Item: EX10030117

|

Model: SBS-BW-1T/60X80

Vloerweegschaal - 1 t / 200 g - LCD - draadloos

€ 289,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • Weegbereik tot 1,000 kg
  • Nauwkeurigheid van 200 g
  • Digitaal LCD-display met gemakkelijk afleesbare cijfers
  • Diverse functies
  • Incl. Bevestigingsmateriaal 2 batterijen

PRODUCTOMSCHRIJVING

Vloerweegschaal - 1 t / 200 g - LCD - draadloos

Nauwkeurige metingen zijn vaak vereist in de industrie en vakmensen - en een zeer nauwkeurige weegschaal kan in dergelijke situaties een echte troef zijn. De Steinberg Systems weegschaal SBS-BW-1T / 60x80 is speciaal ontwikkeld voor stationair gebruik in industriële omgevingen, landbouw en diergeneeskunde. Hiermee meet je objecten tot 1.000 kg nauwkeurig. Met een weegnauwkeurigheid van 200 g is de professionele weegschaal het ideale apparaat om u actief te ondersteunen bij uw dagelijkse werkzaamheden. De weegschaal is 4 mm dik en heeft een kabel van 1,6 meter. De vloerweegschaal is voorzien van een draadloos bedieningspaneel voor comfortabele bediening. De weegschaal heeft een hoge belastingslimiet en een ongeëvenaarde duurzaamheid. Het productassortiment van Steinberg Systems bevat hoogwaardige industriële benodigdheden en precieze weegschalen voor alle toepassingsgebieden.

Bereik absolute meetnauwkeurigheid met de professionele vloerweegschaal van Steinberg Systems

De robuuste industriële weegschaal SBS-BW-1T is veelzijdig inzetbaar en heeft een weegbereik tot 1.000 kg. De weegschaal heeft een verscheidenheid aan -functies inclusief tarra en nul. Extra extra's zijn onder meer een overbelastingswaarschuwing en een roestvrijstalen weegoppervlak. De weegschaal heeft alle vereiste knoppen voor een gemakkelijke, probleemloze bediening en navigeren door het menu is eenvoudig en spreekt voor zich.

Het digitale LCD-weergaveapparaat is draadloos verbonden met de weegschaal. Deze functie biedt comfort en gemak met een bereik van 50 meter. De LCD heeft ook achtergrondverlichting. Deze display kan aan de muur worden gemonteerd of desgewenst op een statief worden bevestigd. Het royale display geeft de afzonderlijke meetwaarden duidelijk weer.

 

De extreem robuuste behuizing van de weegschaal beschermt het apparaat tegen invloeden van buitenaf en trillingen. De vloerweegschaal SBS-BW-1T / 60x80 heeft een groot antislip plateau van 60 x 80 cm met een eigen gewicht van 26 kg. Het ingebouwde handvat maakt het gemakkelijk en gemakkelijk te vervoeren. Dit maakt de weegschaal perfect voor dagelijks gebruik.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN