Trustpilot
(13) Reviews
ulsonix

Ultrasoon reiniger - 2 liter - 60 W - Memory Quick Eco

€ 95,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10050022

|

Model: PROCLEAN 2.0ECO

Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. dinsdag 30 juli
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 95,00
3+
5%
€ 90,25
5+
10%
€ 85,50
10+
15%
€ 80,75
Belangrijkste kenmerken
  • Praktische Memory Quick functie
  • Grondige reiniging door ultrasoon met 60 W en 40 kHz
  • Constructie bijzonder energiezuinig en duurzaam
  • Digitale display voor tijd en temperatuur
  • Hygiënisch door onderhoudsvriendelijk roestvrij staal
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Materiaal
Roestvrij staal
Kleur
Zilver
Scherm
LED
Spanning [V]
230
Tijdsbereik [min]
0 - 60
Serie
Geheugen Snel Eco
Verwarmingsvermogen [W]
50
Binnenmaat van de container [cm]
15 x 13,8 x 10
Timer
Ja
Afdekking
Ja
Mand
Ja
Aftapkraan
Nee
Handgrepen
Nee
Pulse functie
Nee
Sweep functie
Nee
Continu gebruik
Nee
Geheugenfunctie
Ja
Verwarming functie
Ja
Ontgassingsfunctie
Nee
Bedieningspaneel: knoppen
Nee
Start/stop-functie
Ja
Start/pauze-functie
Ja
Bedieningspaneel: drukknoppen
Ja
De ultrasone sterkte instellen
Nee
Aantal sounders
1
Inhoud
2 l
Ultrasone frequentie
40 kHz
Ultrasone sterkte
60 W
Max. verwarmingstemperatuur
80 °C
Afmetingen (LxWxH)
16.5 x 17.7 x 24 cm
Gewicht
2.35 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
32 x 25 x 25 cm
Verzendgewicht
2.9 kg

Bezorgpakket

  • Ultrasoon reiniger PROCLEAN 2.0M ECO
  • Mand
  • Deksel
  • Stroomkabel (1,8 m)
  • Gebruiksaanwijzing

Productomschrijving

Ultrasoon reiniger - 2 liter - 60 W - Memory Quick Eco

De ultrasoon reiniger PROCLEAN 2.0 Eco werkt met een modulator en bereikt daarmee een ultrasoon vermogen van 60 watt. Dit zorgt voor een gelijkmatige, krachtige verspreiding van het ultrasoon geluid met uitstekende reinigingsresultaten. Het verwarmingsvermogen bedraagt een sterke 50 watt. In de grote ultrasone reinigingstank met een capaciteit van twee liter, kan water of reinigingsvloeistof worden gebruikt.
De Eco-serie werd specifiek ontworpen en gebouwd vanuit een economisch oogpunt. Ondanks het hoge vermogen, besparen deze ultrasoon reinigers energie en verminderen ze slijtage, wat bijdraagt tot een lange levensduur. Hierdoor kunnen de bedrijfskosten voor het ultrasoon reinigen worden verminderd, met name bij professioneel gebruik.
Met de Memory Quick functie wordt het werken met de ultrasoon reiniger eenvoudiger, omdat u het reinigingsproces op elk moment kunt onderbreken of kunt terugvallen op vooraf ingestelde tijden. In het geval van een onderbreking, kunt u het reinigingsproces controleren of de gereinigde delen vervangen. Daarna wordt het reinigen eenvoudig en naadloos voortgezet. Na het voltooien van een reinigingsproces, kan de Memory Quick toets worden gebruikt om de laatste instelling op te roepen en te starten. Een nieuwe tijdinstelling is niet nodig.
Met het overzichtelijke digitale bedieningspaneel kan de reinigingstijd geleidelijk worden ingesteld tussen 0 en 60 minuten. Het verwarmingsvermogen van deze ultrasoon reiniger kan ook van 0 tot 80 °C tot een nauwkeurig bepaald reinigingsproces worden geregeld.
De ultrasoon reiniger is onmisbaar in medische praktijken en ziekenhuizen, laboratoria, tattoo studio's, maar ook door juweliers, horlogemakers en opticiens. Hij wordt met name gebruikt waar zeer gevoelige instrumenten, filigraan gereedschappen of mechanische of elektronische onderdelen worden gebruikt, die grondig moeten worden gereinigd. Zelfs in de privésector wordt het energiebesparende ultrasoon reinigingsapparaat met een capaciteit van twee liter bij voorkeur gebruikt voor het reinigen van sieraden, edelstenen, munten, bestek, zonnebrillen en brillen gebruikt.
De ultrasone reiniging verloopt zo zacht dat zelfs de meest hoogwaardige oppervlakken van de te reinigen voorwerpen niet worden beschadigd. Tijdens het proces worden verontreinigingen uit de voorwerpen verwijderd door middel van een wrijvingsloos ultrasoon geluid en water, evenals reinigingsvloeistof. Het opnieuw aankleven van de vuildeeltjes tijdens het reinigingsproces wordt bij deze methode uitgesloten.
Alle te reinigen onderdelen worden grondig gereinigd, zelfs van de kleinste verontreinigingen. Het ultrasoon vermogen van 60 watt en 40 kilohertz ultrasone frequentie, reinigt ook zorgvuldig op plaatsen die moeilijk bereikbaar zijn. Zelfs daar waar het menselijk oog geen vuil kan detecteren.
De ultrasoon reiniger PROCLEAN 2.0 ECO bestaat uit de ruime roestvrij stalen container met een capaciteit van twee liter, de roestvrij stalen mand en het roestvrij stalen deksel. Dankzij het hoogwaardige materiaal is het reinigingsapparaat niet alleen stevig, maar ook eenvoudig schoon te maken. Het is een duurzame investering die altijd perfect hygiënisch is en daardoor onschadelijk blijft voor de gezondheid van zijn gebruikers.
 Voor een gemakkelijke hantering in het dagelijks leven, is deze ultrasoon reiniger ergonomisch ontworpen. Het deksel voorkomt de verdamping van de reinigingsvloeistof. De rubbere poten verminderen trillingen en bieden het apparaat stabiliteit op elk oppervlak.

Beoordelingen en recensies


4.9

Gebaseerd op13 reviews

Sorteer op :

4 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Poland

Alles is in orde.

De wasmachine werkt zoals beschreven. De goederen werden snel geleverd in een veilige verpakking.

Toon de originele review

2 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Austria

Werkt heel goed

Makkelijk in gebruik en robuust, tot nu toe erg blij mee

Toon de originele review

3 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Italy

uitstekend, goed product

gefeliciteerd, het doet zijn werk

Toon de originele review

3 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Germany

gewoon perfect

gewoon zo goed werkt geweldig, helemaal geen problemen

Toon de originele review

4 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Germany

Voldoet volledig aan onze verwachtingen

Uitstekend apparaat. We hebben er een tijdje over nagedacht welke geschikt leek. We moeten onze bril schoonmaken en dit apparaat voldoet volledig aan zijn doel. Zal het zeker proberen voor andere items. Het volume is voor ons voldoende.

Toon de originele review

4 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Italy

uitstekend product, ik gebruik het ook voor het schoonmaken van wapenkoffers voor het herladen...

Ik was volledig tevreden met het product, de verkoper was snel met verzenden, beschermde de goederen goed... zeer tevreden

Toon de originele review

4 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Italy

Ik moest wat micromechanische onderdelen schoonmaken en kocht de ultrasone wasmachine

De machine arriveerde binnen de aangegeven tijd in perfecte staat, ik begon hem te gebruiken en hij werkt regelmatig, ik heb hem nog niet op verschillende materialen geprobeerd, ik heb een aantal armbanden voor mijn vrouw schoongemaakt met een uitstekend resultaat.

Toon de originele review

4 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Germany

Een prachtig apparaat

Ik gebruik deze ultrasone reiniger Ulsonix PROCLEAN 2.0ECO om liposomaal ingekapselde vitamine C te produceren. Ik ben meteen na ontvangst begonnen met een proefrit en ik ben enthousiast omdat het apparaat gemakkelijk te hanteren is, er mooi uitziet en de tijd en temperatuur individueel kunnen worden aangepast. Met het 2 liter apparaat kun je ongeveer 1,3 liter produceren. Het werkt stil en de prijs-prestatieverhouding is optimaal. Nu hoop ik dat ik er nog lang plezier van zal hebben.

Toon de originele review

4 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Austria

Uitstekend geschikt voor het reinigen van oude munten

Geweldig apparaat

Toon de originele review

4 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Germany

Een aanrader voor het reinigen van kleinere voorwerpen.

Ik heb dit apparaat gekocht om de injectoren van mijn bromfiets schoon te maken, het resultaat is indrukwekkend. Loopt soepel.

Toon de originele review

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht