Trustpilot
In de uitverkoop
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Vloerweegschaal - 3000 kg / 1 kg - 1500 x 1500 mm - LCD

€ 769,00 € 843,20
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10030818

|

Model: SBS-BW-3000/1000XL

Laagsteprijs garantie

Lage voorraad

Wees snel! Er zijn nog maar een paar items over

Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. dinsdag 23 juli
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 769,00
3+
5%
€ 730,55
5+
10%
€ 692,10
10+
15%
€ 653,65
Belangrijkste kenmerken
  • veerkrachtig - meet grote objecten tot 3000 kg met een nauwkeurigheid van 1 kg
  • ruim - groot weegoppervlak van 1500 x 1500 mm met een dikte van 4,3 mm
  • persistent – tot 50 uur batterijduur, zonder achtergrondverlichting 70 uur
  • Uitgebreid – talrijke functies zoals optellen, tarreren, op nul stellen, tellen, vasthouden, eenheden wijzigen en kalibreren
  • Zichtbaar - LCD-scherm van 184 x 51 mm met achtergrondverlichting
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

Vloerweegschaal met groot LCD-scherm tot 3000 kg

De SBS-BW-3000/1000XL vloerweegschaal van Steinberg Systems wordt overal gebruikt waar zware gewichten slechts licht worden opgetild om te wegen. Met zijn capaciteit van 3000 kg en een nauwkeurigheid van 1 kg is hij daarom perfect geschikt als weegschaal in magazijnen, groothandels, in de industrie of voor ambachten. Dit maakt het gemakkelijk om het gewicht van zware dozen en items te meten. Op de vloer geplaatst, zelfs zeer zware opslagobjecten zijn gemakkelijk op te tillen en te wegen.

De duurzame industriële weegschaal met talrijke weegfuncties

Het 1500 x 1500 mm grote, gegolfde weegoppervlak biedt voldoende ruimte, zelfs voor grotere objecten. Dankzij het slanke ontwerp neemt de industriële weegschaal niet meer ruimte in beslag dan strikt noodzakelijk. Door de geringe hoogte en dikte van de plaat van slechts 4,3 mm staat de heavy-duty weegschaal dicht bij de grond, wat het laden van zware gewichten vergemakkelijkt.
De vloerweegschaal demonstreert gemakkelijk zijn duurzame eigenschappen bij gebruik op batterijen met een looptijd van maximaal 50 uur. Zonder achtergrondverlichting haalt hij een gebruiksduur van 70 uur. Dit betekent dat de weegschaal op een normale werkdag kan worden bediend zonder stroomaansluiting. Hierdoor zijn ze ook mobiel inzetbaar. Het alarm voor een bijna lege batterij voorkomt dat de weegschaal uitvalt tijdens het gebruik.
Met de functies: vasthouden, tarreren, nul stellen, tellen, optellen, eenheden wijzigen en kalibreren kunnen alle relevante magazijnprocessen, bijv. voorbereiding voor verzending, optimaal worden afgedekt. De individuele instellingen maken een flexibel gebruik van talrijke weegtechnieken mogelijk.
Het verlichte LCD-display vereenvoudigt het aflezen van de meetwaarden in minder fel verlichte omgevingen zoals magazijnen of in magazijnen. Dankzij een afmeting van 184 x 51 mm zijn alle waarden op het display goed leesbaar en goed herkenbaar op een normale werkafstand. Het bedieningspaneel is via een kabel met de weegschaal verbonden, wat het hanteren veel eenvoudiger maakt.
Met de vloerweegschaal kunt u het meetresultaat naar keuze in kg, g, t of lb weergeven. Er verschijnt een waarschuwing wanneer de weegschaal overbelast is om overschrijding van de bedrijfslimieten van de weegschaal te voorkomen. De vier poten van koolstofstaal met een hoogte van 83 mm en een diameter van 57 mm zijn niet alleen stabiel, maar ook extreem slipvast dankzij een PVC-coating.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


Sorteer op :

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht