Trustpilot
(2) Reviews

Tafelweegschaal - geijkt - 6 kg / 2 g - Dual LCD

€ 179,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10200016

|

Model: TSRP+LCD06T-B1

Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 179,00
3+
5%
€ 170,05
5+
10%
€ 161,10
10+
15%
€ 152,15
Belangrijkste kenmerken
  • In de fabriek gekalibreerd en geijkt - gecertificeerd wegen met hoge precisie: 1 g (3 kg) - 2 g (6 kg)
  • LCD display aan voor- en achterzijde met grote cijfers en achtergrondverlichting
  • Duurzame accu met tot wel 100 bedrijfstijd
  • Roestvrijstalen weegoppervlak van 21 x 28 cm
  • RS232-interface voor gegevensoverdracht naar kassa of computer
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Kleur
Wit
Scherm
LCD
Stroomvoorziening
AC adapter + battery
Gewichtsbereik [kg]
0 - 6
Protocol
TEM, DIALOG06, TISA, DELTA, ACLASS, NCI/CAS, DIGI, ELICOM, ISCALE, BARKOSIS
Weegoppervlak [mm]
210 x 280
Hoogte cijfers [mm]
28
Nauwkeurigheid W1
1 g
Nauwkeurigheid W2
2 g
Gewichtseenheden
kg / g
Weegmodus
W1, W2
Nauwkeurigheid/nauwkeurigheid [kg]
0,001/0,002
Weegbereik W1
20 g - 3 kg
Weegbereik W2
40 g - 6 kg
Details Stroomvoorziening
Batterij 7,8 V, 1,2 A AC
Opslaan
Ja
Tarra
Ja
Nul
Ja
Toevoegen
Ja
Verandering van eenheden
Ja
Ingebouwd niveau
Nee
Waarschuwing voor overbelasting
Ja
Achtergrondverlichting
Ja
Afmetingen (LxWxH)
32 x 29.5 x 12 cm
Gewicht
3.5 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
37 x 35 x 23 cm
Verzendgewicht
4.3 kg

Bezorgpakket

  • Tafelweegschaal TSRP+LCD06T-B1
  • Weegplateau
  • RS232-kabel

Productomschrijving

Tafelweegschaal - geijkt - 6 kg / 2 g - LCD

Deze tafelweegschaal levert bijzonder nauwkeurige meetresultaten, die u zowel op de voor- als de achterzijde gemakkelijk van het LCD display kunt aflezen. De weegschaal heeft een maximaal weegvermogen van 6 kg en is tot op 2 g nauwkeurig, Deze weegschaal is daarom ideaal voor levensmiddelwinkels, apotheken en weekmarkten - net als in alle andere toepassingen waarin het nauwkeurig afwegen van producten van groot belang is. De tafelweegschaal is dus al gekalibreerd en geijkt, en dus goedgekeurd voor de handel. De geldigheidsduur van de kalibratie is twee jaar na het begin van ingebruikname. In het TEM-assortiment vindt u hoogwaardige industriële benodigdheden en precieze weegschalen voor alle toepassingsgebieden.
Deze tafelweegschaal voldoet aan de voorschriften voor de handel, bevestigd door het keurmerk M. De weegschaal wordt gekalibreerd en geijkt geleverd. Deze eerste ijking tot twee jaar geldig na ingebruikname geldig, en moet dan opnieuw door een bevoegd persoon (gecertificeerd volgens de nationale regelgeving) worden geijkt. Alleen dan krijgt de weegschaal de kalibratie-sticker. U ontvangt ook een conformiteitsverklaring, die u dient te bewaren. De weegschaal heeft een sticker met daarop het jaar van ijken. Dit is belangrijk om rechtszeker het gewicht te koop aangeboden goederen te kunnen bepalen.
Om snel en precies te kunnen wegen, is de weegschaal aan de voor- en achterkant voorzien van een viercijferig LCD display. Dankzij de achtergrondverlichting kunt u comfortabel met het display werken, zelfs bij geringe lichtinval. Zelfs vanuit een ongunstige hoek zijn de 28 mm grote cijfers goed leesbaar.
De elektronische weegschaal beschikt over verschillende praktische functies. U kunt twee weegmodi vastleggen. Onder W1 moet minimaal 20 g en maximaal 3 kg worden gewogen – dit gebeurt op 1 g nauwkeurig. Onder W2 verdubbelen de parameters. Bovendien kunt u wisselen tussen de weegeenheden en kiezen tussen de functies opslaan, optellen, tarreren en op nul stellen. Het gebruik van deze functies is dankzij de vijf toetsen uiterst eenvoudig.
Het membraantoetsenbord is bestand tegen water en vet. Dankzij de stevige rubberen pootjes staat de tafelweegschaal altijd veilig en stevig. Voor een optimale horizontale uitlijning kunt u de hoogte van de pootjes aanpassen en zo oneffenheden compenseren. De rubberen pootjes beschermen bovendien de ondergrond tegen krassen.
Om de duurzaamheid te garanderen, is de tafelweegschaal uitgerust met een geïntegreerde 6 V 4.5 Ah accu. De weegschaal is zo tot wel 100 uur mobiel inzetbaar. Zelfs tijdens het laden kunt u gemakkelijk met de weegschaal werken. Deze heeft een energiebesparende modus, deze beschermt de accu en bespaart elektriciteit.
Bij het ontwerp is veel nadruk gelegd op een compact design. Op het roestvrijstalen weegoppervlak met de afmetingen van 21 x 28 centimeter vindt passen alle in de handel gebruikelijke goederen. De geringe afmetingen en het lage gewicht van het apparaat zorgen ervoor dat u de weegschaal eenvoudig kunt opslaan en transporteren. De behuizing is gemaakt van duurzaam kunststof.
De vooraf ingestelde tafelweegschaal heeft de wijdverbreide RS232-aansluiting. Met deze seriële interfaceverbinding kunt u de weegschaal eenvoudig aansluiten op een kassa of een pc. Voor de gegevensoverdracht zijn verschillende communicatieprotocollen beschikbaar, zoals Dialog 06, TEM, TISA en DELTA.

Beoordelingen en recensies


5.0

Gebaseerd op2 reviews

Sorteer op :

5 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Geweldig product

De weegschaal werd snel geleverd. Geen transportschade. Het programmeren van individuele producten was ook eenvoudig. Het display is ook zeer goed afleesbaar.

Toon de originele review

4 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Germany

Geweldige weegschaal voor vis en vlees

Wij hebben de weegschaal voor ons restaurant besteld. De weegschaal is ideaal voor het wegen van vlees of vis.

Toon de originele review

Veelgestelde vragen

Kan ik meetresultaten ook op mijn computer gebruiken?

De weegschaal is uitgerust met een RS232-interface, zodat u de gemeten gegevens kunt overdragen en gebruiken op uw computer of uw kassa-systeem!

Kan ik de weegschaal ook gebruiken zonder een directe stroomaansluiting?

Ja, de weegschaal is uitgerust met een oplaadbare accu die het apparaat tot wel 100 uur van stroom voorziet.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht