelen voor de volgende dosis....

Toon de originele review

4 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Germany

Popcorn zoals in de bioscoop

Ziet er goed uit, werkt als de groten in de bioscoop, schoonmaken is wat ingewikkeld, maar verder goed

Toon de originele review

4 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon France

Popcorn machine

Blij met mijn aankoop, ik had niet zo'n grote machine van goede kwaliteit verwacht! Gekocht voor het logeerpartijtje van mijn dochter, ze vond het geweldig en kan niet wachten om het aan haar vriendinnen te laten zien!

Toon de originele review

2 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Vreselijk!

Het product zelf is oké voor de prijs. De deksel gaat echter niet open als de popcorn gepoft wordt. Het gevolg is dat de hele popcorn een klontje wordt, aan de onderkant verbrandt en niet meer te verwijderen is.

Toon de originele review

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het om een portie popcorn te bereiden?

Dankzij de hoge prestaties van de popcornmachine en de Teflon-coating van de ketel duurt de bereiding niet langer dan 200 seconden.

Is de ketel voorzien van een oververhittingsbeveiliging?

Ja, de popcornmachine is voorzien van een thermostaat die stopt met het opwarmen van de boiler wanneer de maximale temperatuur van 350°C is bereikt.

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht