Trustpilot

Wastafels

De wastafels van horeca-expert Royal Catering zijn professioneel, hygiënisch en geschikt voor grootkeukens, restaurants, pizzeria’s en snackbars. Het gehele ontwerp is vervaardigd uit roestvrij staal en daarom duurzaam en makkelijk te reinigen. Het meubel is zo geconstrueerd dat er amper vuil achterblijft op het gladde RVS. Of je nu kiest voor het model met armatuur of voor een wastafel die bediend wordt met de knie, Royal Catering heeft voor ieder wat wils. 

 

Roestvrijstalen wastafels van Royal Catering

Royal Catering heeft bij het vormgeven van zijn roestvrijstalen wastafels aan alles gedacht. Ieder model is voorzien van een hoogwaardige kraan. Deze kraan is draaibaar en is in staat koud en warm water te mengen. Iedere wastafel is ontworpen om aan de muur te bevestigen. Het montagemateriaal wordt uiteraard meegeleverd, zodat het meubel direct na aankomst kan worden gemonteerd aan de gewenste muur. Het gewicht van een wasbak is ongeveer 6 kilogram; daarom kan praktisch iedere muur worden gebruikt voor montage.

Aangezien het gehele ontwerp is gemaakt van roestvrij staal, is reinigen kinderspel. Met een doek of een spons kan de wastafel worden schoongeveegd. Dit meubel is daarom een hygiënische oplossing voor in iedere grootkeuken, bistro, snackbar of kantine. De modellen die met de knie kunnen worden bediend, zijn ook geschikt voor de industrie. In een garage waar medewerkers geregeld vuile handen hebben, is zo’n wasbak een uitkomst. De knieschakelaar zorgt ervoor dat de kraan schoon blijft. Daarnaast zijn deze modellen ook geschikt voor de afwas. De wastafels worden namelijk geleverd met afvoerplug, zodat het water niet wegloopt tijdens de afwas.    

Makkelijk te reinigen RVS

De verhoogde wanden zorgen ervoor dat spatten worden opgevangen. Hierdoor zijn de producten die op roestvrijstalen werkbanken naast de wastafel liggen beschermd tegen ongewenst vuil. Om de wastafels van Royal Catering te reinigen, kan een natte poetsdoek of microvezeldoek worden gebruikt. Daarnaast is het type schoonmaakmiddel dat wordt gebruikt voor belang. Met een doek en het schoonmaakmiddel kun je vlekken en vingerafdrukken eenvoudig van het oppervlak verwijderen. Een wastafel van Royal Catering is gemaakt van de beste materialen die een lang leven beschoren zijn. Het gebruikte roestvrij staal is onderhoudsarm en kan eenvoudig worden gereinigd. De randen en naden zijn rond; dit voorkomt dat vuil zich makkelijk kan nestelen. In grootkeukens, cafetaria’s en andere soorten keukens waar hygiëne hoog in het vaandel staat, is een wastafel van dit type onmisbaar. Ondanks het feit de meubels van Royal Catering zijn gemaakt van de beste materialen, zijn de prijzen gunstig. Wij werken nauw met hen samen en hebben naast wastafels een groot aantal andere producten van dit merk in ons assortiment. Bekijk bijvoorbeeld ook de snijmachines en worstvullers van deze horecagigant.