(1) Beoordeling

Item: EX10200040

|

Model: TEKO+LCD03C-B1

Tafelweegschaal - gekalibreerd - 3 kg / 1 g - LCD

€ 199,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • gecertificeerd - gekalibreerd, geverifieerd en geschikt voor de handel
  • exact - weegnauwkeurigheid van 0,5 g (1,5 kg) of 1 g (3 kg)
  • ruim - 25 x 27 cm weegoppervlak van roestvrij staal en weegpan van 3 l
  • duidelijk - modern, zescijferig LCD-scherm met achtergrondverlichting en 28 mm hoge cijfers
  • aangesloten - RS232-interface voor gegevensuitwisseling met de computer
  • duurzaam - lange batterijduur tot 100 uur of stroomvoorziening

PRODUCTOMSCHRIJVING

De duurzame bankweegschaal met LCD-display

De tafelweegschaal TEKO + LCD03T-P1-B1 met weegpan levert bijzonder nauwkeurige meetresultaten, heeft een maximaal weegvermogen van 3 kg en een nauwkeurigheid van 1 g. De gekalibreerde tafelweegschalen zijn daarom bij uitstek geschikt voor werkzaamheden in winkels, apotheken, theehuizen, de voedingsindustrie of op weekmarkten, evenals in andere toepassingsgebieden waar het productgewicht wordt gecontroleerd.

Gekalibreerde nauwkeurigheid met de digitale weegschaal van TEM

De bankweegschaal is al gekalibreerd en geverifieerd en is daarom goedgekeurd voor de handel, wat wordt bevestigd door het keurmerk M op een groene achtergrond. Deze eerste verificatie is twee jaar geldig na inbedrijfstelling, maar moet, afhankelijk van de nationale regelgeving, opnieuw worden bevestigd als geverifieerd door een bevoegd persoon. Pas dan krijgt de winkelweegschaal de kalibratiesticker; en een conformiteitsverklaring, die u bij de weegschaal moet bewaren.

De elektronische weegschaal van TEM biedt twee meetbereiken. Tot 1,5 kg wordt gemeten met een maximale afwijking van 0,5 g, voor goederen tot 3 kg kan de afwijking maximaal 1 g zijn. De meetwaarden worden weergegeven op een zescijferig LCD-display, dat dankzij de achtergrondverlichting en een cijfergrootte van 28 mm bijzonder goed afleesbaar is. De tarra- en nulstellingsfuncties zijn beschikbaar voor eenvoudige bediening.

De mobiele digitale weegschaal werkt op een oplaadbare batterij, maar als alternatief is ook netvoeding mogelijk. Het toont een verbazingwekkend uithoudingsvermogen met een batterijduur van maximaal 100 uur. Een statusweergave waarschuwt u voordat de batterij leeg is. Het weegoppervlak met de afmetingen 25 x 27 cm is gemaakt van onderhoudsvriendelijk roestvrij staal. Bovendien is de bankweegschaal gekalibreerd en uitgerust met een weegpan waarmee losse goederen tot 3 l zoals meel of zand bijzonder gemakkelijk kunnen worden gemeten. De antislip en in hoogte verstelbare voeten en een ingebouwde waterpas zorgen voor een veilige en vlakke stand.

De prijscalculator is uitgerust met een RS-232-interface, waarmee u verbinding kunt maken met een computer of een kassa. Voor de gegevensoverdracht zijn verschillende communicatieprotocollen zoals DIALOG 06, TEM, TISA, NCI en DELTA beschikbaar.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen & reviews


4.0

Gebaseerd op 1 beoordeling

08.02.2023

Côté performance, rien à redire, bonne autonomie et rapide. Par contre, malgré la photo, la balance n'est pas vendue avec une vignette verte qui garantit la l'homologation en France. Je viens de m'en rendre compte aujourd'hui que je compte l'utiliser à des fin commerciales...