Ultrasoon reiniger - 10 l - 320 Watt - DSP

Artikelnummer: EX10050193 / Model: PROCLEAN 10.0DSP

Highlights

  • 4 ultrasoon generatoren
  • Vermogen van 320 Watt
  • Reservoir van 10 l
  • Roestvrij staal
  • Timer 0-60 minuten

Keyfacts

Ultrasoon reiniger van Ulsonix

De ultrasoon reiniger van Ulsonix verwijderd vervuiling door middel van cavitatie. Het PROCLEAN 10.0DSP met een groot capaciteit van 10 l is met extra functionaliteiten en een LED-beeldscherm uitgerust. Het product is goed voor professioneel- net als voor het thuisgebruik geschikt.

Ultrasoon reiniger capaciteit 10 l – beschrijving

 

Professioneel gesproken is het apparaat een ideale oplossing voor medische- en tandartspraktijken, tattoo-studio’s, laboratoria, juwelierszaken, opticiens, horlogemakers, antiekwinkels en reparatiebedrijven. Thuis kan de ultrasoon reiniger gebruikt worden om sieraden (oorbellen, kettingen, ringen, armbanden, diamanten), waterdichte horloges, brillen, brillen glazen, cosmetische instrumenten (scheerkoppen, scharen, tandprothesen, kammen), ijzerwaren (munten, medailles, mondstukken, bestek) en veel meer te reinigen.

 

Het vermogen van de ultrasoon generator is 320 W wat aan de 4 ingebouwde transducers te danken is. Frequentie van 37 kHz garandeert geweldige resultaten. Men dient maar “Power” te drukken.

 

Een dompelverwarmer van 310 W brengt water of reinigingsmiddel tot 80°C. De reinigingstijd kan tussen 0-60 min worden ingesteld (timer-functie). Daarnaast is de ultrasoon reiniger van een continue werking-functie voorzien. Het reservoir van de ultrasoon reiniger kan makkelijk door middel van een aftapkraantje leeg gemaakt worden.

 

DSP-serie van Ulsonix is van extra functionaliteiten voorzien: D – degas (de gassen in het reinigingsmiddel worden verwijderd), S – sweep (frequentiemodulatietechnologie wordt gebruikt om de ultrasone golven optimaal in het reinigingsmiddel de verspreiden) en P – pulse (verhoging van frequentie).

De ultrasoon reiniger van Ulsonix is een makkelijk te gebruiken en bestendig product. Behuizing, reservoir, maand en deksel zijn in roestvrij staal uitgevoerd. Dankzij de handgrepen is het verplaatsen makkelijk en de rubberen poten reduceren de trillingen. Het PROCLEAN 10.0DSP is uitermate geschikt voor het verwijderen van vervuiling wat door meerdere professionele en privé gebruikers wordt bevestigd!

Model
PROCLEAN 10.0DSP
Stuknummer
10050193
Toestand
Nieuw
Spanning
230 V
Capaciteit
10 l
Serie
DSP
Totaal vermogen ultrasoon generator
4 x 60 Watt
Materiaal
Roestvrij staal
Frequentie ultrasoon generator
37 kHz
Afmetingen reservoir (van binnenin)
30 x 24 x 15 cm
Vermogen dompelverwarmer
310 Watt
Verwarming
Ja
Max. temperatuur
80°C
Instelbaar vermogen van de ultrasoon generator
Ja
Deksel
Ja
Handgrepen
Ja
Aftapkraantje
Ja
Degas-functie
Ja
Sweep
Ja
Pulse
Ja
Geheugen
Ja
Timer
Ja
Reinigingsduur
0-1 h
Beeldscherm
LED
Start/stop-functie
Ja
Bedieningspaneel met knoppen en draaiknoppen
Ja
Korf
Ja
Continue werking
Ja
Lengte stroomkabel
2 m
Afmetingen
39 x 27,5 x 33 cm
Gewicht
7,8 kg
Verzendafmetingen (LxBxH)
44 x 36 x 42,5 cm
Verzendgewicht
9,3 kg

Kan ik wasmiddelen gebruiken?

Ja, je kunt een wasmiddel gebruiken maar het wordt aanbevolen om eerst de aanwijzingen op het product te raadplegen. Sommige wasmiddelen kunnen niet gebruikt worden voor bepaalde materialen.

In de aanbieding van vindt men:

  • Ultrasoon reiniger
  • Deksel
  • Korf
  • Stroomkabel
  • Gebruiksaanwijzing

De producten zijn voor verzending zorgvuldig verpakt.

Wees de eerste om dit product te beoordelenLaat een beoordeling achter
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.