Trustpilot
(4) Reviews
ulsonix

Ozongenerator - 10 000 - 40 000 mg/u - 350 W

€ 619,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10050311

|

Model: AIRCLEAN 40G

Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. donderdag 1 augustus
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 619,00
3+
5%
€ 588,05
5+
10%
€ 557,10
10+
15%
€ 526,15
Belangrijkste kenmerken
 • krachtig – ozonproductie tot 40.000 mg/u om hardnekkige geuren te verminderen
 • Nauwkeurig - timer tot 240 minuten gebruik of continue functie en 4 ozonsterktes
 • grote oppervlakte – optimale ruimtes van 150 tot 1200 m²
 • instelbaar - met behulp van het LCD-scherm wordt het ozonvermogen geselecteerd op basis van de grootte van de kamer en de gewenste tijd
 • mobiel - twee grote wielen en een antisliphandvat maken het transport gemakkelijker
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Scherm
LCD
Spanning [V]
230
Vermogen [W]
350
Functies
Continu bedrijf, automatische modus, timer
Ozonsterkte [mg/h]
10 000 - 40 000
Timer
Ja
Kabelhouder
Ja
Afstandsbediening
Ja
Ventilator
300 m³/h
Afmetingen (LxWxH)
46 x 40 x 84 cm
Gewicht
18.1 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
78 x 62 x 52 cm
Verzendgewicht
24.8 kg

Bezorgpakket

 • ozongenerator AIRCLEAN 40G
 • afstandsbediening
 • antislip grip
 • 6 schroeven
 • sleutel voor het aandraaien van de schroeven
 • vervangende zekering
 • handleiding

Productomschrijving

Meer vermogen voor grote ruimtes met de ozongenerator van ulsonix

Wil je sterke geuren effectief neutraliseren in grote ruimtes tot 1200 m²? Gebruik dan de krachtige ozongenerator AIRCLEAN 40G van ulsonix! Of het nu gaat om muffe kamers veroorzaakt door wateroverlast of de geur van sigaretten of dieren in voertuigen, de ozongenerator helpt u om onaangenaam ruikende omgevingen weer onder controle te krijgen. Het ozonapparaat biedt een totaaloplossing die u in de meest uiteenlopende ruimtes en kamerafmetingen kunt gebruiken, of het nu in de hotelsector, in autowerkplaatsen of in afval- en sanitaire ruimtes is - met een ozon kunt u overal effectief onaangename geuren en schadelijke bacteriën bestrijden behandeling.

Het ozonapparaat neutraliseert effectief geuren, ziektekiemen en bacteriën

Met de AIRCLEAN 40G ozongenerator is de keuze aan u. Met de timer stelt u de duur van de ozonbehandeling in tot 240 min. Afhankelijk van de grootte van de ruimte kunt u het ozonvermogen in vier stappen instellen op het grote LCD-display. Hiermee kunt u ruimtes van 150 tot 1200 m² gericht behandelen en optimale resultaten behalen met ozonbehandeling. Als alternatief kunt u de afstandsbediening gebruiken om het apparaat te bedienen.
Het krachtige ozonapparaat produceert maximaal 40.000 mg/uur ozon, waarmee je nare geurtjes snel en effectief bestrijdt. Voor kleinere ruimtes verlaag je het ozonvermogen met 25%. Met maximale ozonkracht reinigt u een kamer van 150 m² in slechts 30 minuten. Maar zelfs ruimtes met een oppervlakte van 1200 m² kunnen binnen 240 minuten worden bevrijd van schadelijke geuren of bacteriën. Daarnaast verwijdert een voorfilter grote vuildeeltjes. Voor optimale instellingen gebruik je de Auto-modus, die alle waarden bepaalt op basis van de grootte van de kamer. Het ozonapparaat is geschikt voor grote ruimtes zoals garages, restaurants, hotels, kantoren, winkels of ruimtes waar uw huisdieren verblijven, waar het de lucht steriliseert en geurtjes verwijdert. Maar ook bij gebruik na overstromingen en branden laat het apparaat uitstekende resultaten zien.
Wilt u kosten besparen? Met een vermogen van 350 W haal je niet alleen een effectief maar ook energiezuinig apparaat in huis. Een ventilator verspreidt ozon gelijkmatig door uw kamer. Of u kunt het apparaat aansluiten op het ventilatiesysteem. Door een grondige ozonbehandeling kunt u ervoor zorgen dat zelfs schimmelsporen uit de lucht worden verwijderd en dat mensen met een allergie weer vrij kunnen ademen. Andere toepassingen voor geurbestrijding en sterilisatie zijn te vinden in de landbouw of bij het verwijderen van formaldehyde in nieuwe gebouwen, hotels of kantoren. Bovendien houdt de ozonbehandeling de apparatuur fris, bijvoorbeeld in koelkasten.
Met behulp van twee grote wielen en een antislip handvat vervoer je de grote ozonreiniger gemakkelijk naar de plaats van gebruik. Voor transport berg je de 2.92 m lange stroomkabel op, waardoor je optimale bewegingsvrijheid hebt bij het plaatsen van de ozongenerator.
Hoe gebruik ik veilig ozon? Ozon mag alleen worden gebruikt in afgesloten ruimtes waar geen mensen of (huis)dieren zijn. Na behandeling met ozon mag een ruimte pas na 2 uur weer worden betreden. Het moet dan minimaal 30 minuten worden gelucht. Adem ozon nooit rechtstreeks op het apparaat in en ozon mag alleen worden geproduceerd in overeenstemming met de grootte van de kamer. Zorg ervoor dat er zich geen ontvlambare gassen of explosieve stoffen in de buurt van de ozongenerator bevinden. Lees de gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voordat u met ozon gaat werken en volg alle veiligheidsinstructies zorgvuldig op.
Ontdek hoe effectief ozon is in het bestrijden van bacteriën en schimmels! Onderzoek uitgevoerd door de Poolse staatsgezondheidsinspectie (Sanepid) heeft aangetoond dat het proces dat wordt uitgevoerd met de ulsonix ozongenerator een uitstekende aanvulling is op traditionele desinfectiemethoden en biologische verontreiniging verwijdert, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.

Beoordelingen en recensies


5.0

Gebaseerd op4 reviews

Sorteer op :

9 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Switzerland

Superproduct

Ik had verschillende ozonreinigers, maar ik had in eerste instantie niet moeten bezuinigen. Omdat de grote perfect is. Veelzijdig voor kleine oppervlakken of grote oppervlakken.

Toon de originele review

vorig jaar Gepubliceerd op Expondo Switzerland

Krachtig en gemakkelijk te gebruiken

Het apparaat is zeer goed ontworpen. Het is gemakkelijk te gebruiken. Het wacht een minuut voordat er ozon wordt gegenereerd, wat handig is als u eerst de kamer verlaat.

Toon de originele review

vorig jaar Gepubliceerd op Expondo Denmark

Goed effect

Effectief en goed effect in korte tijd.

Toon de originele review

vorig jaar Gepubliceerd op Expondo Portugal

Er is geen opmerking geplaatst.

Toon de originele review

Veelgestelde vragen

Zijn er tests die de effectiviteit van ozonbehandeling met ulsonix-apparaten bevestigen?

Ja, we hebben de resultaten van tests uitgevoerd door de Poolse staatsinspectie voor sanitair (Sanepid), die de ulsonix-apparaten in augustus 2020 heeft onderzocht. Deze tests bevestigden dat ozonbehandeling biologische verontreinigingen kan verwijderen, zelfs op moeilijk bereikbare en gemakkelijk te missen plaatsen.

Kunnen ozongeneratoren ook in kantoren worden gebruikt of kunnen ze daar de techniek aantasten?

De generatoren kunnen gebruikt worden in kantoren. Er is geen gevaar voor de technologie. Tijdens het schoonmaken mogen er echter geen personen in de kamer aanwezig zijn.

Hoe lang gaat het luchtfilter mee? Kan het onder water worden schoongemaakt?

Dit is afhankelijk van de gebruiksfrequentie en de omstandigheden waaronder het apparaat wordt gebruikt. Het filter kan onder water worden gewassen, maar moet daarna goed worden afgedroogd.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht