(1) Beoordeling

Item: EX10050053

|

Model: AIRCLEAN 20G

Ozongenerator - 20.000 mg/h - 205 Watt - digitaal

€ 269,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • Krachtige ozonproductie van 20.000 mg / uur
  • Snel en eenvoudig in te stellen
  • Heeft verschillende functies en programma's
  • Gemakkelijk te gebruiken dankzij afstandsbediening
  • Robuuste behuizing met handvat

PRODUCTOMSCHRIJVING

Ozongenerator - 20.000 mg/h - 205 Watt - digitaal

De AIRCLEAN 20G ozongenerator van Ulsonix is ​​speciaal ontworpen voor professionele luchtbehandeling in gesloten ruimtes. Met de zeer efficiënte generator kan zelfs intense geurverontreiniging snel en effectief worden geneutraliseerd. Het krachtige ozonapparaat gaat verschillende soorten luchtverontreiniging tegen, het reinigt bijvoorbeeld van allergenen, schadelijke schimmelsporen, onaangename geuren van dieren of sigaretten. Daarnaast is de generator ook geschikt voor commercieel gebruik zoals autowerkplaatsen, voor binnenlucht- en gebouwrenovaties, in afval- en sanitaire ruimtes of in de hotelbranche.

Efficiënte luchtzuivering van de hoogste kwaliteit met de ozongeneratoren van Ulsonix

De AIRCLEAN 20G maakt indruk met zijn efficiënte ozonproductie van 20.000 mg / uur. De constante ozonproductie wordt gegarandeerd door de in de generator geïntegreerde UV-lamp. De ingebouwde ventilator zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de ozon in de kamer met een krachtige luchtcirculatie van 170 m³ / h.

Het luchtfilter dat aan de achterkant van de behuizing is bevestigd, vormt een aanvulling op de hoogwaardige luchtcirculatie door bescherming te bieden tegen vervuiling van de technologie en de levensduur van de ozongenerator te ondersteunen. Het luchtfilter kan indien nodig eenvoudig en zonder gereedschap worden vervangen.

De AIRCLEAN 20G maakt indruk met zijn eenvoudige bediening. Via het grote display en het 6-knops bedieningspaneel kunnen verschillende functies en ventilatieprogramma's worden geconfigureerd. De ventilatieprogramma's aanpassen aan individuele behoeften is kinderspel. In het geval van bijzonder lange taken, kan een continue werking worden ingesteld, maar deze mag niet langer zijn dan 12 uur. De meegeleverde afstandsbediening verhoogt het gebruiksgemak en de veiligheid bij gebruik van de ozongenerator.

De professionele luchtreiniger is ontworpen om bijzonder licht en compact te zijn, zodat hij snel en gemakkelijk kan worden vervoerd. De praktische handgreep aan de bovenkant van het apparaat maakt mobiel gebruik mogelijk. Bovendien ondersteunt de stabiele behuizing van gepoedercoat staal de levensduur van het apparaat. De 2,3 m lange voedingskabel biedt flexibiliteit en kan dankzij de geïntegreerde kabelhouder ruimtebesparend worden opgeborgen.

Hoe gebruik ik de ozon veilig? Ozon mag niet worden gebruikt in gesloten ruimtes waar geen mensen of huisdieren zijn. Niemand mag een kamer binnen gaan tot 2 uur na een ozonbehandeling. De ruimte moet na de behandeling ook 30 minuten worden gelucht. Adem nooit rechtstreeks vanuit een apparaat ozon in. Produceer alleen de hoeveelheid ozon die overeenkomt met de grootte van de kamer. Zorg dat er geen brandbare gassen of explosieve materialen in de buurt van de ozongenerator zijn. Dit apparaat maakt ook gebruik van UV-licht, waaraan mensen, huisdieren en planten niet direct mogen worden blootgesteld. UV-straling kan brandwonden aan de huid of ogen veroorzaken; bescherm uzelf en uw omgeving tegen directe UV-straling. Lees de handleiding zorgvuldig door voordat u met ozon gaat werken en volg alle veiligheidsinstructies op.

Download een waarschuwingsbord voor ruimtedesinfectie.

Ontdek hoe effectief ozon is in het bestrijden van bacteriën en schimmels! Onderzoek door de Poolse staatsinspectie (Sanepid) heeft aangetoond dat het proces dat wordt uitgevoerd met de ulsonix ozongenerator een uitstekende aanvulling kan zijn op conventionele desinfectiemethoden en biologische vervuiling kan verwijderen, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.

Download PDF

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen & reviews


5.0

Gebaseerd op 1 beoordeling

08.02.2023

O3 Generator macht einen guten Eindruck. Schnelle problemlose Lieferung. Bestellungen bei Expondo können sorglos getätigt werden. Vielen Dank.