Ultrasoon reiniger - 30 l - 600 Watt

Artikelnummer: EX10050209 / Model: PROCLEAN 30.0MS

Highlights

  • Vermogen van 600 Watt
  • Dompelverwarmer van 500 Watt
  • 30 l
  • Roestvrij staal
  • Veilig reinigen

Keyfacts

Ultrasoon reiniger 30 l

Ultrasoon reiniger van de Duitse producent Ulsonix is een goede oplossing voor autoreparatiebedrijven waar motoronderdelen nauwkeurig en professioneel gereinigd moeten worden. Het apparaat kan gebruikt worden om diverse onderdelen die geen elektrische aansluitingen hebben te reinigen, bijv. zuigers, cilinderkoppen of kleppen. Het cavitatieproces dat in deze ultrasoon reiniger plaatsvindt, ontvet en verwijderd vervuiling van moeilijk te bereiken plekken.

Ulsonix ultrasoon reiniger – beschrijving

 

Dankzij het totaal vermogen van 600 Watt en de frequentie van 40 kHz is het apparaat ontzettend efficiënt. Deze eigenschappen en de dompelverwarmer van 400 Watt die de reinigingsmiddel tot maximaal 80°C verwarmt, zorgen ervoor dat de ultrasoon reiniger zeer goed en nauwkeurig reinigt. Reservoir van 30 l is zeer ruim.

 

Makkelijke bediening komt op het instellen van de tijd (0-60 minuten) en de temperatuur (max. 80°C) met behulp van de draaiknoppen neer. Dankzij zijn ergonomisch design, kan de PROCLEAN 30.0MS ultrasoon reiniger ook in heel kleine ruimtes gebruikt worden. Reinigen in ultrasoon reiniger is veilig omdat het volledig contactloos is (met aluminium als uitzondering).

 

Bijzondere bestendigheid van het product van Ulsonix is aan het stevige roestvrij staal te danken waarin de behuizing en de belangrijkste onderdelen van de machine – reservoir, korf en deksel – uitgevoerd zijn. Rubberen poten waarmee de reiniger uitgerust is zorgen ervoor dat de machine niet glijdt, reduceren de trillingen en beschermen de oppervlakte waarop de machine staat tegen krassen. Dankzij de afvoerklep kan het reservoir makkelijk leeg worden gemaakt en de praktische handgrepen zorgen ervoor dat het verplaatsen en transporteren van het product heel makkelijk is.

De ultrasoon reiniger van de Duitse producent Ulsonix is een goede oplossing voor plekken waar motoronderdelen nauwkeurig moeten worden gereinigd. De machine wordt door zeer hoge kwaliteit gekenmerkt en is economisch. Als resultaat verwijdert het model PROCLEAN 30.0MS allerlei soorten verontreinigingen en is geschikt voor professioneel gebruik.

Model
PROCLEAN 30.0MS
Stuknummer
10050209
Toestand
Nieuw
Spanning
230 V
Capaciteit
30 l
Totaal vermogen ultrasoon generator
10 x 60 Watt
Materiaal
Roestvrij staal
Frequentie ultrasoon generator
40 kHz
Afmetingen reservoir (binnenin)
50 x 29,5 x 20 cm
Verwarming vermogen
500 Watt
Verwarming
Ja
Max. temperatuur
80°C
Instelbaar vermogen van de ultrasoon generator
Nee
Deksel
Ja
Handgrepen
Ja
Aftapkraantje
Ja
Degas-functie
Nee
Sweep-functie
Nee
Start/stop-functie
Nee
Geheugen
Nee
Timer
0-60 min
Beeldscherm
Nee
Bedieningspaneel: knoppen
Nee
Korf
Ja
Continue werking
Nee
Bedieningspaneel: draaiknoppen
Ja
Stroomkabel
1,5 m
Gebruiksaanwijzing
Ja
Afmetingen (LxBxH)
57,5 x 34 x 38,5 cm
Gewicht
14,2 kg
Verzendafmetingen (LxBxH)
66 x 43 x 46 cm
Verzendgewicht
16,25 kg

Welke reinigingstemperatuur levert de beste resultaten?

In principe hoe hoger de temperatuur, hoe betere de resultaten. Bijvoorbeeld: hoge temperaturen zijn noodzakelijk bij het ontvetten en verwijderen van koelvloeistoffen. Toch als de temperatuur hoger is dan 70-80°C kunnen de resultaten minder goed zijn. Het is aanbevolen om in 40-60°C te reinigen.

In de aanbieding vindt men:

  • Ultrasoon reiniger
  • Deksel
  • Korf
  • Stroomkabel

Alles is zorgvuldig verpakt voor transport.

Wees de eerste om dit product te beoordelenLaat een beoordeling achter
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.