Trustpilot
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Prijsweegschaal - geijkt - 6 kg/2g - 15 kg/5 g

€ 269,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10200030

|

Model: TEM015D-B1

Lage voorraad

Wees snel! Er zijn nog maar een paar items over

Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. dinsdag 30 juli
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 269,00
3+
5%
€ 255,55
5+
10%
€ 242,10
10+
15%
€ 228,65
Belangrijkste kenmerken
  • In de fabriek gekalibreerd en ijkbaar gecertificeerd met een hoge precisie: 2 g (6 kg) - 5 g (15 kg)
  • Duurzame accu met tot wel 100 bedrijfsuren
  • LCD display met grote, goed leesbare cijfers, vanuit iedere hoek en ook bij ongunstige lichtomstandigheden
  • 250 items opslaan, 8 snelkoppelingen voor geselecteerde items
  • Snelle interface voor gegevensoverdracht naar kassa of computer
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Frequentie [Hz]
50
Materiaal
ABS
Roestvrij staal
Kleur
Wit
Scherm
LCD
Spanning [V]
110-230
Stroomvoorziening
AC adapter + battery
Gewichtsbereik [kg]
0 - 15
Klasse [g]
3000
Protocol
DIALOOG 06, TEM, TISA, DELTA
Weegoppervlak [mm]
230 x 300
Nauwkeurigheid W1
2 g
Nauwkeurigheid W2
5 g
Weegmodus
W1, W2
Nauwkeurigheid/nauwkeurigheid [kg]
0.005
Weegbereik W1
40g - 6kg
Weegbereik W2
100 g - 15 kg
Aantal geheugenposities
250
Details Stroomvoorziening
Accu 7,8 V, 1,2 A AC / 110 - 230 V, 50 Hz
Opslaan
Ja
Nul
Ja
Tellen
Ja
Kalibreren
Ja
Ingebouwd niveau
Ja
Werkt op batterijen
Ja
Waarschuwing voor overbelasting
Ja
Achtergrondverlichting
Ja
Bedrijfstijd
100 h
Afmetingen (LxWxH)
33 x 32.5 x 16.5 cm
Gewicht
4 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
37.5 x 34 x 23 cm
Verzendgewicht
4.8 kg

Bezorgpakket

  • Prijsweegschaal TEM015D-B1
  • Stroomkabel
  • RS232-Kabel

Productomschrijving

Prijsweegschaal - geijkt - 6 kg/2g - 15 kg/5 g

De prijsweegschaal TEM015D-B1 levert zeer nauwkeurige meetresultaten, heeft een maximaal weegvermogen van 15 kg met een nauwkeurigheid van 5 g. Deze resultaten worden op een statief met een LCD display getoond. De weegschaal is daarom ideaal voor weegwerkzaamheden in bijvoorbeeld apotheken, theehuizen, de voedingsindustrie, op weekmarkten en in andere toepassingsgebieden waar het productgewicht nauwkeurig moet worden gewogen. De weegschaal is CE getest, OIML-gecertificeerd, gekalibreerd en geijkt en dus toegestaan voor de handel. De geldigheidsperiode van de ijking is twee jaar na ingebruikname. In het TEM-assortiment vindt u hoogwaardige industriële benodigdheden en precieze weegschalen voor alle toepassingsgebieden.
Deze platformweegschaal voldoet aan de handelsvoorschriften en heeft daarom het keurmerk M. De weegschaal wordt gekalibreerd en geijkt geleverd. Deze eerste verificatie is tot twee jaar na ingebruikname geldig, maar moet nogmaals door een bevoegd persoon worden bevestigd en gecertificeerd volgens de nationale regelgeving. Dan pas krijgt de platformweegschaal de sticker voor geijkte weegschalen. Na het verstrijken van het tweede jaar kan de weegschaal opnieuw worden geijkt. U ontvangt ook een conformiteitsverklaring, die u dient te bewaren. De weegschaal heeft een sticker met daarop het ijkingsjaar. Dit is de basis om het gewicht van goederen die worden verkocht rechtszeker te bepalen.
U wilt snelle, nauwkeurige weegresultaten? Deze prijsschaal geeft de resultaten direct weer. Ook bij het terugzetten op nul, reageert het driekleurige LCD scherm onmiddellijk. Het weegresultaat, de eenheidsprijs en de totale kosten kunnen worden weergegeven.
Dankzij de achtergrondverlichting kunt u de weegresultaten ook bij slechte lichtomstandigheden gemakkelijk aflezen. De 28 mm hoge, blauwe cijfers zijn vanuit iedere hoek duidelijk zichtbaar. Akoestische signalen ondersteunen de bediening.
De elektronische weegschaal heeft verschillende praktische functies, zoals de berekening van de prijs. U kunt kiezen tussen twee weegmodi. Onder W1 kan worden gewogen van 40 g tot een maximum van 6 kg, met een nauwkeurigheid van 2 g. Met W2 weegt u, met een nauwkeurigheid van 5 g, producten tussen de 100 g (minimale gewicht) en de 15 kg (maximale gewicht). Het maximale aantal van artikelen dat kan worden opgeslagen, bedraagt 250. Er zijn bovendien 8 sneltoetsen voor geselecteerde artikelen.
Het membraantoetsenbord wordt gekenmerkt door zijn water- en vetbestendigheid. Dankzij de robuuste rubberen pootjes heeft de weegschaal altijd een veilige en stevige stand. U kunt de hoogte van de prijsweegschaal aanpassen en zo oneffenheden compenseren. De rubberen pootjes beschermen bovendien uw werkoppervlak tegen krassen.
Om een lange levensduur te garanderen, is deze prijsweegschaal uitgerust met een geïntegreerde 6 V 4.5 Ah batterij. Hiermee kunt u tot wel maximaal 100 uur mobiel werken. Zelfs tijdens het laden kan de weegschaal probleemloos worden gebruikt. Het huidige accuvermogen wordt weergegeven middels een balkenindicator. De prijsweegschaal heeft een energiebesparende modus, welke de accu beschermt en elektriciteit bespaart.
De weegschaal heeft een roestvrijstalen weegoppervlak van 23 x 30 cm. Bij het ontwerp van de prijsweegschaal is veel nadruk gelegd op een compact design. De geringe afmetingen en het lage gewicht van de weegschaal zorgen ervoor dat u deze eenvoudig opslaat en transporteert. De behuizing is ook gemaakt van duurzaam kunststof.

Beoordelingen en recensies


Sorteer op :

Veelgestelde vragen

Wat betekent een nauwkeurigheid van een 2 g bij 6 kg?

De maximale afwijking bij het wegen van producten tot 6 kg is 2 g. Dit betekent dat de weegschaal op de gram nauwkeurig weegt.

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht