Trustpilot
(2) Reviews
ulsonix

Schrobmachine - stroomkabel van 18 m - 1600 Watt

€ 1.499,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10050134

|

Model: TOPCLEAN 1600

Laagsteprijs garantie
Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 1.499,00
3+
5%
€ 1.424,05
5+
10%
€ 1.349,10
10+
15%
€ 1.274,15
Belangrijkste kenmerken
  • Hoge efficiëntie – de motor van 1200 Watt draait de borstel van 18 inch met 155 rpm; zuigmotor met het vermogen van 400 Watt
  • Grote werkcapaciteit van 1600 m²/h duidt aan hoeveel ruimte men binnen een uur met deze machine schoon kan maken
  • Manoeuvreerbaar – dankzij twee grote achterwielen en een bestuurbaar voorwiel van bestendige en elastische polyurethaan
  • De machine is comfortabel te gebruiken, afstellen en onderhouden en de bestuurder heeft geen bijzondere beroepskwalificaties nodig
  • Ergonomie – de machine is met een verstelbare handgreep uitgerust die aan de lichaamslengte van de gebruiker aangepast kan worden
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Materiaal
PU
Kleur
Zwart
Geel
IP-beschermingsklasse
IPX4
Vermogen [W]
1600
Werkcapaciteit [m²/u]
1600
Borstelsnelheid [omw / min]
155
Diameter borstel
18" / 457 mm
Theoretisch rendement
1600 m²/u
Borstel druk
31 kg
Motorvermogen borstel
1200 W
Vermogen zuigmotor
400 W
Capaciteit schoonwatertank
29.4 l
Inhoud vuilwatertank
30 l
Breedte van de zuigmond
760 mm
Afmetingen (LxWxH)
145 x 80 x 109 cm
Gewicht
75 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
104.5 x 62 x 117.6 cm
Verzendgewicht
107 kg

Bezorgpakket

  • Schrobmachine
  • Harde borstel
  • Pad handgreep
  • Plastic sleutel
  • Gebruiksaanwijzing

Productomschrijving

Schrobmachine 1600 Watt

De schrobmachine van Ulsonix draagt tot de efficiëntie van de alledaagse reinigingsactiviteiten veel bij. Vanwege de hoge efficiëntie bespaart de machine veel tijd en moeite bij het schrobben van verschillende oppervlakken. Daarom is het model TOPCLEAN 1600 ideaal geschikt voor uiteenlopende fabrieken, winkels, autoshowrooms, garages alsook voor scholen, musea, ziekenhuizen, kantoren en andere openbare gebouwen.
Dankzij de motor met het vermogen van 1200 Watt die de borstel van 18 inch met 155 rpm draait is de machine zeer effectief. Bovendien is de schrobmachine van een zuigmotor van 400 Watt en de zuigbalk van 760 mm voorzien. De machine zuigt het water moeiteloos op ook in de moeilijk te bereiken plekken. Ervaren bestuurder kan tot 1600 m²vloer binnen een uur schoon maken.
De machine wordt door grote functionaliteit gekenmerkt dankzij de twee waterreservoirs (voor schoon en vuil water). De tankinhoud bedraagt respectievelijk 33 l en 30 l en zorgt ervoor dat de machine lang en zonder storingen gebruikt kan worden. Tot de functionaliteit van deze machine draagt nog een zeer lange stroomkabel van 18 m bij.
De machine is veelzijdig en goed inzetbaar op verschillende oppervlakken en diverse soorten vuil. Afhankelijk van de omstandigheden kan men de vloer zacht en zonder water poetsen of intensief en hard schrobben. De machine is ook van een hendel voorzien die via het bedieningspaneel kan worden bestuurd om de borstel naar boven of naar beneden te doen waardoor het schoonmaken nog nauwkeuriger wordt.
Mobiliteit van de schrobmachine wordt door drie wielen verzorgd – twee grote achterwielen en een bestuurbaar voorwiel. De schrobmachine is makkelijk manoeuvreerbaar en de bediening ervan is heel eenvoudig. De wielen zijn in polyurethaan uitgevoerd en kunnen daarom goed tegen intensief gebruik en tegen verschillende stoffen, bijv. verspilde koffie of een oplosmiddel. Een beschermkap voorkomt dat de machine wanden of andere oppervlakken tijdens het schoonmaken raakt.
De machine van Ulsonix is zeer makkelijk te bedienen dankzij een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel. Operator heeft dus geen extra beroepskwalificaties nodig. Bovendien kan de greep makkelijk aangepast worden aan de lichaamslengte van verschillende mensen. Dankzij een uniek sluitwerk kunnen de greep en de borstel makkelijk en zonder enkele gereedschappen worden vervangen.

Beoordelingen en recensies


5.0

Gebaseerd op2 reviews

Sorteer op :

9 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Ireland

Vloerschrobmachine

Uitstekende waarde voor uw geld. Indrukwekkende reinigingsresultaten. Volledig aanbevolen

Toon de originele review

4 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Germany

Bovenkant

Alles is top, snelle levering 🚚 en de machine doet alles naar volle tevredenheid

Toon de originele review

Veelgestelde vragen

Mag ik reinigingsmiddelen gebruiken?

Natuurlijk, ze moeten in het schoonwaterreservoir gedaan worden.

Ik heb een groot restaurant en ik heb een machine nodig waarmee ik de vloer snel schoon zou kunnen maken. Zal deze machine een goede aanvulling op mijn behoeften maken?

Ja, deze schrobmachine is ideaal geschikt voor snel en efficiënt schoonmaken van grote oppervlakken waardoor het ook tijd en kosten bespaart. Je restaurant zal snel brandschoon en klaar voor de nieuwe gasten zijn.

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht