Trustpilot
(4) Reviews

Schrobmachine - met accu - 850 Watt

€ 2.249,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10050131

|

Model: TOPCLEAN 850

Laagsteprijs garantie
Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 2.249,00
3+
5%
€ 2.136,55
5+
10%
€ 2.024,10
10+
15%
€ 1.911,65
Belangrijkste kenmerken
  • Efficiëntie – het vermogen van 850 Watt, 155 rpm
  • Functionaliteit – twee aparte waterreservoirs, twee accu’s
  • Mobiliteit – draadloos, bestuurbare wielen
  • Praktisch – verstelbare handgreep, op verschillende oppervlakken toepasbaar
  • Makkelijke bediening – gebruiksvriendelijk bedieningspaneel
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

Schrobmachine 850 Watt

De schrobmachine van Ulsonix draagt tot de efficiëntie van de alledaagse reinigingsactiviteiten veel bij. Vanwege de hoge efficiëntie bespaart de machine veel tijd en moeite bij het schrobben van verschillende oppervlakken. Daarom is het model TOPCLEAN 850 ideaal geschikt voor uiteenlopende fabrieken, winkels, autoshowrooms, garages alsook voor scholen, musea, ziekenhuizen, kantoren en andere openbare gebouwen.
Dankzij de motor met het vermogen van 550 Watt die de borstel van 18 inch met 155 rpm draait is de machine zeer effectief. Bovendien is de schrobmachine van een zuigmotor van 300 Watt en de zuigbalk van 550 mm voorzien. De machine zuigt het water moeiteloos op ook in de moeilijk te bereiken plekken. Ervaren bestuurder kan tot 1450 m²vloer binnen een uur schoon maken.
De machine wordt door grote functionaliteit gekenmerkt dankzij de twee waterreservoirs (voor schoon en vuil water). De tankinhoud bedraagt respectievelijk 22 l en 24 l en zorgt ervoor dat de machine lang en zonder storingen gebruikt kan worden. Ook de twee batterijen dragen tot de functionaliteit veel bij. De schrobmachine kan voor twee uur continu worden gebruikt. De laadtijd bedraagt 8 uur en het batterijniveau wordt op het beeldscherm van het bedieningspaneel weergegeven.
De machine is veelzijdig en goed inzetbaar op verschillende oppervlakken en diverse soorten vuil. Afhankelijk van de omstandigheden kan men de vloer zacht en zonder water poetsen of intensief en hard schrobben. De machine is ook van een hendel voorzien die via het bedieningspaneel kan worden bestuurd om de borstel naar boven of naar beneden te doen waardoor het schoonmaken nog nauwkeuriger wordt.
Mobiliteit van de schrobmachine wordt door drie wielen verzorgd – twee grote achterwielen en een bestuurbaar voorwiel. Bovendien is de machine draadloos. De schrobmachine is makkelijk manoeuvreerbaar en de bediening ervan is heel eenvoudig. De wielen zijn in polyurethaan uitgevoerd en kunnen daarom goed tegen intensief gebruik en tegen verschillende stoffen, bijv. verspilde koffie of een oplosmiddel. Een beschermkap voorkomt dat de machine wanden of andere oppervlakken tijdens het schoonmaken raakt.
De machine van Ulsonix is zeer makkelijk te bedienen dankzij een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel. Operator heeft dus geen extra beroepskwalificaties nodig. Bovendien kan de greep makkelijk aangepast worden aan de lichaamslengte van verschillende mensen. Dankzij een unieke sluitwerk kunnen de greep en de borstel makkelijk en zonder enkele gereedschappen worden vervangen.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


5.0

Gebaseerd op4 reviews

Sorteer op :

2 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Ireland

Er is geen opmerking geplaatst.

Toon de originele review

3 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Czech Republic

Vloerwasmachine op accu

Uitstekend apparaat, eenvoudige samenstelling, snelle en hoogwaardige reiniging.

Toon de originele review

7 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Schoonmaak machine

We hebben de machine tot nu toe slechts één keer in gebruik genomen. Dat ging snel en gemakkelijk. De eerste resultaten zijn zeer positief. Ik denk dat we het ideale apparaat voor ons hebben gevonden.

Toon de originele review

vorig jaar Gepubliceerd op Amazon Germany

De machine is gewoonweg geweldig en we zijn er erg blij mee

Het medium kon niet worden geladen.

Toon de originele review

Veelgestelde vragen

Mag ik reinigingsmiddelen gebruiken?

Natuurlijk, ze moeten in de schoonwaterresservoir gedaan worden.

Ik heb een grote restaurant en ik heb een machine nodig waarmee ik de vloer snel schoon zou kunnen maken. Zal deze machine een goede aanvulling op mijn behoeften maken?

Ja, deze schrobmachine is ideaal geschikt voor snel en efficiënt schoonmaken van grote oppervlakken waardoor het ook tijd en kosten bespaart. Je restaurant zal snel brandschoon en klaar voor de nieuwe gasten zijn. Het levensduur van de batterij van de machine is 2 uur – juist genoeg om schoon te maken voor de nieuwe gasten aankomen (ontbijt/lunch/avondeten).

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht