Trustpilot
(27) Reviews

Weegschaal met prijsberekening - 40 kg / 2 g - 33,9 x 23,3 x 0,6 cm

€ 55,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10030369

|

Model: SBS-PW-402CS

Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. maandag 22 juli
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 55,00
3+
5%
€ 52,25
5+
10%
€ 49,50
10+
15%
€ 46,75
Belangrijkste kenmerken
  • 6 LCD displays, inclusief 3 klantendisplays
  • Gekalibreerd - wegen met hoge precisie: 5 g tot 40 kg met een nauwkeurigheid van 2 g
  • Werkt op batterijen - tot 8 uur
  • LCD display met grote, gemakkelijk af te lezen cijfers – ook bij weinig licht en in een moeilijke hoek
  • Rubberen pootjes stabiliseren het apparaat en beschermen tegen krassen
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

Weegschaal met prijsberekening - 40 kg / 2 g - 33,9 x 23,3 x 0,6 cm

De weegschaal SBS-PW-402CS levert bijzonder nauwkeurige meetresultaten, heeft een maximaal weegvermogen van 40 kg en is tot op 2 g nauwkeurig. Zo is de weegschaal met prijsberekening perfect geschikt voor werkzaamheden in winkels, apotheken, thee-speciaalzaken, markten en voor alle andere werkzaamheden waarbij het productgewicht gecontroleerd moet worden. De weegschaal is al gekalibreerd, hoeft niet aangepast te worden en is dus direct klaar voor gebruik. In het Steinberg Systems-assortiment vindt u hoogwaardige industriële benodigdheden en precieze weegschalen voor alle toepassingsgebieden.
Niemand heeft tegenwoordig meer tijd. U wilt daarom snelle en nauwkeurige weegresultaten. De resultaten worden direct weergegeven. Zelfs bij het op nul snellen, reageert het display onmiddellijk. De weegschaal met prijsberekening heeft zeven geheugenplekken voor eenheidsprijzen – zo kunt u effectief werken.
Deze weegschaal heeft zes LCD displays. Het bijzondere aan deze digitale weegschaal met prijsberekening is dat deze zogenaamde klantendisplays op de achterkant heeft. Zo kunnen de meetresultaten van voor en van achter worden gezien. Het weegresultaat, de eenheidsprijs en de totale kosten kunnen worden weergegeven. Dankzij de achtergrondverlichting op het display kunt u zelfs bij weinig licht comfortabel werken. De verlichting kan op drie standen worden ingesteld, en kan worden in- of uitgeschakeld.
Deze elektronische weegschaal heeft verschillende praktische functies. Met de tarrafunctie bepaalt u het nettogewicht van een object (zonder het verpakkingsmateriaal), en met de PCS-functie is het mogelijk om individuele objecten te tellen (25, 50, 75 of 100 stuks). Wanneer de automatische nulpuntcorrectie is geactiveerd, geeft de weegschaal altijd een stabiel nulpunt aan, bijvoorbeeld ook wanneer de kamertemperatuur verandert.
Het membraantoetsenbord is bestand tegen water en vet. Om het hoge scherm te beschermen, is aan de rand van de weegschaal een veiligheidsbeugel aangebracht. Dankzij de robuuste rubberen antislip pootjes staat de weegschaal met prijsberekening altijd stabiel. Bovendien zijn de pootjes in de hoogte verstelbaar; zo kunnen oneffenheden worden gecompenseerd. Bovendien beschermen de rubberen pootjes uw werkoppervlak tegen krassen. De precisieweegschaal heeft ook een overbelastingswaarschuwing: als het maximale gewicht wordt overschreden, wordt u gewaarschuwd met een geluidssignaal en een symbool op het display.
Dieser ermöglicht einen mobilen Betrieb von bis zu 8 Stunden. Auch während des Ladens, kann problemlos mit der Waage gearbeitet werden. Die aktuelle Akkuleistung wird mittels einer Anzeige in Form von Balken dargestellt, die mit der Zeit zusammen mit der Batterieentleerung verschwinden. Die Waage verfügt über einen Energiesparmodus, dieser tritt nach 10 Sekunden in Kraft, dadurch wird der Akku geschont und Strom gespart. Voor langdurig gebruik is in de weegschaal met prijsberekening met een geïntegreerde 4 V 4 Ah-batterij uitgerust. Dit maakt een mobiele werking van maximaal 8 uur mogelijk. Zelfs tijdens het laden kunt u gemakkelijk met de balans werken. Het huidige batterijvermogen wordt weergegeven door middel van een indicator in de vorm van balken, die in de loop van de tijd verdwijnen samen met de batterij-leegloop. De balans heeft een energiebesparingsmodus die na 10 seconden van kracht wordt, waardoor de batterij wordt bespaard en energie wordt bespaard.
De weegschaal heeft een roestvrijstalen weegoppervlak van 34,5 x 33 x 11,5 cm. Bij het ontwerp is de nadruk gelegd op een compact design. De kleine afmetingen en het lage gewicht van de weegschaal met prijsberekening zorgen ervoor dat u deze gemakkelijk kan opbergen en kan transporteren. De behuizing is gemaakt van duurzaam kunststof.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


4.7

Gebaseerd op27 reviews

Sorteer op :

2 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Netherlands

Heel tevreden

Top! Werkt perfect. Ziet er uit zoals op de foto. Snelle levering. Ik ben er ontzettend blij mee

2 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Sweden

Perfect

Geweldige schaal om in natte ruimtes te hebben, omdat hij gemakkelijk schoon te vegen is en niet in de laatste plaats omdat hij geen stroomkabel nodig heeft, behalve wanneer hij moet worden opgeladen. Ik heb er 2 in mijn viskweek waar hij veel water spettert. Heel gelukkig

Toon de originele review

3 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Netherlands

Weegschaal met prijsberekening

Zeer functionele en gebruiksvriendelijke weegschaal.

3 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Poland

Alles is in orde

Zeer goed product

Toon de originele review

3 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Sweden

Butiksvåg - 40 kg / 2 g - 33,9 x 23,3 x 0,6 cm

Zeer snelle service en gemakkelijke navigatie op de website. We zullen hier opnieuw winkelen.

Toon de originele review

vorig jaar Gepubliceerd op Amazon Germany

Super

Besparen is niet zo eenvoudig, de prijsfunctie is geweldig.

Toon de originele review

vorig jaar Gepubliceerd op ManoMano France

Over het algemeen is het jammer dat er een komma ontbreekt.

Toon de originele review

vorig jaar Gepubliceerd op Amazon Italy

Hij doet het geweldig!

Na 8 maanden gebruik kan ik zeggen dat ik tevreden ben. De batterijlading lijkt oneindig. Goed!

Toon de originele review

2 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon France

goed materiaal volgens behoeften

Goed materiaal voor een aantrekkelijke prijs..snelle levering..meerdere bestellingen van EXPONDO, altijd tevreden.

Toon de originele review

2 jaar geleden Gepubliceerd op ManoMano France

Onberispelijke werking, en voor een lange levensduur zullen we wachten om te peilen.

Toon de originele review

Veelgestelde vragen

Wat betekent een nauwkeurigheid van 2 g bij 40 kg?

De maximale afwijking bij het wegen van producten tot 40 kg is 2 g. Dit betekent dat de weegschaal op 2 gram nauwkeurig weegt.

Hoeveel geheugenplekken heeft de weegschaal?

De schaal heeft zeven opslageenheden.

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht